Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca na Cyprze

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 13:21
    Błagam o pomoc czy ktoś był z firmy work agency. Jestem już przy podpisywaniu
    umowy i chcę wiedzieć jak to jest. Mam wyjechać w niedługim czasie. Czy to
    pewna firma czy nie? Proszę niech ktoś da znać .Bunia.
    Obserwuj wątek
      • kaja27412 Re: Praca na Cyprze 23.03.06, 15:21
        nie znam firmy,mam tylko nadzieję że nie karzą ci nic płacić, jeśli tak to wtedy
        zastanów się i sprawdź firmę...
      • Gość: kasia Re: Praca na Cyprze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.06, 17:07
        ja bylam z tej agencji w grecji i nie polecam placa bardzo malo minimalna
        stawke jaka mozna zarobic w grecji.szef robi ze wszystkiego 0roblemy i traktuje
        cie jakbys byla jego wlasnoscia bo zaplacil za ciebie agencji i juz nie da ci
        sie nigdzir ruszyc nawet nie marz ze zmienisz ta prace bo on ci nie pozwoli bo
        jak mowi zaciebie zaplacil.moj tel 506356460 jak chcesz blizsze informacje.kja
        teraz jade do grecji na wlasna reke jak chcesz jedz ze mna na peeno prace
        znajdziesz
        • Gość: kaska Re: Praca na Cyprze IP: 213.25.140.* 28.04.06, 14:07
          kasiu :) imienniczko :) odezwij się na gg jestem chetna do pracy .Moj nr to
          3944947 albo mail-katarinaa_19@tlen.pl
        • Gość: Aga Re: Praca na Cyprze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 13:33
          Kacha ale czy to ze pracodawca od ciebie wymagał za dużo to wina agencji?Więc
          gdzie tu jest oszusztwo twoim zdaniem bo chyba cos ci się pomieszzało!
      • Gość: Magda Re: Praca na Cyprze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 10:55
        Hej ja byłam w pracy za granicą z tej firmy ale w Angli, więc nie wiem jak jest
        na cyprze. Wszystko było ok zgodnie z umową,firma również była spoko.Dosyć
        szybko załatwili za mnie wszystkie formalności. Jeśli moge coś poradzić to
        sprawdż tylko dokładnie umowe zanim podpiszesz.Powodzenia i duzo slońca zycze,
        bo ja tego w angli nie miałam:)
      • jotka6 Re: Praca na Cyprze 22.05.06, 22:21
        wszystkich zainteresowanych pracą na południu Europy proszę o kontakt na maila
        gazetowego
        • borys30wr1 Re: Praca na Cyprze 28.05.06, 12:41
          jotka6 napisała:

> wszystkich zainteresowanych pracą na południu Europy proszę o kontakt na
          maila
          > gazetowego
          podaj maila ja jestem zainteresowany
          • Gość: Oiu Re: Praca na Cyprze IP: *.range81-153.btcentralplus.com 29.05.06, 13:30
            Powiem krotko,zastanowcie sie 100000 razy za nim wyruszycie na CYPR!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: Yogi Re: Praca na Cyprze IP: *.ols.vectranet.pl 30.05.06, 17:45
              Osobiście nie byłem ale wielu moich znajomych potwierdza przedmówcę.Może fajnie
              tam jest,super klimat itd. ale pieniądze- kicha.
              • Gość: Oiu Re: Praca na Cyprze IP: *.range81-153.btcentralplus.com 31.05.06, 22:14
                Za tydzien zdam jak polakow wyjechala na cypr przez pewna agencje.....i jaki
                jest final;).
      • Gość: elene Re: Praca na Cyprze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 23:12
        Witam serdecznie odradzam korzystania z firmy Pascal Job Connect, poniewaz
        zapisalismy sie w lutym, obiecano nam prace na cyprze, i nagle zabraklo miejsc,
        po pewnym czasie dostalismy telefon z propozycja pracy ale w grecji. nie
        zgodzilismy sie, gdyz zapsialismy sie na cypr, sledzac fora internetowe
        zobaczyslismy ze nietylko my nie mamy pracy oferowaniej przez to biuro. to jest
        nabijanie konta firmy ktore obraca kasa, a chceilismy zwrot to kaza nam czekac.
        bo moze cos sie znajdzie i po fajnych wakacjach tak sadze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka