Gość: asia IP: 80.50.204.* 17.06.06, 21:27 Czy może ktoś się orientuje czy cięzko sie dostać do uc na stanowisko kontrolera. Jakie wymogi trzeba spełniać. Czy muszą być znajomości. Za odpowoedzi dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 111111 Re: urząd celny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 23:30 muszą być znajomości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka jedna Re: urząd celny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 19:04 Potwierdzam. Znajomości muszą być. Możesz mieć wiedzę i wykształcenie ale bez znajomości nici. Mieszkałam przez długie lata w pobliżu Urzędu Celnego, trochę się obracałam w tym środowisku ( mam na myśli znajomych rodziców i rodzinę) i wiem, że bez znajomości szanse są, ale minimalne, a nawet prawie zerowe. Często nie wystarczą zwykłe studia i znajomość kilku języków. Znam kilka osób co sie dostali do Urzędu Celnego. Mieli wyższe wykształcenie ale i ,, szerokie plecy" na najwyższym szczeblu bo średni czasami również nie wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: urząd celny IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 18.06.06, 20:33 to ku.. i zlodzieje, ja bym tam nie chial pracowac. sprowadzalem kiedys auto z niemiec i weim jakie szopki robia np w jeleniej gorze czy tez na granicy w sieniawce. panstwo w panstwie Odpowiedz Link Zgłoś