Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Shell - Centrum Księgowości w Krakowie

IP: *.krakow.sint.pl 14.02.06, 15:22
    Czy wiadomo coś więcej na temat tego centrum. Gdzie mają mieć swoją siedzibę -
    chyba nie w Zabierzowie bo zanim wybudują nowy biurowiec to jeszcze z rok
    potrwa?
    Ogłoszenia pojawiły się już ponad tydzień temu więc rekrutacja pewnie się już
    zaczęła lub zacznie niedługo.
    Ma ktoś więcej informacji na ten temat??

Dzięki
    Obserwuj wątek
      • Gość: karolina Re: Shell - Centrum Księgowości w Krakowie IP: *.chello.pl 14.02.06, 15:28
        wiem tylko tyle, że rekrutacja już rozpoczęta, sama jestem ciekawa gdzie
        dokładnie będą mieć siedzibę, do zabierzowa mam trochę daleko :-(
        swoją drogą namnożyło się tych centrów w krakowie :-)
        • Gość: shellowiec Re: Shell - Centrum Księgowości w Krakowie IP: *.krakow.sint.pl 14.02.06, 15:31
          właśnie wysłałem swoją aplikację - też mam nadzieję że nie będzie to w
          Zabierzowie bo jak ktoś nie ma samochodu to z dojazdem jest kiepsko.
          • Gość: mycham Re: Shell - Centrum Księgowości w Krakowie IP: *.chello.pl 14.02.06, 20:54
            w zabierzowie napewno
            • Gość: karolina Re: Shell - Centrum Księgowości w Krakowie IP: *.chello.pl 14.02.06, 20:59
              zabierzow ma być miejscem docelowym, z tego, co sie orientuję to inwestycja
              jeszcze się nie zaczęła, więc muszą mieć coś na okres przejściowy. pytanie
              tylko gdzie?
              • Gość: chyba wiem Re: Shell - Centrum Księgowości w Krakowie IP: *.ists.pl / *.ists.pl 16.02.06, 11:58
                Myślę że od razu w Zabierzowie - ale juz w tym istniejącym biurowcu bo ponoć
                jeszcze jest trochę miejsca. Zresztą nie zatrudnią od razu 1500 chłopa, tylko
                200-300 osob w tym roku.
                • Gość: ciekawski Re: Shell - Centrum Księgowości w Krakowie IP: *.range86-139.btcentralplus.com 19.02.06, 15:07
                  up
      • Gość: qazek Re: Shell - Centrum Księgowości w Krakowie IP: *.krakow.sint.pl 22.02.06, 18:49
        Czy przechodził już ktoś proces rekrutacji albo został zaproszony na jakieś
        wstępne etapy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka