Dodaj do ulubionych

forum horrorum

22.11.04, 20:58
Obserwuj wątek
    • cedrowa_gorka Re: forum horrorum 22.11.04, 20:59
      crime night...;)
    • columbia Re: forum horrorum 22.11.04, 21:00
      przezanczone na opowieści o kończynach oderwanych od ciała, upodobaniu psów do
      zjadania właścicieli, ja Eexx to robi, że wciaz ma nowe raczki, jak mozna jeść
      kapusniak tuż po opowieściach opisanych powyzej....
      • cedrowa_gorka Re: forum horrorum 22.11.04, 21:01
        nie lubię kapuśniaku ...
        • cezar8 Re: forum horrorum 22.11.04, 21:08
          Chyba wszyscy maja dosc tych drastycznych opowiesci!
          • cedrowa_gorka Re: forum horrorum 22.11.04, 21:15
            o...znudziło się (niemożliwe w fn)...jaka szkoda ;))
            jakby co :
            forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10031
            • cezar8 Re: forum horrorum 22.11.04, 21:20
              Nie dziekuje.
      • broton Re: forum horrorum 22.11.04, 21:43
        ... niewiedziałem Colu , że jesteś miłośniczką horroru - teraz będę ( nie
        drapał ) lecz gryzł - odgryzał Twe płaty skóry , członki ciała - slina i krew
        leje mi się po brodzie - cudownie - to lepsze niż sex ...
        • cedrowa_gorka Re: forum horrorum 22.11.04, 21:44
          broton - przegiąłeś !!!!!!
          ;))
          • broton Re: forum horrorum 22.11.04, 21:51
            ... a co już ogryźliścię Colę ...
            • columbia Re: forum horrorum 22.11.04, 21:55
              ...jeszcze jestem cała.. ; )))
              • broton Re: forum horrorum 22.11.04, 21:58
                ... no już się wystraszyłem , że nic nie zostało dla mnie - to co se mogę
                ugryść ( "se" jest podobno typowo nowohuckie tak jak "pole" zamias
                podwórze ) ...
                • columbia Re: forum horrorum 22.11.04, 21:59
                  no to gryź!...ale nie za mocno!
                  • tomskky Re: forum horrorum 22.11.04, 22:02
                    To w koncu gryz ? czy liz ? bo sie pogubilem .....
                • tomskky Re: forum horrorum 22.11.04, 21:59
                  Juz nic nie zostalo ..... opedzlowalem wszytko wczoraj przed 22 bylo po fakcie
              • tomskky Re: forum horrorum 22.11.04, 21:59
                A co z tymi pomodrowanymi marchewkami ? nie wspomne juz o selerku ;p nikt sie
                tym nie przejmuje ?
                • columbia Re: forum horrorum 22.11.04, 22:00
                  nie wszyscy oglądali ten film....nothing hill....czy jakoś tam
                  • broton Re: forum horrorum 22.11.04, 22:02
                    ... selere marchewka - to nic naprzeciw paluszka Coli ... co teraz gryziemy -
                    może coś bardziej perwersyjnego ... jekie łudo albo cóś ...
                    • columbia Re: forum horrorum 22.11.04, 22:05
                      udka Ci sie zachciewa?....a moze od szyjki zaczniemy...albo od uszka? ; )
                    • tomskky Re: forum horrorum 22.11.04, 22:05
                      Hmmmm ja bym sie pokusil o cos innego :) ALe moze nie dla psa "KIELBASA" Ale do
                      "miseczki mozesz troszke nalozyc .
                      • broton Re: forum horrorum 22.11.04, 22:07
                        ...Tomek - łudo jest moje ...
                        • columbia Re: forum horrorum 22.11.04, 22:08
                          zaraz..zaraz...udo jest MOJE...jeszcze....
                      • tomskky Re: forum horrorum 22.11.04, 22:08
                        Broton to ty zaczynaj podgryzac od dolu ja od gory bo wczoraj zaczynalem od dolu
                        nie moge byc ciagle pokzywdzony.
                        • tomskky Re: forum horrorum 22.11.04, 22:09
                          jeszcze ? podziel sie ..... Broton nie lap palcami bvo sie jeszcze pomyle i Ci
                          przygryze w ferworze walki :)
                        • columbia przepraszam, panów.... 22.11.04, 22:09
                          czy ja jeszcze mam coś do powiedzenia? ; )
                          • tomskky Re: przepraszam, panów.... 22.11.04, 22:10
                            Juz nie teraz to mozesz sie oddac przyjemnosci tylko ... Daj nam sie najesc bo
                            wrzodow dostaniemy
                            • columbia Re: przepraszam, panów.... 22.11.04, 22:11
                              ...a jak ja jutro pójde do pracy?...na rekach? ; )
                              • tomskky Re: przepraszam, panów.... 22.11.04, 22:11
                                Zaniesiemy Cie ... w koncu czego sie dla kobiety nie robi
                                • tomskky Re: przepraszam, panów.... 22.11.04, 22:12
                                  Broton - szyneczka mniamusna :)
                                  • columbia Ała! 22.11.04, 22:13
                                    nie tak mocno, brutale!!!!
                                    • tomskky Re: Ała! 22.11.04, 22:14
                                      No przeciez tak lubisz .........
                                      • columbia Re: Ała! 22.11.04, 22:14
                                        a skąd Ty wiesz, co ja lubie? ; )))
                                        • tomskky Re: Ała! 22.11.04, 22:16
                                          Przeciez szeptalas mi to na uszko ostaniej nocy .. moze to byl wieczor wiem ze
                                          bylo ciemno ... i wiem ze bylo cieplo i wiem ze to byl weekend ....
                                          • columbia Re: Ała! 22.11.04, 22:17
                                            za duzo z Tobą rozmawiam....koniec tych kilkugodzinnych pogawędek!!!!
                                            • tomskky Re: Ała! 22.11.04, 22:19
                                              Jak mozesz .... ledwo sie zaczelo a ty chcesz juz skonczyc ?? Sumienia nie masz ?
                                      • broton Re: Ała! 22.11.04, 22:16
                                        ... dobra ... to ja gryzę między udami - cobyś my się nie pobili o łuda ...
                                        • tomskky Re: Ała! 22.11.04, 22:18
                                          Co ty tam juz wygryzione ile mialem na ciebie czekac ????
                                        • columbia Re: Ała! 22.11.04, 22:18
                                          czyli ja nie mam nic do powiedzenia?!?!?!......hmmmmm...Brotonku - bardziej na
                                          lewo....o tu, tu....
                                          • tomskky Re: Ała! 22.11.04, 22:20
                                            na lewo ta strona teraz taka popularna jest ale moze ona daje ci dobre znaki
                                            znaczy mnie znowu oszukala ....
                                          • broton Re: Ała! 22.11.04, 22:28
                                            ...wyżarli mi co najlepsze ... na lewo - wątróbka ... też , a potem piersi -
                                            piersi w pracy , piersi ....
                                            • tomskky Re: Ała! 22.11.04, 22:29
                                              starczylo by ci napewno ... mialbys dosyc
                                              • tomskky Re: Ała! 22.11.04, 22:30
                                                Pod warunkiem ze naturalne ....
                                            • columbia protestuje przeciwko konsumpcyjnemu traktowaniu 22.11.04, 22:29
                                              kobiet!!!
                                              • tomskky Re: protestuje przeciwko konsumpcyjnemu traktowan 22.11.04, 22:31
                                                Protest odrzucony !!!!!
                                              • broton Re: protestuje przeciwko konsumpcyjnemu traktowan 22.11.04, 22:34
                                                ... jakim ... a jest jakieś inne traktowanie kobiet - podobnie zresztą jak
                                                traktowanie męszczyzn ..
                                                ... wyżrem wszystko ...
                                                • tomskky Re: protestuje przeciwko konsumpcyjnemu traktowan 22.11.04, 22:37
                                                  Bo przeciez jak sie zaczyna to trzeba skonczyc prawda ?
                                                  • tomskky Re: protestuje przeciwko konsumpcyjnemu traktowan 22.11.04, 22:38
                                                    Kobiety mowia ze to grzech nie konczyc
                                                • pinkpanther Re: protestuje przeciwko konsumpcyjnemu traktowan 22.11.04, 22:38
                                                  ło boże toż to prawdziwy horror
                                                  uciekam bo jeszcze mnie będziecie chcieli pożreć
                                                  • tomskky Re: protestuje przeciwko konsumpcyjnemu traktowan 22.11.04, 22:38
                                                    A mieciutka jestes ?
                                                  • pinkpanther Re: protestuje przeciwko konsumpcyjnemu traktowan 22.11.04, 22:41
                                                    nie tam gdzie byś chciał...
                                                  • tomskky Re: protestuje przeciwko konsumpcyjnemu traktowan 22.11.04, 22:43
                                                    a mozesz sprecyzowac bo ja sie z brotonem dziele i moze nie trafil bym na te
                                                    twardsze miejsca :)
                                                  • pinkpanther Re: protestuje przeciwko konsumpcyjnemu traktowan 22.11.04, 22:45
                                                    no ale ja przecież zdwcydowanie odmówiłam bycia gryzioną!!
                                                  • tomskky Re: protestuje przeciwko konsumpcyjnemu traktowan 22.11.04, 22:49
                                                    Ale ja pytam na przyszlosc ...
                                                  • pinkpanther Re: protestuje przeciwko konsumpcyjnemu traktowan 22.11.04, 22:52
                                                    to musisz poczekać...
                                                  • tomskky Re: protestuje przeciwko konsumpcyjnemu traktowan 22.11.04, 22:59
                                                    dlugo .... ?
                                                  • pinkpanther Re: protestuje przeciwko konsumpcyjnemu traktowan 22.11.04, 23:04
                                                    nie wiem....
                                                  • tomskky :( 22.11.04, 23:07
                                                    Porzucony, opuszczony, osamotniony, wybieram się tam gdzie nie może ze mną dziś
                                                    nikt pójść L
                                                    p.s. Ale przynajmniej się troszkę pojadło ;p
                                                  • broton Re: protestuje przeciwko konsumpcyjnemu traktowan 22.11.04, 23:05
                                                    ... na co chceź czekać - gryziemy puki się rusza ...
                                                  • broton Re: protestuje przeciwko konsumpcyjnemu traktowan 22.11.04, 23:06
                                                    ... Ty lewa , ja prawa pierwś ...
                                                  • broton Re: protestuje przeciwko konsumpcyjnemu traktowan 22.11.04, 23:07
                                                    ... albo odwrotnie .....
                                                  • tomskky Re: protestuje przeciwko konsumpcyjnemu traktowan 22.11.04, 23:10
                                                    Skubiemy i spadam bo jutro czeka mnie ciezki dzien .......
                                                  • tomskky Re: protestuje przeciwko konsumpcyjnemu traktowan 22.11.04, 23:08
                                                    ja juz niemam sily zostalem splawiony przez jedna i druga ale wiesz co dawaj
                                                    wezme sobie jutro do zamrazarki wloze :) bedzie na czarna godzine :)
                                                  • broton Re: protestuje przeciwko konsumpcyjnemu traktowan 22.11.04, 23:12
                                                    .. czarna godzina to my jesteśmy - nic nie odkładaj tylko gryś ...
                                                  • tomskky Re: protestuje przeciwko konsumpcyjnemu traktowan 22.11.04, 23:13
                                                    Moge jeszcze cos wepchnac jakas nozke .... tez bys niemogl jesc jak by czekalo
                                                    na Ciebie w pracy 100 komputerow do zrobienia ... a wszystko przez to ze chcesz
                                                    ... cos zrobic ... a masz jakiegos łiskacza do przepicia bo sie przypchalem
                                                  • tomskky Re: protestuje przeciwko konsumpcyjnemu traktowan 22.11.04, 23:18
                                                    wyszlo na to ze jestem zachlanny a tak sie maskowalem
                                                  • broton Re: protestuje przeciwko konsumpcyjnemu traktowan 22.11.04, 23:18
                                                    ... jasne - walniemy se bo bańce i jedziemy dalej ( gryziemy dalej ) ... jakoś
                                                    mi się zdaje, że te nasze ogryzione ofiry jakoś zamilkły - nie mają siły
                                                    otworzyć ust czy co - co to za horror jak ogryzine milczą ...
                                                  • columbia Re: protestuje przeciwko konsumpcyjnemu traktowan 22.11.04, 23:20
                                                    milcza, bo usta już zjedzone ; )
                                                  • tomskky Re: protestuje przeciwko konsumpcyjnemu traktowan 22.11.04, 23:22
                                                    Do spania czys ty kiedys widziala na crime night zeby obryzione ofiary cos pisaly ?
                                                  • tomskky Re: protestuje przeciwko konsumpcyjnemu traktowan 22.11.04, 23:21
                                                    wiesz co jak one maja mowic jak my je cale o nie ...... ale na to wyglada ze
                                                    pozarlismy ... z tej namietnosci
                                                  • gradufka To co sie tu dzieje jest przerazajace 23.11.04, 10:45
                                                    Horror, to jeszcze zrozumiem, ale horror perwersyjny, to juz lekka przesada.
                                                  • pinkpanther Re: To co sie tu dzieje jest przerazajace 23.11.04, 11:19
                                                    jako miło.sniczka horrorów wiem, że większość z nich jest perwersyjna...
    • columbia 88% 22.11.04, 23:24
      89%....90%.......a juz w pidżamie.....tylko czekam na pozwolenie ze strony
      komputerka......92%.....93%
      • tomskky Re: 88% 22.11.04, 23:25
        100 % do spania - To ja twoj kompuetrek
        • columbia 99%....i 100% 22.11.04, 23:26
          dobranoc kanibale!
          • tomskky Re: 99%....i 100% 22.11.04, 23:26
            Dobranoc ofiaro
            • tomskky Re: 99%....i 100% 22.11.04, 23:27
              slodka ofiaro
              • broton Re: 99%....i 100% 22.11.04, 23:30
                ... bay - coż pozostaje ...
                • tomskky Re: 99%....i 100% 22.11.04, 23:35
                  pozostaje podazyc za tropem jak prawdziwi mysliwi :)
                  • pinkpanther Re: 99%....i 100% 23.11.04, 00:13
                    za tropem i trupem...
                    też dobrej nocy życzę!
                    • gradufka Perwersyjny horror 23.11.04, 12:13
                      No a co, jesli wsrod nas sa dzieci?
                      • pinkpanther Re: Perwersyjny horror 23.11.04, 13:55
                        to zamykają oczka!
                        • gradufka A wlasnie, ze nie. 23.11.04, 14:06
                          A jak ja bym bylatakie dziecko to jeszcze szerzej bym otwierala.
                          A jak bym dorosla, to bym pozniej pisala ksiazki horrper, albo zjadalabym
                          ludzi, jak ten Niemiec, co zjadl drugiego Niemca przez internet.
                          Nie zebym miala duzo naprzeciwko, nawet urozmaica zycie.
                          • pinkpanther Re: A wlasnie, ze nie. 23.11.04, 14:14
                            ja jestem wegetarianka więc ani Niemca ani psa ani świnki raczej nie zjem...
                            • gradufka Renare: A wlasnie, ze nie. 23.11.04, 14:22
                              I nigdy nie czujesz pokusy, aby sprobowac.
                • tempe grysik i śpinak 23.11.04, 14:47
                  dzień dobry
                  • gradufka O, jedzonko! 23.11.04, 14:48
                    Dzien dobry.
                    • tempe Re: O, jedzonko! 23.11.04, 14:52
                      nie witam się
                      mamusia mnie uczyli że najpierw trza przełknąć
                      i tak to trwa
                      • gradufka Uwazaj, 23.11.04, 14:56
                        zeby tylko papu w gardziolku nie utklo, bo co wtedy mamusia zrobi?
                        • tempe mówisz o giciołku? /nt 23.11.04, 15:01
                          • gradufka Re: mówisz o giciołku? /nt 23.11.04, 15:03
                            Tak, przepraszam, przejezyczylam sie.
                            • tempe gradufkas tongues in aśpik 23.11.04, 15:07
                              spoko a teraz wybacz
                              musze popracować tą chwilą piłą

hannibal lecteur antek portas
                              • gradufka Prosze bardzo 23.11.04, 15:21
                                ja zawsze baczam, a jak nikt mi nie bedzie odpisywac, to moze wreszcie sie
                                zabiore za to, za co nie moge sie zabrac, a musze, musze uszyc nowe buty
                                muuuszeeee.

• tempe Re: Prosze bardzo 24.11.04, 12:12
                                  skoro masz zajęcia planu nie będę wypaczać
                                  mucha w nowych butach
                                  można popatrzeć?
                                  • gradufka Re: Prosze bardzo 24.11.04, 12:51
                                    Alez prosze, pacz: .
                                    Ladne?
    • columbia Re: forum horrorum 05.01.05, 22:28
      ...zostały tylko krwawe slady po dawnych bywalcach....
      • gradufka Re: forum horrorum 07.01.05, 15:54
        Ale moze da sie zebrac krew do probowki, odcedzic DNA, sklonowac i zasadzic
        nowych w miejsce straych, moze nikt nie pozna falszerstwa...
        • tempe Re: forum horrorum 07.01.05, 16:17
          czy można to nazwać re cyc lingiem?
          • gradufka Re: forum horrorum 07.01.05, 16:27
            Ale to bedzie oznaczalo, ze klony beda mialy postac re-choczcych piersi z
            wywieszonymi jezorami. Mi to osobiscie nie przeszkadza, choc przyznaje, ze dosc
            niekonwencjonalne.
            • tempe Re: forum horrorum 07.01.05, 16:32
              mnie również, bo to będzie przerażające
              klony powinny być widoczne jak na strzelnicy
              • gradufka Re: forum horrorum 07.01.05, 16:39
                Mysle,ze klony-piersi w roli tarcz strzelniczych moglyby sie sprawdzic.
                Rechot pozwoli stworzyc odpowiedni nastroj.
                • cycklon protestuje 07.01.05, 16:46
                  przeciwko przedmiotowemu traktowaniu nowych uczastnikow forum, he,he.
                  • tempe Re: protestuje 09.01.05, 22:10
                    bardzo mi się podoba ten nick

i paradoks
                    to powinien być klon jakiejś pani
                    więc jeśli płeć miękka, to może
                    cycklona
                    ?
                    • columbia Re: protestuje 09.01.05, 22:14
                      ciekawa jestem, czy to ktoś obc, czy ktos z "naszych"?
                      • tempe Re: protestuje 09.01.05, 22:28
                        tak na słuch to ktoś obcy

ale po jakości nicka sądząc...
                        • columbia Re: protestuje 09.01.05, 22:35
                          a i tak się więcej nie pojawiła
                • ja.s Re: forum horrorum 07.01.05, 23:23
                  Piersi - ok, ale bez jęzorów!
                  • tempe Re: forum horrorum 07.01.05, 23:34
                    ależ Panowie!
                    pierwsi z jęzorami to bonus!

nie żebym rozdzielał jęzory
                    • gradufka Re: forum horrorum 10.01.05, 13:39
                      ¡Won z jezorami od sklonowanych piersi! To jeszcze dzieci. Prosze sie opamietac!
                      • tempe Re: forum horrorum 11.01.05, 11:24
                        sklonowane to przecież takie same
                        poza tym chodzi o masaż a nie masakrę

masa razy kształt
                        • gradufka Re: forum horrorum 11.01.05, 18:08
                          No, chyba,ze masaz, byle nie tajski.
                          • tempe Re: forum horrorum 11.01.05, 18:13
                            kitajski?
                            a tajski to jaki jest?
                            • gradufka Re: forum horrorum 12.01.05, 15:42
                              Lamia, czlowieka na wszytkie strony i laza po nim, siadaja na nim, klada sie na
                              nim. Ciagna za rece i nogi, wykrecaja rece i nogi. Okropnosc. A potem, jak sie
                              przezyje, jest jescze tajski boks!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka