Gość: magda IP: *.crowley.pl 27.07.06, 09:23 Czy ktoś z Was robi ACCA? Byłabym wdzięczna za wszelkie rady. Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sikorka Re: Czy ktoś z Was robi ACCA? IP: *.ghnet.pl 24.11.06, 08:21 Witaj, tez jestemn zaiteresowana kursem ACCA, juz prawie podjelam decyzję. Jednakże chcialaby poznac opinie forumowiczów na temat tych kursów. Przede wszystkim , czy sie oplaca? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
modelka4 Re: Czy ktoś z Was robi ACCA? 27.11.06, 14:23 ja robię ACCA :) ale bez kursow po prostu ucze sie sama :)czy sie oplaca zalezy co przez to rozumiesz lepsze stanowisko? codziennie sie przekonuje za najwazniejsze jest doswiadczenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Czy ktoś z Was robi ACCA? IP: 89.100.195.* 05.12.06, 15:50 Ja wlasnie jestem w trakcie studiowania, w tej sesji mam dwa egzaminy 2.4 oraz 2.5. Strasznie duzo czasu zajmuje skonczenie tych studiow, duzo wyrzeczen, brak czasu dla rodziny... Moze warto, moze nie warto, zalezy jak dla kogo. Ja mam lekko ponad 10000 zl brutto miesiecznie, ale nie sadze, by rozpoczecie studiow mialo jakis zwiazek z wysokoscia mojej pensji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś