Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Opinia o firmie Informedia

IP: *.chello.pl 04.06.06, 20:19
    Chcialbym prosić o opinię na temat firmy Informedia, obecnych i bylych pracowników tej firmy. Z góry dziękuję za odpowiedź.
    Obserwuj wątek
      • Gość: rrr Re: Opinia o firmie Informedia IP: 194.106.193.* 05.06.06, 11:05
        Dowiedziales sie moze czegos? Tez szukam informacji o nich. Poszukuja Project
        Managerów , Spec ds Marketingu..
        Ciekawe jaki tam klimat, kasa?
        • Gość: Ricardo Re: Opinia o firmie Informedia IP: *.chello.pl 05.06.06, 14:46
          Póki co nie...dzisiaj wybieram się na rozmowę i zobaczymy co z tego wyniknie.
          • Gość: rrr Re: Opinia o firmie Informedia IP: 194.106.193.* 05.06.06, 16:35
            Oj to moze dasz znać, jakie masz wrazenia i jak ci poszlo? Wysłałam tam CV. Jak
            mozesz to daj znac na maila iwonkaa@tlen.pl
            • Gość: Ricardo Re: Opinia o firmie Informedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 09:21
              Sądzę że poszlo mi dobrze i teraz wszystko jest w rękach stwórcy. Generalnie rozmowa odbyla się dość sympatycznie. Poza tym że "mam możliwości rozwoju"...to nie wiele się dowiedzialem na temat warunków zatrudnienia. Tyle wiem że nie ma zadnych bonusów typu - karnety na basen, opieka dentystyczna itp. Może kiedyś w Polsce dozyjemy czasów że poza placowe bonusy będą standardem...
              • Gość: rrr Re: Opinia o firmie Informedia IP: 194.106.193.* 07.06.06, 17:28
                a jaki tam klimat? oficjalnie i w krawatach czy delikatny luz?
                • Gość: Ricardo Re: Opinia o firmie Informedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 14:26
                  Nie wiem jak to będzie wyglądalo na moim stanowisku...tyle że jak obserowawalem mlodych ludzi tam pracujących to chyba om źle nie jest...ubrani byli bynajmniej nie pod krawatem
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka