Gość: Pati IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.02, 14:15 Dlaczego ten punkt nie ma strony internetowej. Mam daleko do warszawy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asia Re: W Warszawie otwarto punkt konsultacyjny IP: *.visp.energis.pl 24.10.02, 20:26 Jest to dobra rzecz ale nie wszyscy mieszkają w Warszawie, więc przydałaby się strona internetowa prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: W Warszawie otwarto punkt konsultacyjny IP: *.ima.pl 25.10.02, 10:58 dlacze wszelkie punkty informacyjne otwiera się tylko w warszawce!!! a gdzie inne miasta, uważam że takie biura powinny znajdować się również we wszystkich województwach przy urzędach pracy. Wyglada na to że praca w unii tylko dla WYBRANYCH Z WARSZAWKI!!!Brawo!!!Tak Trzymać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAWEL Re: W Warszawie otwarto punkt konsultacyjny IP: *.8.14.vie.surfer.at 29.10.02, 12:34 Dlaczego nie ma strony internetowej?Nie wszyscy mieszkaja w Warszawie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mietek Re: W Warszawie otwarto punkt konsultacyjny IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 16:51 A gdzie strona internetowa ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Tylko w Warszawie? IP: *.solutions.net.pl / *.solutions.net.pl 29.10.02, 17:41 Czy istnieje szansa na udostępnienie takich informacji w innych miastach Polski lub podanie ofert do publicznej wiadomości za pomocą internetu lub prasy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewula Re: W Warszawie otwarto punkt konsultacyjny IP: 217.168.133.* 31.10.02, 16:30 no i popieram!stronka internetow by sie przydala. i to jak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur warszawa w uni IP: *.dabnet.pl / 80.48.249.* 04.11.02, 19:40 ciekawe dlaczego taki punkt pojawil sie w warszawie? czy to znaczy, ze tam jest najwieksze bezrobocie? pewnie kolejnym miastem bedzie lodz! miller juz sie o to postara! a ci z prowincji niech dalej hoduja buraki za stodola i zyja w nedzy! a pozniej beda pozywka dla unijnych pismakow! i taki obraz polski w uni ksztaltuja nam "kolesie" dbajacy o polskie spoleczenstwo! jakcy oni dobrzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLSKA ; POLACY PO Re: warszawa w uni IP: *.11.15.vie.surfer.at 11.11.02, 20:59 Z CIEKAWOSCI WESZLEM NA STRONE UNI I DOWIEDZIALEM SIE ZE JEST TAKI EWENEMENT W POLSCE I TO O DZIWO ANGARZUJE DO PRACY . NIE BARDZO MI SIE CHCE WIERZYC ABY TAKI URZEDNIK BYL TAM ZAINTERESOWANY ANGARZOWANIEM DO PRACY W UNI . TO CZYSTA FASADA RINANSOWANA ZE SRODKOW UNI A KTOS KTO TAM PRACUJE MA CIEPLE KRZESLO ZA DUZA KASE . LUDZIE NIE WIERZCIE ZE W UNI BEDZIECIE TAM WITANI JAK RZECZYWISCIE PELNOPRAWNI PRACOWNICY - TO BZDURA BEDZIECIE SPYCHANI NA TRZECIORZEDNE STANOWISKA W CZWARTORZEDNYCH UPOADAJACYCH FIRMACH : W TAKICH FIRMACH NIE MOZNA NIC SIE NAUCZYC TYLKO NALEZY Z SIEBIE DAC CIEZKA KRWAWICE ZA MALE PIENIADZE . bylem za granica 14 lat to moge wiele powiedziec jak to wszystko funkcjonuje ile jest roznych przekretow ile zlodziejstwa manipulacji czarnych harakterow i zlodziejskich bialych kolniezykow . NIE KUPOWAC ZADNYCH TOWAROW Z UNI A JUZ TYMBARDZIEJ ZYWNOSCI CZY PRZETWOROW MLECZNYCH ; CZEKOLADY ;SRODKOWPIORACYCH TO CZYSTA CHEMIA KTORA TYLKO TRUJE NASZE PRODUKTY BYLAY I SA NAJLEPSZE I MA RACJE LEPER KTORY NIE CHCE UNIJNYCH PRODOKTOW : NIE KUPOWAC TYCH DRUGORZEDNYCH WYROBOW KTORE PUSTOSZA NASZE FABRYKI I NASZE MIASTA ;KTORE DAJA PRACE UNIJNYM PRACOWNIKOM .UNIA TI JAK SLON KTORY IDZIE I DEPCZE WARTOSCI WYPRACOWANE LATAMI ;ALE KIEDYSTO SIE ZATRZYMA I COFNIE . UNIJNI KOLNIEZYKI KAZA SOBIE PLACIC TYLE ZA EKSPERTYZY ZE TO SZOK POWIEM JEDNO NIECH SIE PRZYGOTOWUJA DO ZWOLNIENIA PRACOWNICY BANKOWI HYPO I INNYCH WYSOKOKWALIFIKOWANI PRACOWNICY FIRM Z EU WY ZROBILISCIE PRZYCZULEK I TERAZ BEDZIECIE ZWALNIANI NA PIERWSZY OGIEN POIDA PRACOWNICY WYSOKO WYKWALIFIKOWANI O WYSOKICH KWALIFIKACJACH . GDZIES TE TOWARY KTORE NIE SA SPRZEDAWALNE W UNI TRZEBA UPCHNAC . POLSKIE JEST DOBRE TAK MUSIA MUSI BYC SWIADOMOSC KAZDEGO POLAKA .TRZEBA SIE PRZEKONAC JAK TAM EKSPORTOWAC ZYW'NOSC A U NAS JEST PELNO TANIZNY PRZED KONCEM TERMINU . SKLEPY WIELKIE SUPWEMARKIETY ZAWALONE PRODUKTAMI CZWARTZEDNYMI Z EU -DLACZEGO ? EU TO NIESZCZESCIE : Odpowiedz Link Zgłoś
jotembi Re: warszawa w uni 11.11.02, 21:10 off topic: po 14 latach poza pl już się tyle zapomina? calutką ortografię? hmmm........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLAK POLACY PO Re: warszawa w uni IP: *.11.15.vie.surfer.at 12.11.02, 16:30 APRZECZYTALES CZY NIE ; TAKI KOMENTAZ NEGATYWNIE OCENIAJACY TO BLA ; BLA .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruszka Re: warszawa w uni IP: *.polcard.com.pl 04.12.02, 16:57 jotembi napisała: > off topic: > > po 14 latach poza pl już się tyle zapomina? calutką ortografię? hmmm........ Jotembi ja nie mieszkam za granicą ale jest to możliwe że ktoś zapomniał ortografii po 14 latach , jeśli ktoś jest bardzo ambitny i stara się nauczyć języka jak najszybciej to w pewnym momencie łapie się na tym że mysli w języku obcym I jeśli żadko używa języka polskiego to nie dziwne że zapomni ortografii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: warszawa w uni IP: *.ien.pw.edu.pl 25.11.02, 14:06 Szkoda tylko, że na takie tematy jak ten wypowiadają się osoby, które nawet nie potrafią się porządnie wysłowić. Ludzie!!! Nauczcie się najpierw pisowni, i dopiero wtedy ruszajcie na forum wypowiedzi. Aż przykro mi się robi, jak "polaczek" chce coś na co nie zasłużył. Praca w Unii jest, tylko trzeba być dobrym, żeby się przebić. Jest takie stare przysłowie: "Czy się stoi, czy się leży 2 tysiące się należy". Myślę, że to idealnie odzwierciedla myślenie przeciętnego Kowalskiego... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.szkodnicus@int pomocy bo mnie w Polsce zagłodzą IP: proxy / *.bci.net.pl 12.11.02, 14:59 Ćwik Wojciech Kraków dnia: 13.11.2002 Ul.Ogrodowa 4/41 32-800 Brzesko woj.małopolskie Poszukuję pracy związaną z moim zawodem pielęgniarza. Wykonywana praca daje mi dużo satysfakcji. Do moich obowiązków należą: -przygotowanie pacjentów do zabiegów operacyjnych, -udział w znieczuleniu , podaż leków i preparatów krwi, -monitorowanie funkcji życiowych pacjenta, -wybudzenie i obserwacja pacjenta po zabiegu, -działanie przeciwbólowe. Wszystkie te czynności wykonuję przy współpracy z lekarzem anestezjologiem. Praca ta wymaga bardzo dużej koncentracji i zaangażowania. Często stoję w obliczu zagrożenia życia ludzkiego. Pracując w Uniwersyteckim Szpitalu Dziecięcym zdobyłem wiedzę i umiejętności, które chciałbym zaprezentować w Państwa placówce. Chętnie podejmę pracę w charakterze pielęgniarza w szpitalu, w domach opieki społecznej, lub indywidualnej opiece nad chorymi. Podjęcie pracy pozwoli mi na zdobycie wiedzy i nowych doświadczeń. Chciałbym nadal podnosić swoje kwalifikacje. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Cwik Wojciech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: W Warszawie otwarto punkt konsultacyjny IP: *.sgh.waw.pl 02.12.02, 12:28 To jakaś bzdura aby szukać pracy w tym budynku. Ludzie tam zatrudnieni siędzą w swoich fotelach. Warunki komfortowe, dla przykładu pracowałem MF 8 lat a moje biurko przy kórym pracowałem było z lat 50. Osoby, które spotkałem Urzędzie zrobiły na mnie takie wrażenie jak bym był nie człowiekiem. Poczułem się wdeptany w najmniejszą szparkę.W tym Urzędzie odczułem jak będę potraktowany w przyszłości w Unii. Jestem osobą z wyższym wykształceniem mam 33 lata i nie tego oczekiwałem;. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesio Re: W Warszawie otwarto punkt konsultacyjny IP: *.sgh.waw.pl 02.12.02, 12:53 Dla kogo ten Urząd. Chyba nie dla poszukujących pracy. Ładne pomieszczenia, ale pracy brak tak jak w Unii. Gdzie my się spieszymy. Ludzie tam pracują nie ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
beniamin9 Re: W Warszawie otwarto punkt konsultacyjny 'Ryne 03.12.02, 20:37 Mam nadzieję,że niebawem się to zmieni .W dzisiejszych czasach WSTYD. Może by tak ktoś o tym pomyślał. I dlaczego w Warszawie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artuditu Re: W Warszawie otwarto punkt konsultacyjny IP: *.piotrkow.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 21:37 To naprawdę wspaniały pomysł - brak jednak strony internetowej z wiadomych względów - mam nadzieję, że niebawem to się zmieni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: W Warszawie otwarto punkt konsultacyjny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.03, 10:44 Gość portalu: Pati napisał(a): > Dlaczego ten punkt nie ma strony internetowej. Mam daleko do > warszawy... Adres strony : www.wup.mazowsze.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: W Warszawie otwarto punkt konsultacyjny IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 08.04.03, 13:39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: W Warszawie otwarto punkt konsultacyjny IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 08.04.03, 13:43 W moim mieście Koszalin nie ma pkt konsultacyjnego ,gdzie bliżej mojego miejsca zamieszkania mieści się taki pkt.Czy tylko w W- wie? Odpowiedz Link Zgłoś