Gość: Adrian Ś IP: *.2.pl / *.2.pl 07.08.06, 18:34 Jesteście super!!Nie da się opisać! dzięki za wszystkie lekcje te tutaj na stronie polskiej sekcji BBC i kiedyś na płycie jako dodatek do "GAzety Wyborczej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Lesson 13: Poles hit lazy Britain IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.06, 23:13 Jak sciagnac do posluchania lekcje? Uzywam realplayera i wyskakuje mi blad. help Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas Re: Lesson 13: Poles hit lazy Britain IP: *.chello.pl 14.08.06, 21:05 chapeau bas dla Gazety,świetna robota, kraj trza edukowac,wasze lekcje są cool Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pi Re: Lesson 13: Poles hit lazy Britain IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 21:50 Byłoby super, gdybyście wydali te lekcje na płycie (teksty, nagrania mp3). Gratuluję pomysłów dzięki bardzo Pi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELA Lesson 13: Poles hit lazy Britain IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 12:39 Te lekcje sa SUPER. Jeszcze nigdy nie uczyłam sie tak szybko i tak chetnie angielskiego jak teraz. Ubolewam tylko nad tym, że przegapiłam CD z angielskim, która kiedyś była dodatkiem do Gazety Wyborczej. Jeśli ktoś może mi wskazac gdzie mogę ją dostać byłabym bardzo wdzięczna. Ela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Lesson 13: Poles hit lazy Britain IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 17:31 Dziękuje bardzo bardzo za te lekcje są super bardzo dużo sie z nich ucze! Odpowiedz Link Zgłoś