Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Student i podatki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 20:12
    Witam mam pytanie w sprawie podwujnego opodatkowania:
    mianowicie czy jesli jestem studentem to mnie jakos inaczej policza , czy jak
    wroce za 6miesiecy to zedra ze mnie podatek od tego ile zarobilem.
    Zakladam ze zarobie jakies 2,5tys funtow, czy obejmie mnie jeszcze 19procent?
    Obserwuj wątek
      • Gość: lala Re: Student i podatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 21:04
        ludzie nie dajcie sie zwariowac, nie placcie podatkow to chore panstwo i chore
        przepisy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: foto Re: Student i podatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 21:11
          to co olac ich i nie zglaszac zadnych dochodow? i nie ubiegac sie o zwroz
          podatku z anglii?
          Prosze o pomoc
          • Gość: je ne sais pas LEC I ODDAJ IP: *.plus.com 23.03.06, 17:22
            IM WSZYTSKO NAJLEPIEJ.
            BOZE ALE CI POLACY GLUPI!
            otrzasnijcie sie troche.jak wam kaza wejsc w gowno tez wejdziecie bo tak ktos
            chce?
            ja pracuje na swoja rodzine a nie polski rzad KTORY ANI MI TU PRACY NIE
            ZNALAZAL ANI NIE POMOGL W POLSCE TEZ W JEJ ZNALEZIENIU A JECSEZ PRZESZKADZAL!
            wiec przestancie pieprzyc ze sie boicie i placicie.
            jak ktos glupi niech oddaje co zarobil w uk i nie placze

ja bynajmniej NIE ZAMIARZAM
            AMEN.
            • penelopa.pitstop Re: 23.03.06, 17:27
              Moim zdaniem to przestrzeganie prawa. Jedni przestrzegaja i placa inni nie. Moze
              prawo jest glupie, ale jest ciagle prawem.
              • Gość: je ne sais pas TO przestrzegaj i powodzenia. IP: *.plus.com 23.03.06, 17:32
                ps najlepiej pensje od razu wplacaj i przesylaj na wiejska w wawie.
                • penelopa.pitstop Re: TO przestrzegaj i powodzenia. 23.03.06, 17:45
                  To byla uwaga ogolna. Mnie nie beda scigac za podatki.
      • donat351 Re: Student i podatki 23.03.06, 19:24
        foto, ty nigdy 'DWOI' nie dostales z polaka? 'podwojny'

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka