Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

szukam pracy w krakowie

IP: *.dnet.pl / 10.194.4.* 03.02.03, 12:27
    dopiero do miesiaca, ale juz mam dola, czy w tym miescie nikogo juz nie chca
    zatrudnic? jestem po studiach, mam 1,5 roczne doswiadczenie, znam 2 jezyki
    obce i co??? i nic! nie chce pracy duzo ponizej moich kwalifikacji. czy ktos
    ma jakis pomysl? zaczyna mnie ogarniac beznadzieja...
    Obserwuj wątek
      • Gość: gość Re: szukam pracy w krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.03, 14:20
        mądrość mówwi: "chciec, a móc to dwie różne sprawy"...
        miesiąc do za krótko - ale niebawem, Twoje chcenie się
        zmieni i podejmiesz każdą pracę ;)
        ...może nie warto czekac?
        męczyć sie ;)
      • Gość: mloda Re: szukam pracy w krakowie IP: *.zab.citynet.pl / 192.168.128.* 05.02.03, 12:17
        ja tez szukam w kraku. tez miesiac i tez mam juz dola!! wczesniej szukalam 2
        mies i sie udalo (przynajniej tak myslalam na poczatku ale po kilku mies.
        musialam zrezygnowac bo praca okazala sie nudna, beznadziejna, a czlowiek jest
        troche abitny). a jakiej pracy szukasz?
      • Gość: mloda Re: szukam pracy w krakowie IP: *.zab.citynet.pl / 192.168.128.* 05.02.03, 12:23
        mam jeszcze pytanie: co myslicie o chodzeniu po firmach i roznoszeniu swojego
        cv? bo ja nie jestem pewna czy to jest dobra metoda, szczegolenie po tym jak
        jakas panna kiedys napisala na forum, ze ja wyrzucono z budynku za akwizycje!
        poradzcie cos, czy ktos znalazl prace w ten sposob? mam na mysli ambitna prace,
        w ktorej mozna wykorzystac swoje wyzsze wyksztalcenie...
        Dzieki z gory
        • Gość: Gio` Re: szukam pracy w krakowie IP: 80.48.165.* 11.02.03, 23:36
          mloda zagladasz tu jeszcze? moze sie wymienimy doswiadczeniami np na gg?
          3635352 to ja. ostatnio dostalam odpowiedz zwrotna od firmy hr, ze jestem za
          dobra! ludzie, marne to pocieszenie, kurcze jak sie nie ma pracy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka