billy.the.kid 04.02.06, 08:58 kto wymyślił taki idiotyzm??? kasjerka w kasie w supermarkecie chyba powinna napisać że od dziecka jej marzeniem było liczenie pieniąchów,z pampersem na pupie. a 99% może napisać ze chce zarobic na chlebuś. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: arnie Re: LIST MOTYWACYJNY. IP: *.icpnet.pl 04.02.06, 12:38 Dla mnie to też idiotyzm i nikt mi nie powie,ze lepiej się poznaje po tym człowieka,bzdura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: LIST MOTYWACYJNY. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 04.02.06, 13:44 Jeżeli chpdzi o niskie stanowiska to rzeczywiście bez sensu. Ale jeżeli mówimy tu o wyższych to jak najbardziej się przydaje. Chociażby po to żeby umieścić to czego nie dało się w CV Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: LIST MOTYWACYJNY. 04.02.06, 15:30 no to chyba można wszystko napisać w tym cv.a chyba w 99,9%prac chodzi o zarobienie ecie-pecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: LIST MOTYWACYJNY. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 05.02.06, 00:00 CV nie może byc za długie. Powinno być przejrzyste i jasne, sformułowania krótkie a nie pełne zdania. Moje CV np. ma 1,5 str. + list 1 str. = 2,5 str. Ja sam gdybym dostał CV tak długie nie chciałoby mi się go czytać. Moim zdaniem to nie problem napisać list. Jestem dość konkretnym człowiekiem i nie lubię lać wody. Wierz mi w liście mam b.konkretne info. Jak napisałem wyżej przy niektórych stanowiskach się przydaje. Odpowiedz Link Zgłoś