Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lesson 13: Poles hit lazy Britain

IP: *.2.pl / *.2.pl 07.08.06, 18:34
    Jesteście super!!Nie da się opisać! dzięki za wszystkie lekcje te tutaj na stronie polskiej sekcji BBC i kiedyś na płycie jako dodatek do "GAzety Wyborczej
    Obserwuj wątek
      • Gość: gosc Re: Lesson 13: Poles hit lazy Britain IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.06, 23:13
        Jak sciagnac do posluchania lekcje? Uzywam realplayera i wyskakuje mi blad. help
      • Gość: adas Re: Lesson 13: Poles hit lazy Britain IP: *.chello.pl 14.08.06, 21:05
        chapeau bas dla Gazety,świetna robota, kraj trza edukowac,wasze lekcje są cool
      • Gość: Pi Re: Lesson 13: Poles hit lazy Britain IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 21:50
        Byłoby super, gdybyście wydali te lekcje na płycie (teksty, nagrania mp3).
        Gratuluję pomysłów
        dzięki bardzo
        Pi
      • Gość: ELA Lesson 13: Poles hit lazy Britain IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 12:39
        Te lekcje sa SUPER. Jeszcze nigdy nie uczyłam sie tak szybko i tak chetnie
        angielskiego jak teraz. Ubolewam tylko nad tym, że przegapiłam CD z angielskim,
        która kiedyś była dodatkiem do Gazety Wyborczej. Jeśli ktoś może mi wskazac
        gdzie mogę ją dostać byłabym bardzo wdzięczna.
        Ela

• Gość: monika Lesson 13: Poles hit lazy Britain IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 17:31
        Dziękuje bardzo bardzo za te lekcje są super bardzo dużo sie z nich ucze!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka