Gość: oja IP: *.c9.msk.pl 04.06.06, 00:09 Witam, w poniedziałek idę na rozmowę do leroy merlin -dział ogród-doradca handlowy. Pomóżcie, o co mogą pytać? to 3 etap-rozmowa z kierownikiem! Ktoś tam pracuje? Jakie zarobki? Proszę o wasze opinie ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mio Re: leroy merlin IP: *.aster.pl 04.06.06, 08:29 pamiętaj że klient jest najważniejszy...i jeżeli myślisz inaczej to lepiej wybierz inny zawód. Na ogół jest bardzo dobra atmosfera w pracy (oczywiście są wyjątki ale w porównaniu z innymi sieciami w Leroyu pracuje się zdecydowanie najlepiej) - tak że musisz libić pracę w zespole... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mio Re: leroy merlin IP: *.aster.pl 04.06.06, 08:37 i musisz też znać lub wyrazić wolę poznanania którejeś z grup produktowych ogrodu..roślinki, albo techniczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oja Re: leroy merlin IP: *.c9.msk.pl 04.06.06, 09:06 Bardzo ci dziękuję za odpowiedź. Myślę że sobie poradzę w tej pracy hehe :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oja Re: leroy merlin IP: *.c9.msk.pl 04.06.06, 09:12 Mam jeszcze pytanko, czy dział ogród jest podzielony na takie działy jak na stronie internetowej leroy? tz.np:nawadnianie, rośliny, narządzia ręczne itp. ?? Czy z pośród takich działów mam wybrać cośdla siebie? Czy może jest inny podział? Chciałabym to wiedzieć idąc na rozmowę, żeby być przygotowanym. POZDRAWIAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oja Re: leroy merlin IP: *.c9.msk.pl 04.06.06, 19:08 Haloo, czy są tu jacyś pracownicy leroy?? Pomóżcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: leroy merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 09:24 Moja kolezanka pracowala w dziale logistyki w Wawie ale mowi ze kiepsko placili.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oja Re: leroy merlin IP: *.c9.msk.pl 13.06.06, 23:52 Pracuje już od kilku dni i jestem zadowolona. Miła atmosfera, nic na siłę, przyjemna praca POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drosdii Re: leroy merlin IP: *.futuro.pl 08.10.06, 21:54 Dla osób chcących parcować w Leroy Merlin polecam lekturę tej stronki www.leroymerlin.fora.pl Odpowiedz Link Zgłoś