Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Rekrutacja do citifinancial!!!

IP: *.pikonet.pl / *.pikonet.pl 27.04.06, 18:49
    Jak wygląda tam rekrutacja pracowników ? Czy mam szanse odpowiadając na ich
    oferte pracy z internetu?Po jakim czasie kontaktują się z wybrańcami???Czy
    jakies szczególne predyspozycje musze wykazywać ?
    Obserwuj wątek
      • Gość: mehow Re: Rekrutacja do citifinancial!!! IP: *.server.ntli.net 27.04.06, 19:47
        a masz jakies wczesniejsze doswiadczenie w tej branzy?
        • Gość: Misia Re: Rekrutacja do citifinancial!!! IP: *.pikonet.pl / *.pikonet.pl 27.04.06, 22:10
          tak mam . Spzredawałam nawet ich kredyty w biurze posrednika kredytowego przez
          kilka lat.
          • Gość: Dota Re: Rekrutacja do citifinancial!!! IP: *.pikonet.pl / *.pikonet.pl 28.04.06, 10:45
            słysxałam wiele złych opinii na temat Citi . Czy ktoś to moze potwierdzić?
            Podobno pracują tam same osoby po znajomości ?
      • Gość: krzych Re: Rekrutacja do citifinancial!!! IP: *.lublin.mm.pl 28.04.06, 16:53
        up
      • atyl3 Re: Rekrutacja do citifinancial!!! 28.04.06, 21:45
        Jestem pracownikiem Citibanku. Nieprawdą jest, że ludzie są tu przyjmowani tylko
        po znajomości. Choćby ja jestem tego przykładem :)
        Predyspozycje? Pewnie! Typowo sprzedażowe: otwartość, sztuka przekonywania,
        "dobra gadka", życzliwość. Doświadczenie w sprzedaży mile widziane,
        niekoniecznie w banku. Plus duży - znajomość choć podstawowa jęz. angielskiego.
        Spotkanie odbywa się najpierw z Dyrektorem oddziału potem z Dyrektorem rynku.
        Powodzenia!
        • Gość: Misia Re: Rekrutacja do citifinancial!!! IP: *.pikonet.pl / *.pikonet.pl 28.04.06, 21:53
          dzięki za info. Pracujesz jako doradca klienta? W jakim wojew. Czy mozemy
          pogadać na gg ?
          • Gość: kasia26 Re: Rekrutacja do citifinancial!!! IP: 82.160.21.* 29.04.06, 15:30
            pracowałam w citifinancial rok.praca przede wszystkim to: sprzedaż oraz
            windykacja rachunków kredytowych.Dostałam się tam z ogłoszenia bez żadnych
            znajomości. Wszystko zależy jaki będzie kierownik oddziału. Teraz pracuję w
            innym banku i w porównaniu z citifinancial jest dla mnie stanowczo lepszy
            komfort psychiczny pomimo że też jest sprzedaż.
            Powodzenia
      • Gość: Misia Re: Rekrutacja do citifinancial!!! IP: *.pikonet.pl / *.pikonet.pl 29.04.06, 16:54
        Jak długo czekać mozna od wysłania CV na ewentualne zaproszenie na rozmowe
        kwalifikacyjna??
        • Gość: kasia26 Re: Rekrutacja do citifinancial!!! IP: 82.160.21.* 01.05.06, 18:40
          Ja czekałam 2 miesiące, już nawet zapomniałam że tam wysłałam. Ale w każdym
          przypadku jest inaczej.Najpierw jest rozmowa z kierownikiem oddziału, a potem
          jeżeli zakwalifikujesz się do następnego etapu jest rozmowa z Dyrektorem
          Regionalnym.
          • Gość: mimi Re: Rekrutacja do citifinancial!!! IP: *.225.121.132.bait.pl 12.05.06, 10:13
            Tez czekalam 2 miesiace i z trudem odkopalam w poczcie to zgloszenie. Dzisiaj
            rozmowa...
            • Gość: Misia Re: Rekrutacja do citifinancial!!! IP: *.pikonet.pl / *.pikonet.pl 12.05.06, 11:54
              do jakiego miasta aplikowałas? Powiedz o co cie pytali! Powodzenia
              • bollek05 Re: Rekrutacja do citifinancial!!! 12.05.06, 12:19
                w citifinancial liczy się sprzedaż i jeszcze raz sprzedaż; na rozmowie kwalif.
                sprawdzaja Twoje zdolności sprzedażowe oraz jak sobie radzisz z windykacją;
                umowe probną daja na 3 miechy a potem na 6 nmiechów , nie trzeba mieć wczesniej
                zadnego doswiadczneia w branzy licza sie cechy typowo sprzedazowe
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka