Gość: maya IP: *.toya.net.pl 05.07.06, 17:07 Konsultant ds. Telefonicznej Obsługi Klienta - czy ktoś mógłby mi powiedzieć coś na temat warunków pracy na tym stanowisku i ogólnie o pracy w mBanku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eKonto Re: mBank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 17:28 mam konto w mBanku bank wydaje mi sie fajny ale co do warunkow pracy nie wiem nic ale powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
renatalorens Re: mBank 06.07.06, 09:24 pewnie siedzisz na słuchawkach na infolini, 3 zmiany chyba sa, koleżanka tak pracowała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mara Re: mBank IP: *.toya.net.pl 06.07.06, 19:40 Pracuję tam ale na forum wolę sie nie wypowiadać. Podaj maila to dam więcej szczegółów. Genralnie praca niezła ale psychicznie wypalasz sie po pół roku (jak dotrwasz) Jak masz silne nerwy to dasz radę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maya Re: mBank IP: *.toya.net.pl 06.07.06, 20:34 maya48@gazeta.pl za wszelkie informacje dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: mBank IP: *.centertel.pl 15.07.14, 22:06 Czy mogła bym też prosić o informacje na temat pracy jako konsultant klienta w mBanku ? justyna8755@gmail.com Będę wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś