Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

kolorowe cv?

25.03.06, 12:41
    Mam zamiar starać się o pracę sprzedawcy w sklepie z ubraniami dla młodzieży.
    Jak myślicie, czy mogę mieć CV na kolorowym papierze, np. bladożółtym? Warto?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Recruteur Re: kolorowe cv? IP: *.fbx.proxad.net 25.03.06, 12:49
        Nie.
      • Gość: a.swistak Re: kolorowe cv? IP: *.kat.3s.pl 25.03.06, 14:08
        Ja do firmy z branży finansowej zaniosłem CV na papierze niebieskim, oczywiście
        rekrutujący był zaskoczony, ale oczywiście pracę dostałem i CV mu sie spodobało
        wiec tym bardziej do sklepu młodzieżowego pasuje zółty lub np. różwy :)

Pozwodzenia :)

a.swistak :)
        • Gość: marek Re: kolorowe cv? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 14:31
          Różowy to raczej do innej branży pasuje. ;-)
      • Gość: marcin_r Re: kolorowe cv? IP: 213.199.204.* 25.03.06, 14:49
        Zawsze warto spróbować. Jednak ostrzegam żeby nie był to Twój jedyny atut w
        całym CV. Bo kolorowy papier z cienkim układem życiorysu czy rażącymi błędami
        nie uratuje Cię.
      • Gość: kaśka Re: kolorowe cv? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 20:26
        pewnie że warto. zwykle CV są białe i nudne. Gwarantuję ci, że pracodawca cię
        zauważy i jeśli masz cos sensownego również w treści Cv, to dostaniesz pracę.
        mój znajomy ubiegając się o pracę w pubie i zrobił sobie zabawne zdjecie do cv i
        dostal pracę, bo się wyróżniał. do sklepu dla młodziezy jak najbardziej mozna na
        kolorowym papierze.pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka