Gość: Ricardo IP: *.chello.pl 04.06.06, 20:19 Chcialbym prosić o opinię na temat firmy Informedia, obecnych i bylych pracowników tej firmy. Z góry dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rrr Re: Opinia o firmie Informedia IP: 194.106.193.* 05.06.06, 11:05 Dowiedziales sie moze czegos? Tez szukam informacji o nich. Poszukuja Project Managerów , Spec ds Marketingu.. Ciekawe jaki tam klimat, kasa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ricardo Re: Opinia o firmie Informedia IP: *.chello.pl 05.06.06, 14:46 Póki co nie...dzisiaj wybieram się na rozmowę i zobaczymy co z tego wyniknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrr Re: Opinia o firmie Informedia IP: 194.106.193.* 05.06.06, 16:35 Oj to moze dasz znać, jakie masz wrazenia i jak ci poszlo? Wysłałam tam CV. Jak mozesz to daj znac na maila iwonkaa@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ricardo Re: Opinia o firmie Informedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 09:21 Sądzę że poszlo mi dobrze i teraz wszystko jest w rękach stwórcy. Generalnie rozmowa odbyla się dość sympatycznie. Poza tym że "mam możliwości rozwoju"...to nie wiele się dowiedzialem na temat warunków zatrudnienia. Tyle wiem że nie ma zadnych bonusów typu - karnety na basen, opieka dentystyczna itp. Może kiedyś w Polsce dozyjemy czasów że poza placowe bonusy będą standardem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrr Re: Opinia o firmie Informedia IP: 194.106.193.* 07.06.06, 17:28 a jaki tam klimat? oficjalnie i w krawatach czy delikatny luz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ricardo Re: Opinia o firmie Informedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 14:26 Nie wiem jak to będzie wyglądalo na moim stanowisku...tyle że jak obserowawalem mlodych ludzi tam pracujących to chyba om źle nie jest...ubrani byli bynajmniej nie pod krawatem Odpowiedz Link Zgłoś