Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Decora-Środa Wlkp

IP: *.icpnet.pl 24.08.06, 22:37
    Staram sie tam o prace-moze ktoś mi napisze coś o tej firmie, płaca,
    atmosfera, zarząd itp
    Wielkie dzieki
    Obserwuj wątek
      • Gość: August Re: Decora-Środa Wlkp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 23:15
        Spróbuj na forum w środzie wlkp.Pozdrawiam.
      • Gość: marti Re: Decora-Środa Wlkp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 23:36
        hey, a na jakie stanowisko sie ubiegasz?miales jakies testy? byles juz na
        rozmowie?
        • Gość: xxx Re: Decora-Środa Wlkp IP: 194.39.141.* 25.08.06, 08:04
          Byłam juz na rozmowie, testów nie miałam natomiast miałam dwie rozmowy w
          jęz.obcym
          • Gość: judyta2000 Re: Decora-Środa Wlkp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.06, 11:14
            Mieszkam w Środzie i z opinii ludzi, którzy tam pracują jest to jedno wielkie
            bagno. Pracujesz nadgodziny za free. Mało ludzi wytrzymuje ciągły psychiczny
            terror, dzień w dzień. Ludzie np. dowiadują się, że ktoś jest poszukiwany na
            ich stanowisko bezpośrednio z gazety, wcześniej nie mając sygnałów, że coś jest
            nie tak. Firma na pozór sprawia bardzo dobre wrażenie, coś innego omawiasz na
            rozmowie kwalifikacyjnej i coś innego jest w rzeczywistości. Jeśli czytasz na
            bieżąco gazetę praca dodatek wielkopolska, to jest to firma, która najczęściej
            się ogłasza (często bez nazwy). Może to świadczyć, albo o ogromnym
            zapotrzebowaniu na pracowników (na te same ciągle stanowiska) albo o ciągłej
            rotacji. I niestety opinie moich znajomych potwierdzają ten drugi fakt.
            Naturalnie jeśli jesteś bez pracy to nic nie ryzykujesz, ale jeśli masz zamiar
            porzucić swoją pracę radzę dokładnie przemyśleć sprawę. Można się gorzko
            rozczarować.
            • Gość: jas Re: Decora-Środa Wlkp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 13:55
              a na jakie stanowisko startujecie? ja mam jechac na rozmowe w sprawie
              stanowiska asystentki w biurze zarzadu. ale nie wiem sama, to w ogole nie moja
              branza. tez mialam dwie rozmowy telefoiczne w ang i niem. myslalam ze maja malo
              czasu i dlatego takie cos. bo normalnie to sprawdza sie znajomosc jezykow na
              rozmowie a nie przez telefon.......
              • Gość: xxx Re: Decora-Środa Wlkp IP: 194.39.141.* 25.08.06, 14:31
                ja tez na to samo stanowisko startuje-juz byłam na rozmowie
                tylko martwi mnie ta ciągła rotacja zwłaszcza na tym stanowisku dlatego
                chciałam zasięgnąc opinii o tej firmie
                pzdr
                • Gość: jas Re: Decora-Środa Wlkp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 18:12
                  ja chyba zrezygnuje z tej pracy tzn z rozmowy o nia. jetsem inzynierem i wole
                  swoj zawod. dodatkowo tez slyszalam zle opinie na temat tej firmy od mojego
                  bylego promotora, nie polecal mi jej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka