Gość: xxx IP: *.icpnet.pl 24.08.06, 22:37 Staram sie tam o prace-moze ktoś mi napisze coś o tej firmie, płaca, atmosfera, zarząd itp Wielkie dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: August Re: Decora-Środa Wlkp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 23:15 Spróbuj na forum w środzie wlkp.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marti Re: Decora-Środa Wlkp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 23:36 hey, a na jakie stanowisko sie ubiegasz?miales jakies testy? byles juz na rozmowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Decora-Środa Wlkp IP: 194.39.141.* 25.08.06, 08:04 Byłam juz na rozmowie, testów nie miałam natomiast miałam dwie rozmowy w jęz.obcym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: judyta2000 Re: Decora-Środa Wlkp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.06, 11:14 Mieszkam w Środzie i z opinii ludzi, którzy tam pracują jest to jedno wielkie bagno. Pracujesz nadgodziny za free. Mało ludzi wytrzymuje ciągły psychiczny terror, dzień w dzień. Ludzie np. dowiadują się, że ktoś jest poszukiwany na ich stanowisko bezpośrednio z gazety, wcześniej nie mając sygnałów, że coś jest nie tak. Firma na pozór sprawia bardzo dobre wrażenie, coś innego omawiasz na rozmowie kwalifikacyjnej i coś innego jest w rzeczywistości. Jeśli czytasz na bieżąco gazetę praca dodatek wielkopolska, to jest to firma, która najczęściej się ogłasza (często bez nazwy). Może to świadczyć, albo o ogromnym zapotrzebowaniu na pracowników (na te same ciągle stanowiska) albo o ciągłej rotacji. I niestety opinie moich znajomych potwierdzają ten drugi fakt. Naturalnie jeśli jesteś bez pracy to nic nie ryzykujesz, ale jeśli masz zamiar porzucić swoją pracę radzę dokładnie przemyśleć sprawę. Można się gorzko rozczarować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: Decora-Środa Wlkp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 13:55 a na jakie stanowisko startujecie? ja mam jechac na rozmowe w sprawie stanowiska asystentki w biurze zarzadu. ale nie wiem sama, to w ogole nie moja branza. tez mialam dwie rozmowy telefoiczne w ang i niem. myslalam ze maja malo czasu i dlatego takie cos. bo normalnie to sprawdza sie znajomosc jezykow na rozmowie a nie przez telefon....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Decora-Środa Wlkp IP: 194.39.141.* 25.08.06, 14:31 ja tez na to samo stanowisko startuje-juz byłam na rozmowie tylko martwi mnie ta ciągła rotacja zwłaszcza na tym stanowisku dlatego chciałam zasięgnąc opinii o tej firmie pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: Decora-Środa Wlkp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 18:12 ja chyba zrezygnuje z tej pracy tzn z rozmowy o nia. jetsem inzynierem i wole swoj zawod. dodatkowo tez slyszalam zle opinie na temat tej firmy od mojego bylego promotora, nie polecal mi jej. Odpowiedz Link Zgłoś