Gość: kandydat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 11:43 Coś wiecie na ten temat? Nie chodzi mi o opinie "zasłyszane", wielokrotnie powtarzane i zniekształcane Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kaśka 77 Re: LEADER PRICE - kierownik IP: 80.54.74.* 15.02.06, 17:00 Ja pracowałam tam na stanowisku zastępcy kierownika... praca jeden koszmar... nie dość, że odpowiadasz za cały sklep to jeszcze siedzisz na kasie jako kasjerka ( bo masz naprawdę mało pracowników ) to jeszcze robisz za magazyniera i wykładasz towar na półki... Odradzam wszystkim Lider Szajs... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: LEADER - kierownik IP: *.pro-internet.pl 21.03.06, 16:33 A ile zarabia zastępca kierownika w Leader Price? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrzos Re: LEADER - kierownik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 23:07 A jakie miałaś wykształcenie i doświadczenie, gdy tam składałaś aplikację, bo też o tym myślałam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: LEADER - kierownik IP: *.pro-internet.pl 23.03.06, 13:35 No tak - oni wszyscy pracują po 12-14 godzin, więc nie mają czasu na internet:- ))) Nikt nie odpowie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tommy Re: kierownik IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 22.03.06, 11:25 No jeżeli zastępca kierownika "odpowiadając za cały sklep" wykłada towar na półki i siedzi na kasie, to już chyba nie jest z-ca kierownika... A jakie w takim razie są zarobki na tym stanowisku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: LEADER PRICE - kierownik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 14:39 witam, wlasnie - bardzo interesuje mnie odp na temat zarobkow - niech ktos poda wiarygodna info please!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: LEADER PRICE - kierownik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.06, 00:10 Wiarygodna odpowiedź to 1500 do 1700 brutto ! ! ! Czyli jakies 1050 do 1150 netto ! ! ! pozdrawiam i odradzam Odpowiedz Link Zgłoś