Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Opolska SKOK

IP: *.rybnet.pl 07.08.06, 10:28
    witam czy wiecie coś na temat pracy w Opolska SKOK , jaka atmosfera tam
    panuje i jakei zarobki ?
    Obserwuj wątek
      • Gość: misia Re: Opolska SKOK IP: *.rybnet.pl 07.08.06, 12:59
        Czy nikt nic nie wie na temat pracy w tym SKOK-u?
      • Gość: misia Re: Opolska SKOK IP: *.rybnet.pl 07.08.06, 19:34
        ide jutro na rozmowe kwalifikacyjną , prosze powiedzcie jakie tam są zarobki ,
        co mam powiedziec jak sie spytaja ile chce zarabiać, powiem za mało czy za duzo
        to będzie źle!
        • Gość: !! Re: Opolska SKOK IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 07.08.06, 19:36
          a co cie tak zarobki interesuja, tajemnica panstwowa
          • Gość: misia Re: Opolska SKOK IP: *.rybnet.pl 07.08.06, 19:38
            napisałam powyżej czemu mnnie interesują ,a ty niebądź taki dowcipny
      • Gość: Anka Praca w skokach cała prawda IP: *.binet.pl / 83.16.114.* 11.08.06, 09:05
        Najgorsze z tego jest szkolenie przygotowujące do pracy nieważne skąd jesteś
        wysyłają cię na ponad 2 tygodniowe szkolenie do Gdyni oczywiście za własną kasę
        ale twierdzą że zwracają za przajazy akurat:-) tam dostaniesz wielki segregator
        do nauczenia się i chodzisz codziennie na szkolenia a na koniec zdajesz pisemny
        egzamin i jak nie zdasz odpadasz taka jest prawda tylko wytrwali zdają szkolą
        ci jeden dzień z ogromu pozyczek a potem na zadaniu masz kilka pytań zakładania
        pozyczek i tak dalej zawiodłam się na Skoku i bardzo niemile wspominam wyjazd
        tam mieszkasz z innymi osobami w 1 mieszkanku do ubikacji kolejka a o pójściu
        pod prysznic nie wspomnę bo nie warto jak nie musicie tam pracować to lepiej
        nie zawracajcie sobie nimi głowy nawet nie stać ich żeby wyżywić ewentualnych
        przyszłych pracowników sam sobie radź ach brak słów powodzenia
        • Gość: misia Re: Praca w skokach cała prawda IP: *.rybnet.pl 11.08.06, 09:28
          Ty mówisz o SKOK Stefczyka a ja miałama na myśli Opolska SKOK
      • Gość: ja Re: Opolska SKOK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 09:31
        co to za roznica?
        jeden wielki syf!!!
        odradzam.
      • Gość: byly skokowiec Re: Opolska SKOK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 09:46
        Ja ci cos powiem na temat Opolskiej SKOK. Bagno jakich mało!! Obiecuja awanse,
        na poczatku doradca, pozniej starszy doradca etc, ale to pic na wode. Jak
        dostaniesz 1000 brutto to bedziesz szczesciara bo inni pracownicy, ktorzy
        pracuja tam po 2 lub 3 lata zarabiaja po 900 brutto! Oczywiscie obiecuja ci
        premie za sprzedaż, ale fakt jest taki, ze Opolska SKOK jest malo znanym
        skokiem, wiekszosc ludzi o nim nie slyszala a sprzedaz jest marniutka. Tak na
        zakonczenie jeszcze dodam ze co 3 miesiace wymieniaja pracownikow, idziesz na
        okres probny a po 3 miesiacach ku twojemu zaskoczeniu nie przedluzaja ci umowy.
        Niestety to smutna prawda, nie tylko o tym skoku ale i o innych.
        Wiec moja rada jest taka: nie pracuj w Opolskiej, szukaj pracy np w banku, tam
        wiecej zarobisz przynajmniej.
        • Gość: misia Re: Opolska SKOK IP: *.rybnet.pl 11.08.06, 09:53
          dzieki . dostałam propozycje pracy tam i własnie zastanaiwam sie bardzo.
          Zaproponowali mi 1100brutto na okresie próbnym a potem 1200. Praca w
          jednoosobowym oddziale z gotówka , obsługa klienta , marketing itp. Obiecywali
          premie i mówili że można dobrze zarobić? Ty w jkaim regionie pracowałeś??
          • Gość: byly skokowiec Re: Opolska SKOK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 10:06
            No wlasnie wszystko zalezy tez od regionu i od kierownika, ja pracowalem na
            Mazowszu, zaproponowali ci wieksza pensje niz mi wiec mozesz sprobowac, wlasnie
            to ze pracujesz w jednoosobowym oddziale jest minusem bo czasem caly dzien nie
            ma klientow i nawet nie masz z kim pogadac, poza tym duzo obowiazkow i duza
            odpowiedzialnosc za oddzial, na takim stanowisku powinno sie zarabiac
            przynajmniej 1500-1700, jezeli chodzi o prowizje od sprzedazy to zalezy gdzie
            jest polozony oddzial w ktorym bedziesz pracowac, bo jak ma slaba lokalizacje
            to bedzie mala sprzedaz, poza tym bedziesz zaganiana zeby ulotki po ulicach
            roznosic, zeby rozklejac plakaty itp, wybor nalezy do ciebie...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka