Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    02.02.06, 21:28
    Witam! Staram sie o prace w jednym z oddziałow... i oczywiście pytanie o
    wynagrodzenie. Interesuje mnie produkcja i jakość( technolog, laborant,
    kontroler jakości i podobne). Ile powiedzieć aby nie wyjść na głupka, no i
    oczywiście aby się zbyt tanio nie sprzedać?
    Obserwuj wątek
      • ebo Re: coca-cola 02.02.06, 22:53
        Hej! znajomi pracują w laboratorium mikrobiologicznym na umowę zastępstwo i z
        tego co wiem mają ok. 2000 brutto. No oczywiście do tego dochodzą jakieś
        profity za pracę na zmiany i w weekendy. Tyle wiem, mam nadzieję że pomogłam :)
      • larry4 Re: coca-cola 11.02.06, 09:51
        ponawiam pytanie...
        • Gość: mbanaszk Re: coca-cola IP: *.plk.vectranet.pl 11.02.06, 10:37
          Mnie negujące wypowiedzi na forum warszawskim w odpowiedzi na pyt o srednie
          wynagrodzenie nauczyly bardzo waznej cechy ;

nie ważne ile firma może ci dać, tylko ważne ile ty chcesz od firmy !

ja powiedzialem kwotę, na którą 90% moich znajomych pukało się w głowę, bo
          region gdzie bede pracowal jest stosunkowo biedny. I co ? dostałem pracę za 15%
          większą kwotę niż powiedziałem. Dlaczego ? Bo pracodawca ceni sobie fachowców
          znających własną wartość.
          • Gość: Narton mbanaszk frazesy IP: *.acn.waw.pl 11.02.06, 10:42
            Stary zejdź z palmy. Fachowcy to ludzie którzy sie niechwalą i poprostu robią swoje bo sami wiedza ze sa dobrzy. Asshole to taki gostek co napisze ci na forum że jest super, że zarabia 15% wiecej tylko po to by sie dowartościować.

Jakie wojweództwo? jesteś taki fajny ze możesz stawiać warunki, stary pieknie.
            • Gość: abc Re: mbanaszk frazesy IP: *.chello.pl 11.02.06, 11:42
              jezeli na rozmowie o prace nisko sie cenisz to logiczny wniosek dla pracodawcy
              jest iz masz niskie kwalifikacje - ot co
            • Gość: mbanaszk Re: mbanaszk frazesy IP: *.plk.vectranet.pl 11.02.06, 11:55
              czy jestem taki dobry ? cenie sie, poprostu. mialem mozliwosc odmowienia dwoch
              propozycji pracy... jedna za 2500brutto druga 2400brutto.... dlaczego, bo z
              moim cv to smiech poprostu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka