Gość: elka IP: *.wro.vectranet.pl / *.wro.vectranet.pl 13.06.06, 20:46 prosze o wszelkie informacje dotyczące rekrutacji i późniejszej pracy w empiku. Jakie zarobki itp. Dziekuję z góry. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: elka Re: EMPIK-rekrutacja i praca IP: *.wro.vectranet.pl / *.wro.vectranet.pl 13.06.06, 21:48 help Odpowiedz Link Zgłoś
garraretka Re: EMPIK-rekrutacja i praca 13.06.06, 22:14 a może byś sprecyzowała pytanie? W EMPiKu jest mnóstwo stanowisk - od sprzątaczki po dyrektora generalnego. Nie wiemy, które z nich Cię interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: EMPIK-rekrutacja i praca IP: *.wro.vectranet.pl / *.wro.vectranet.pl 13.06.06, 22:49 sprzedawczyni, dział książka/multimedia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: EMPIK-rekrutacja i praca IP: *.wro.vectranet.pl / *.wro.vectranet.pl 14.06.06, 09:14 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał specialsta ds. administracji - empik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 09:52 jw. dzieki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASW-22BL Re: EMPIK-rekrutacja i praca IP: *.aster.pl 15.06.06, 23:47 Ostry zapieprz za pieskie pieniadze i ciagle poganianie. Tak to wspominam. Obecnie zapieprzam rownie mocno, ale za zupelnie inna wyplate. IMO, jak musisz to idz, jak nie to poszukaj czegos lepszego. Jak chcesz obcowac z ksiazkami inaczej niz tylko je przekladajac, to tez nie jest to miejsce dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: EMPIK-rekrutacja i praca IP: *.wro.vectranet.pl / *.wro.vectranet.pl 16.06.06, 17:52 nie poszłam nawet na rozmowe jak sie dowiedziałam jaka płacę proponują i jeszcze jakie mają wymagania. 650 zł dla ludzi z wyższym wykształceniem :) Wole siedzieć w domu niz robić na cwaniaczków za grosze. W fabrykach na tasmie zarabia się 1200-1500 zł na najniższych stanowiskach a praca tak samo "rozwijająca" jak w empiku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: EMPIK-rekrutacja i praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 18:04 taki mamy kraj a w jakim miescie aplikowalas? pozdrawiam i trzymaj sie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gracjanna Re: EMPIK-rekrutacja i praca IP: *.e-wro.net.pl 16.06.06, 18:09 z wyższym wykszcałceniem chciałaś do takiej pracy.....? wyżej startuj!olej takie stanowiska!powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: EMPIK-rekrutacja i praca IP: *.wro.vectranet.pl / *.wro.vectranet.pl 16.06.06, 18:25 Wrocław(własciwie empik pod miastem-Bielany Wrocławskie), startuje na wszystko co przynajmniej wydaje sie na poziomie. Niestety jestem absolwentką i nie mam duzego doswiadczenia-nie moge za duzo wymagac. Jednak propozycje empiku ubliżaja ludzkiej godności. Mysle ze juz niedługo takie propozycje nie przejdą. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gracjanna Re: EMPIK-rekrutacja i praca IP: *.e-wro.net.pl 16.06.06, 18:52 to może spróbuj jakiś staż-troche firm we Wrocku jest! kasa też marna ,ale może doświadczenie zdobędziesz? co do empiku to dobrze,że sobie dałaś spokój! powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: EMPIK-rekrutacja i praca IP: *.wro.vectranet.pl / *.wro.vectranet.pl 16.06.06, 20:45 tak własnie szukam stazu/praktyki nawet darmowej ale w firmie/branży w której widze swoja przyszłość. Myśle ze to lepsza inwestycja niz praca w dziadoskiej firmie za 800 zł. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: te Re: EMPIK-rekrutacja i praca IP: *.netcorp.pl 16.06.06, 23:46 Gość portalu: elka napisał(a): > (...) praca w dziadoskiej firmie za 800 zł. To w końcu 650zł, czy 800zł? Są ludzie w Polsce, którzy nie muszą zarabiać. Zazdroszczę im. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: EMPIK-rekrutacja i praca IP: *.wro.vectranet.pl / *.wro.vectranet.pl 17.06.06, 08:51 w empiku za 650, inne dziadostwa płacą 800. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: EMPIK-rekrutacja i praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 09:56 we Wroclawiu takie pensje!!!!!!!! ja ze srednim wyksztalceniem znalzem prace w ciagu tyg. za 1400 netto, w maly maisteczku w centralnej polsce. przeciez o Wroclawiu tak sie dobrze pisze, cala propaganda sukcesu jest tworzona o wzroscie gos. tego maisat a Tobie propnuja 650 zł a ja chcialem sie przeprowadzic do tego pieknego miasta widze ze medialny szum, jest tylko fasada!!! pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: EMPIK-rekrutacja i praca IP: *.wro.vectranet.pl / *.wro.vectranet.pl 17.06.06, 17:20 mnie nic nie zaproponowali bo nie poszłam. W Warszawie tez tyle płacą wiec nie wiem co to ma wspólnego z miejscem, normalny hipermarket-chociaz z tego co wiem w hipermarketach płaca więcej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stachu Re: EMPIK-rekrutacja i praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 09:44 No kasa marna... tylko weź tez poprawke ze to jest 650zl za 3/4 etatu. No ale nie zmienia to faktu ze bardzo kiepska płaca. To raczej robota dla studenta, który moze studiowac i pracowaz na 3/4 etatu. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Wroclaw, Warszawa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 10:01 Kraków, Poznań ja myslałem ze zarobki w tych miastach sukcesu, kreowanego przez media to 1000 netto na dzien dobry. a 650 to w miastach takich jak Szczecin, Łodz, Olsztyn etc. czyli nie ma wielkie roznicy, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Wroclaw, Warszawa... IP: *.wro.vectranet.pl / *.wro.vectranet.pl 22.06.06, 10:12 Gość portalu: michał napisał(a): > Kraków, Poznań > ja myslałem ze zarobki w tych miastach sukcesu, kreowanego przez media to 1000 > netto na dzien dobry. > a 650 to w miastach takich jak Szczecin, Łodz, Olsztyn etc. > czyli nie ma wielkie roznicy, niestety. to akurat zły przykład bo w sieciach płaca mniej wiecej tak samo. Zreszta nikt nie przeprowadza sie do innego miasta zeby pracowac w empiku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Wroclaw, Warszawa... IP: *.korbank.pl 25.06.06, 12:05 Nie ma miast sukcesu. Sa tylko ludzie sukcesu, ktorzy tworza wizerunek miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Wroclaw, Warszawa... IP: *.wro.vectranet.pl / *.wro.vectranet.pl 25.06.06, 12:14 Gość portalu: Michal napisał(a): > Nie ma miast sukcesu. Sa tylko ludzie sukcesu, ktorzy tworza wizerunek miasta. miasto to ludzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i Re: EMPIK-rekrutacja i praca IP: *.man.rsk.pl 20.06.06, 18:59 I trzeba zauważyć, że nie ma szansy z 3/4 przejśc na cały etat, bo taki mają kierownicy i szefowie sekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: EMPIK-rekrutacja i praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 08:27 No chyba ze awans -w rozumieniu, na szefa sekcji lub kierownika... Co do propagandy sukcesu w dużych miastach- to może i tak jest ale nie w sektorze sprzedaży. Przynajmniej tak mi sie wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka a EMPIK dalej szuka :) IP: *.wro.vectranet.pl / *.wro.vectranet.pl 24.06.06, 23:25 dzis po raz kolejny pojawiły sie ogłoszenia o pracę w tym samym dziale -czyzby brak chętnych do pracy za 650 zł? Biedactwa :) W poniedziałek pewnie znowu będą płakac w GW :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: a EMPIK dalej szuka :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 09:39 dobrze im tak:))))))))))))))) u mnie tez szukali do empiku pracowniokow i oglosznie wiasialo przz 1,5 miesiaca!!!! rynek pracy sie zmienia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: a EMPIK dalej szuka :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 15:51 Powoli koncza sie czasy ze "takie" firmy zawsze znajda jelenia ktory bedzie zapieprzal za 600zl.Ja tez pracuje w takim obozie pracy (stacja paliw duzego koncernu) i tez maja problem z ludzmi.Wszedzie pelno ogloszen a na rekrutacje przychodzi 6 osob z ktorych polowa od razu jest skreslana bo sie nie nadaje.Druga polowa tez sie nie nadaje ale z powodu braku innej opcji tych sie zatrudnia...Polska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: a EMPIK dalej szuka :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 15:58 i co doceniaj Ciebie bardziej dzieki temu? mysla zeby pensje podniesc? Odpowiedz Link Zgłoś
madzialenka82 Re: a EMPIK dalej szuka :) 01.07.06, 15:05 Dostaje te 650 zł i co myslisz, że po 6 godzinach idziesz do domu??? hehehehe zap...po 12. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: a EMPIK dalej szuka :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 20:11 a ja pracuję w empiku i powiem wam tak: to wszystko zalezy od ludzi którzy tam pracują, ja w obecnym miejscu nie narzekam, świetna praca, super atmosfera, wspaniali ludzie, ale przyznaję że przez jakiś czas pracowałam w innym empiku, a to był totalny obóz koncentracyjny. O pieniądzach nie wspominam, bo mam więcej niż wymieniano, ale tamte wymieniane wcześniej kwoty też niestety sa prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Kraków IP: *.2-0.pl 18.07.06, 21:19 w tym salonie gdzie ja pracuję było ok, bardzo lubiłam chodzić do pracy, bo czułam się tam luźno, miałam możliwość wyrażania opinii , które były brane pod uwagę i widziałam ich skutki. To się zmieniło, nowa kierowniczka, koszmarna kobieta, krzycząca, stosująca szantaż.Płaca 650 to jest dobry wynik, bomożna dostac i mniej, chorowac nie można bo zabierają od pensji co się da. Awans? łatwiej na kierownika wejśc z ulicy niż z salonu. wykonczyło mnie to psychicznie do tego stopnia,że biore leki przeciwdepresyjne. To nie tylko sztuczne uśmiechanie się ale też ciężka praca fizyczna więcej niż 6h dziennie. Nie życzę nikomu Odpowiedz Link Zgłoś