Gość: Tomi_78 IP: *.chello.pl 13.06.06, 02:23 No tak ale ostatecznie nie zrobila kariery sama, tylko wyszla za maz jak mniemam za tubylca. Szkoda tylu lat nauki, trzeba bylo u nas znalezc kolesia z BMW. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irini Re: Wysłała 400 CV, teraz uczy języków 13.06.06, 02:46 Gość portalu: Tomi_78 napisał(a): > No tak ale ostatecznie nie zrobila kariery sama, tylko wyszla za maz jak > mniemam za tubylca. Szkoda tylu lat nauki, trzeba bylo u nas znalezc kolesia > z BMW. I ze złotym łańcuchem na szyi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wk Re: Wysłała 400 CV, teraz uczy języków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 08:48 źle trafiła, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: javor Re: Wysłała 400 CV, teraz uczy języków IP: 217.153.90.* 13.06.06, 12:33 He, to Trąba ode mnie z roku! Agnieszka nigdy nie szła na łatwiznę i miała dużo determinacji, żeby zostać w Finlandii. No i się udało! Ciekawe czy to czyta... Odpowiedz Link Zgłoś
woodstock Re: Wysłała 400 CV, teraz uczy języków 13.06.06, 15:05 Przestan pieprzyc, Tomi. To, ze wyszla za maz za tubylca, to niby jak umniejsza jej zaslugi? Ja tez mieszkam za granica i mam faceta tubylca. Zarabiam duzo wiecej od niego, jestem lepiej wyksztalcona i mam prace o wiele bardziej prestizowa. I wkurzaloby mnie, jakby ktokolwiek probowal powiedziec, ze mu cos zawdzieczam. Ale oczywiscie Polka powinan wyjsc za maz za Polaka, bo jezeli nie, to musi byc tania lolitka lecaca na BMW i zloty lancuch, i latwizne zycia na Zachodzie. Wcale nie jest latwo. Odpowiedz Link Zgłoś