Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

EMPIK-rekrutacja i praca

IP: *.wro.vectranet.pl / *.wro.vectranet.pl 13.06.06, 20:46
    prosze o wszelkie informacje dotyczące rekrutacji i późniejszej pracy w
    empiku. Jakie zarobki itp.
    Dziekuję z góry.
    Obserwuj wątek
      • Gość: elka Re: EMPIK-rekrutacja i praca IP: *.wro.vectranet.pl / *.wro.vectranet.pl 13.06.06, 21:48
        help
      • garraretka Re: EMPIK-rekrutacja i praca 13.06.06, 22:14
        a może byś sprecyzowała pytanie? W EMPiKu jest mnóstwo stanowisk - od
        sprzątaczki po dyrektora generalnego. Nie wiemy, które z nich Cię interesuje.
        • Gość: elka Re: EMPIK-rekrutacja i praca IP: *.wro.vectranet.pl / *.wro.vectranet.pl 13.06.06, 22:49
          sprzedawczyni, dział książka/multimedia.
          • Gość: elka Re: EMPIK-rekrutacja i praca IP: *.wro.vectranet.pl / *.wro.vectranet.pl 14.06.06, 09:14
            up
            • Gość: michał specialsta ds. administracji - empik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 09:52
              jw.
              dzieki:))
          • Gość: ASW-22BL Re: EMPIK-rekrutacja i praca IP: *.aster.pl 15.06.06, 23:47
            Ostry zapieprz za pieskie pieniadze i ciagle poganianie. Tak to wspominam.
            Obecnie zapieprzam rownie mocno, ale za zupelnie inna wyplate. IMO, jak musisz
            to idz, jak nie to poszukaj czegos lepszego. Jak chcesz obcowac z ksiazkami
            inaczej niz tylko je przekladajac, to tez nie jest to miejsce dla Ciebie.
            • Gość: elka Re: EMPIK-rekrutacja i praca IP: *.wro.vectranet.pl / *.wro.vectranet.pl 16.06.06, 17:52
              nie poszłam nawet na rozmowe jak sie dowiedziałam jaka płacę proponują i
              jeszcze jakie mają wymagania. 650 zł dla ludzi z wyższym wykształceniem :)
              Wole siedzieć w domu niz robić na cwaniaczków za grosze. W fabrykach na tasmie
              zarabia się 1200-1500 zł na najniższych stanowiskach a praca tak
              samo "rozwijająca" jak w empiku.
              • Gość: michał Re: EMPIK-rekrutacja i praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 18:04
                taki mamy kraj
                a w jakim miescie aplikowalas?
                pozdrawiam i trzymaj sie:)))
              • Gość: gracjanna Re: EMPIK-rekrutacja i praca IP: *.e-wro.net.pl 16.06.06, 18:09
                z wyższym wykszcałceniem chciałaś do takiej pracy.....? wyżej startuj!olej
                takie stanowiska!powodzenia
                • Gość: elka Re: EMPIK-rekrutacja i praca IP: *.wro.vectranet.pl / *.wro.vectranet.pl 16.06.06, 18:25
                  Wrocław(własciwie empik pod miastem-Bielany Wrocławskie), startuje na wszystko
                  co przynajmniej wydaje sie na poziomie. Niestety jestem absolwentką i nie mam
                  duzego doswiadczenia-nie moge za duzo wymagac.
                  Jednak propozycje empiku ubliżaja ludzkiej godności.
                  Mysle ze juz niedługo takie propozycje nie przejdą.

pzdr.
                  • Gość: gracjanna Re: EMPIK-rekrutacja i praca IP: *.e-wro.net.pl 16.06.06, 18:52
                    to może spróbuj jakiś staż-troche firm we Wrocku jest! kasa też marna ,ale może
                    doświadczenie zdobędziesz? co do empiku to dobrze,że sobie dałaś spokój!
                    powodzenia
                    • Gość: elka Re: EMPIK-rekrutacja i praca IP: *.wro.vectranet.pl / *.wro.vectranet.pl 16.06.06, 20:45
                      tak własnie szukam stazu/praktyki nawet darmowej ale w firmie/branży w której
                      widze swoja przyszłość. Myśle ze to lepsza inwestycja niz praca w dziadoskiej
                      firmie za 800 zł.

pzdr.
                      • Gość: te Re: EMPIK-rekrutacja i praca IP: *.netcorp.pl 16.06.06, 23:46
                        Gość portalu: elka napisał(a):

> (...) praca w dziadoskiej firmie za 800 zł.

To w końcu 650zł, czy 800zł?

Są ludzie w Polsce, którzy nie muszą zarabiać.
                        Zazdroszczę im.
                        • Gość: elka Re: EMPIK-rekrutacja i praca IP: *.wro.vectranet.pl / *.wro.vectranet.pl 17.06.06, 08:51
                          w empiku za 650, inne dziadostwa płacą 800.
                          • Gość: michał Re: EMPIK-rekrutacja i praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 09:56
                            we Wroclawiu takie pensje!!!!!!!!
                            ja ze srednim wyksztalceniem
                            znalzem prace w ciagu tyg. za 1400 netto, w maly maisteczku w centralnej polsce.
                            przeciez o Wroclawiu tak sie dobrze pisze, cala propaganda sukcesu jest tworzona
                            o wzroscie gos. tego maisat
                            a Tobie propnuja 650 zł
                            a ja chcialem sie przeprowadzic do tego pieknego miasta

widze ze medialny szum, jest tylko fasada!!!

pozdrawiam:)

• Gość: elka Re: EMPIK-rekrutacja i praca IP: *.wro.vectranet.pl / *.wro.vectranet.pl 17.06.06, 17:20
                              mnie nic nie zaproponowali bo nie poszłam. W Warszawie tez tyle płacą wiec nie
                              wiem co to ma wspólnego z miejscem, normalny hipermarket-chociaz z tego co wiem
                              w hipermarketach płaca więcej :)
                              • Gość: stachu Re: EMPIK-rekrutacja i praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 09:44
                                No kasa marna... tylko weź tez poprawke ze to jest 650zl za 3/4 etatu. No ale
                                nie zmienia to faktu ze bardzo kiepska płaca. To raczej robota dla studenta,
                                który moze studiowac i pracowaz na 3/4 etatu.
                                pozdro
                                • Gość: michał Wroclaw, Warszawa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 10:01
                                  Kraków, Poznań
                                  ja myslałem ze zarobki w tych miastach sukcesu, kreowanego przez media to 1000
                                  netto na dzien dobry.
                                  a 650 to w miastach takich jak Szczecin, Łodz, Olsztyn etc.
                                  czyli nie ma wielkie roznicy, niestety.
                                  • Gość: elka Re: Wroclaw, Warszawa... IP: *.wro.vectranet.pl / *.wro.vectranet.pl 22.06.06, 10:12
                                    Gość portalu: michał napisał(a):

> Kraków, Poznań
                                    > ja myslałem ze zarobki w tych miastach sukcesu, kreowanego przez media to
                                    1000
                                    > netto na dzien dobry.
                                    > a 650 to w miastach takich jak Szczecin, Łodz, Olsztyn etc.
                                    > czyli nie ma wielkie roznicy, niestety.

to akurat zły przykład bo w sieciach płaca mniej wiecej tak samo. Zreszta nikt
                                    nie przeprowadza sie do innego miasta zeby pracowac w empiku.
                                  • Gość: Michal Re: Wroclaw, Warszawa... IP: *.korbank.pl 25.06.06, 12:05
                                    Nie ma miast sukcesu. Sa tylko ludzie sukcesu, ktorzy tworza wizerunek miasta.
                                    • Gość: elka Re: Wroclaw, Warszawa... IP: *.wro.vectranet.pl / *.wro.vectranet.pl 25.06.06, 12:14
                                      Gość portalu: Michal napisał(a):

> Nie ma miast sukcesu. Sa tylko ludzie sukcesu, ktorzy tworza wizerunek
                                      miasta.

miasto to ludzie :)
      • Gość: i Re: EMPIK-rekrutacja i praca IP: *.man.rsk.pl 20.06.06, 18:59
        I trzeba zauważyć, że nie ma szansy z 3/4 przejśc na cały etat, bo taki mają
        kierownicy i szefowie sekcji.
        • Gość: s Re: EMPIK-rekrutacja i praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 08:27
          No chyba ze awans -w rozumieniu, na szefa sekcji lub kierownika... Co do
          propagandy sukcesu w dużych miastach- to może i tak jest ale nie w sektorze
          sprzedaży. Przynajmniej tak mi sie wydaje.
          • Gość: elka a EMPIK dalej szuka :) IP: *.wro.vectranet.pl / *.wro.vectranet.pl 24.06.06, 23:25
            dzis po raz kolejny pojawiły sie ogłoszenia o pracę w tym samym dziale -czyzby
            brak chętnych do pracy za 650 zł? Biedactwa :)
            W poniedziałek pewnie znowu będą płakac w GW :)
            • Gość: michał Re: a EMPIK dalej szuka :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 09:39
              dobrze im tak:)))))))))))))))
              u mnie tez szukali do empiku pracowniokow i oglosznie wiasialo przz 1,5
              miesiaca!!!!
              rynek pracy sie zmienia:)))

• Gość: ona Re: a EMPIK dalej szuka :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 15:51
                Powoli koncza sie czasy ze "takie" firmy zawsze znajda jelenia ktory bedzie
                zapieprzal za 600zl.Ja tez pracuje w takim obozie pracy (stacja paliw duzego
                koncernu) i tez maja problem z ludzmi.Wszedzie pelno ogloszen a na rekrutacje
                przychodzi 6 osob z ktorych polowa od razu jest skreslana bo sie nie
                nadaje.Druga polowa tez sie nie nadaje ale z powodu braku innej opcji tych sie
                zatrudnia...Polska...
                • Gość: michał Re: a EMPIK dalej szuka :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 15:58
                  i co doceniaj Ciebie bardziej dzieki temu?
                  mysla zeby pensje podniesc?
                  • madzialenka82 Re: a EMPIK dalej szuka :) 01.07.06, 15:05
                    Dostaje te 650 zł i co myslisz, że po 6 godzinach idziesz do domu??? hehehehe zap...po 12.
                    • Gość: :) Re: a EMPIK dalej szuka :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 20:11
                      a ja pracuję w empiku i powiem wam tak: to wszystko zalezy od ludzi którzy tam
                      pracują, ja w obecnym miejscu nie narzekam, świetna praca, super atmosfera,
                      wspaniali ludzie, ale przyznaję że przez jakiś czas pracowałam w innym empiku,
                      a to był totalny obóz koncentracyjny. O pieniądzach nie wspominam, bo mam
                      więcej niż wymieniano, ale tamte wymieniane wcześniej kwoty też niestety sa
                      prawdziwe.
      • Gość: xyz Kraków IP: *.2-0.pl 18.07.06, 21:19
        w tym salonie gdzie ja pracuję było ok, bardzo lubiłam chodzić do pracy, bo
        czułam się tam luźno, miałam możliwość wyrażania opinii , które były brane pod
        uwagę i widziałam ich skutki. To się zmieniło, nowa kierowniczka, koszmarna
        kobieta, krzycząca, stosująca szantaż.Płaca 650 to jest dobry wynik, bomożna
        dostac i mniej, chorowac nie można bo zabierają od pensji co się da. Awans?
        łatwiej na kierownika wejśc z ulicy niż z salonu. wykonczyło mnie to
        psychicznie do tego stopnia,że biore leki przeciwdepresyjne. To nie tylko
        sztuczne uśmiechanie się ale też ciężka praca fizyczna więcej niż 6h dziennie.
        Nie życzę nikomu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka