Gość: misia IP: *.rybnet.pl 07.08.06, 10:28 witam czy wiecie coś na temat pracy w Opolska SKOK , jaka atmosfera tam panuje i jakei zarobki ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: misia Re: Opolska SKOK IP: *.rybnet.pl 07.08.06, 12:59 Czy nikt nic nie wie na temat pracy w tym SKOK-u? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Opolska SKOK IP: *.rybnet.pl 07.08.06, 19:34 ide jutro na rozmowe kwalifikacyjną , prosze powiedzcie jakie tam są zarobki , co mam powiedziec jak sie spytaja ile chce zarabiać, powiem za mało czy za duzo to będzie źle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !! Re: Opolska SKOK IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 07.08.06, 19:36 a co cie tak zarobki interesuja, tajemnica panstwowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Opolska SKOK IP: *.rybnet.pl 07.08.06, 19:38 napisałam powyżej czemu mnnie interesują ,a ty niebądź taki dowcipny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Praca w skokach cała prawda IP: *.binet.pl / 83.16.114.* 11.08.06, 09:05 Najgorsze z tego jest szkolenie przygotowujące do pracy nieważne skąd jesteś wysyłają cię na ponad 2 tygodniowe szkolenie do Gdyni oczywiście za własną kasę ale twierdzą że zwracają za przajazy akurat:-) tam dostaniesz wielki segregator do nauczenia się i chodzisz codziennie na szkolenia a na koniec zdajesz pisemny egzamin i jak nie zdasz odpadasz taka jest prawda tylko wytrwali zdają szkolą ci jeden dzień z ogromu pozyczek a potem na zadaniu masz kilka pytań zakładania pozyczek i tak dalej zawiodłam się na Skoku i bardzo niemile wspominam wyjazd tam mieszkasz z innymi osobami w 1 mieszkanku do ubikacji kolejka a o pójściu pod prysznic nie wspomnę bo nie warto jak nie musicie tam pracować to lepiej nie zawracajcie sobie nimi głowy nawet nie stać ich żeby wyżywić ewentualnych przyszłych pracowników sam sobie radź ach brak słów powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Praca w skokach cała prawda IP: *.rybnet.pl 11.08.06, 09:28 Ty mówisz o SKOK Stefczyka a ja miałama na myśli Opolska SKOK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Opolska SKOK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 09:31 co to za roznica? jeden wielki syf!!! odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly skokowiec Re: Opolska SKOK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 09:46 Ja ci cos powiem na temat Opolskiej SKOK. Bagno jakich mało!! Obiecuja awanse, na poczatku doradca, pozniej starszy doradca etc, ale to pic na wode. Jak dostaniesz 1000 brutto to bedziesz szczesciara bo inni pracownicy, ktorzy pracuja tam po 2 lub 3 lata zarabiaja po 900 brutto! Oczywiscie obiecuja ci premie za sprzedaż, ale fakt jest taki, ze Opolska SKOK jest malo znanym skokiem, wiekszosc ludzi o nim nie slyszala a sprzedaz jest marniutka. Tak na zakonczenie jeszcze dodam ze co 3 miesiace wymieniaja pracownikow, idziesz na okres probny a po 3 miesiacach ku twojemu zaskoczeniu nie przedluzaja ci umowy. Niestety to smutna prawda, nie tylko o tym skoku ale i o innych. Wiec moja rada jest taka: nie pracuj w Opolskiej, szukaj pracy np w banku, tam wiecej zarobisz przynajmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Opolska SKOK IP: *.rybnet.pl 11.08.06, 09:53 dzieki . dostałam propozycje pracy tam i własnie zastanaiwam sie bardzo. Zaproponowali mi 1100brutto na okresie próbnym a potem 1200. Praca w jednoosobowym oddziale z gotówka , obsługa klienta , marketing itp. Obiecywali premie i mówili że można dobrze zarobić? Ty w jkaim regionie pracowałeś?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly skokowiec Re: Opolska SKOK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 10:06 No wlasnie wszystko zalezy tez od regionu i od kierownika, ja pracowalem na Mazowszu, zaproponowali ci wieksza pensje niz mi wiec mozesz sprobowac, wlasnie to ze pracujesz w jednoosobowym oddziale jest minusem bo czasem caly dzien nie ma klientow i nawet nie masz z kim pogadac, poza tym duzo obowiazkow i duza odpowiedzialnosc za oddzial, na takim stanowisku powinno sie zarabiac przynajmniej 1500-1700, jezeli chodzi o prowizje od sprzedazy to zalezy gdzie jest polozony oddzial w ktorym bedziesz pracowac, bo jak ma slaba lokalizacje to bedzie mala sprzedaz, poza tym bedziesz zaganiana zeby ulotki po ulicach roznosic, zeby rozklejac plakaty itp, wybor nalezy do ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś