Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Służba więzienna

14.12.05, 16:35
    Czy ktoś z Was pracuje w służbie więziennej? Interesują mnie zarobki, czas
    pracy i wogóle atmosfera pracy
    Obserwuj wątek
      • Gość: maksia Re: Służba więzienna IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 14.12.05, 16:42
        Mojej siostry mąż tam pracuje. Ma ok. 1500 zł. netto i niedługo znajdzie się w
        psychiatryku;) Jeśli nie masz tzw. pleców, to musisz mieć nadzwyczajne
        szczęscie, żeby się tam dostać. Konegacje, układy, niekompetentni ludzie
        (szczególnie w administracji) - ogólnie syf!
        P.S. nie znam nikogo kto by się tam dostał bez znajomości, a kilka osób z tego
        środowiska znam.
        Pozdrawiam!
        • ka_ro1 Re: Służba więzienna 14.12.05, 17:00
          Aż tak ciężko się dostać tam? A 1500netto-na jakim stanowisku? Bo np.strażnik
          więzienny ma chyba m,niej. Ogólnie, praca zachęca tym, że jak każda mundurówka,
          krotsze lata pracy. Wie ktoś coś jeszcze? Pozdrawiam
          • Gość: maksia Re: Służba więzienna IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 14.12.05, 17:06
            ok. 1500 zł. na łapkę ma funkcjonariusz (strażnik) po 6 latach pracy.
            Teoretycznie powinieneś mieć średnie wykształcenie (chyba, ze masz
            znajomości;)). Pracujesz na zmiany (12 godz.) i fakt, masz rację, praca dosyć
            pewna (chyba, ze Cię dowódca nie polubi) i masz 13, mundurówki i po 15 latach
            emeryturkę.
            • ka_ro1 Re: Służba więzienna 14.12.05, 17:33
              no własnie-dodatki dosyć fajne. Mam wyższe wykształcenie i dlatego się waham.
              Pozdrawiam
              • konopielka80 Re: Służba więzienna 14.12.05, 23:17
                Tak..tylko czy ta emeryturka po 15 latach nie jest w wysokosci 40% pensji?
                czyli tak jak w policji?
      • nati1706 Służba więzienna 17.04.23, 00:29

Dostałam skierowanie na badania lekarskie do Poliklinlki MSWiA w Katowicach. Podpowiedźcie da Sue to ogarnąć w jeden dzień? Jak to w ogóle wygląda? Czego mam się spodziewać?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka