Gość: zapytanie IP: *.dsl.club-internet.fr 28.08.06, 12:57 Co powiecie o takiej pracy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jola Re: MLM czy kogos interesuje ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 15:29 Mnie interesuje ,chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapytanie Re: MLM czy kogos interesuje ? IP: *.dsl.club-internet.fr 28.08.06, 15:40 Witam Interesuje pania wspolpraca ? Czy chce pani dzialac od podstaw ? Firma wchodzi na rynek polski na jesieni i jest to ogromna szansa Jesli to pania interesuje zapraszam do kontaktu zeby dowiedziec sie wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawcio Re: MLM czy kogos interesuje ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 15:44 Ja też chcę dowiedzieć się więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapytanie Re: MLM czy kogos interesuje ? IP: *.dsl.club-internet.fr 28.08.06, 16:57 Bardzo chetnie udziele wiecej informacji kontakt lidere@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: MLM czy kogos interesuje ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 15:49 a jaki jest ten kontakt, żeby sie dowiedzieć wiecej??? może jakis mail podasz??? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapytanie Re: MLM czy kogos interesuje ? IP: *.dsl.club-internet.fr 28.08.06, 17:00 Oczywiscie ze podam wiecej informacji kontakt lidere@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw78 mlm = Łańcuszek dla naiwnych IP: *.centertel.pl 28.08.06, 16:14 " Interesuje pania wspolpraca ? > Czy chce pani dzialac od podstaw ?" Zawsze od tego się zaczyna. No chyba, że w tym systemie ktoś już ma wykupiony pakiet A, B...to wtedy przechodzi do C itd :)Czyli juz podstawy ma jakby za sobą... "> Firma wchodzi na rynek polski na jesieni " - hmm...firma? interesujące, i od jesieni? Od jesieni roku nie wiadomo którego już istnieje... "i jest to ogromna szansa" - oczywiście...naciąganie ludzi do wpłaty na twoje konto "marnych" 20 zł za pakiet to ogromna szansa na wzbogacenie się :) "> Jesli to pania interesuje zapraszam do kontaktu" Niestety, mimo że obecnie dziś cięzko na rynku pracy, zdecydowanie bardziej wolę pracę naprawdę uczciwą nie związaną z naciąganiem ludzi. Spać po nocach nie mogłabym wiedząc, że jakiś naiwniak dał się złapać na moją "siłe przekonywania" i wpłacił mi na konto moze swoje ostatnie grosze licząc na "sukces". Ludzi naiwnych wciąz jest pełno ale naciągaczy i głupców jeszcze więcej. Naiwny szybko zrozumie w czym rzecz a chciwy palant takim juz zawsze pozostanie!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapytanie Re: mlm = Łańcuszek dla naiwnych IP: *.dsl.club-internet.fr 28.08.06, 16:55 Jak ktos nie jest zorientowany w temacie to lepiej niech sie nie wypowiada Duzo ludzi dziala w tym systemie i radza sobie bardzo dobrze wszystko zalezy od podejscia czy sie komus chce czy nie.Wymaga to jednak przedsiebiorczosci a przede wszystkim checi. Wypowiedz bardzo prostacka i akurat w tym przypadku nie wspolmierna do oferty. Poza tym wierzyc w sukces to podstawa kazdego biznesu a jak to w biznesie bywa bez ryzyka i pracy nie zarobisz nic. dziekuje i prosze sie nie udzielac w tak prostacki sposob jesli pytanie nie tyczy Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw78 Re: mlm = Łańcuszek dla naiwnych IP: *.centertel.pl 28.08.06, 17:22 Prostacki to skarbie jest Ty. Dlaczego nie udzielisz im wszystkim informacji tutaj na jakiej zasadzie działa system mlm??? Bo wtedy w 90% nikt nie zgłosiłby się do Ciebie. Prawda boli. Bywa. Dostaniecie maila z info "nie uwierzycie, ale to działa, to działa, działa, w miesiąc zarobiłem 100 tys PLN.A jak Ty się dołączysz do mnie, napewno zarobie jeszcze wiecej. Cud. Prawdziwy cud. System mlm jest niewiarygodny. I wy też możecie tyle zarobić" hihi hihi Pan "zapytanie" zachęci was do kupna pakietu A, tzn szkolenie jak przekonywać kolejnych naiwnych do wyciagnięcia kasy :) Potem macie szukać ( w sposób mniej więcej taki sam jak on to robi) kolejnych osób, które chętnie kupią od was ten pakiet A. Pakiet B kupujecie juz od osoby od której on kupił A itp itd. Naprawde powiesz mi, że działa to inaczej?? Łańcuszki działają na tych samych zasadach. Ja od Ciebie, ktoś ode mnie itp itd. Wiesz, wiem, że swoją obecnością tutaj troszkę szkodze Ci, bo moze od paru osób byś dostał ta kasę...ale wybacz...mam czasami za miękkie serce...zwłaszcza w poniedziałki.:):):) I nie znosze naciągaczy!!!!! To jak wrzód na d...... :):):) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapytanie Re: mlm = Łańcuszek dla naiwnych IP: *.dsl.club-internet.fr 28.08.06, 17:32 Nie chodzi mi o to ze mi szkodzisz ale twoj sposob wypowiadania swiadczy tylko o tobie Masz bardzo krytyczne podejscie ale zachowaj to dla siebie Nie kazdy mysli jak ty i nie chce myslec jak ty wiele osob dziala w tym systemie i sobie swietnie radzi jesli ty nie potrafisz to twoja sprawa Pozostaw to a swoja litosc przejaw inaczej a mianowicie pozwol ludziom zarabiac zwlaszcza tym ktorzy chca to robic Bo nikt na sile nikogo nie namawia i kazdy robi to co chce. Zegnam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw78 Re: mlm = Łańcuszek dla naiwnych IP: *.centertel.pl 28.08.06, 17:49 Za uczciwa widać jestem i wole zamiatać ulice. Wiesz, wierze Ci że można zarobić na tym systemie, wystarczy że wyciągniesz kase od 10 osób za pakiet ( 10 osób x 20 zł) powiedzmy tygodniowo niezła kasa...moze faktycznie jestem głupia, ze nie zeruje na ludzkiej naiwności?? Ale pozostawmy to juz mojemu sumieniu. I wiesz co, nie wydaje mi się aby mój sposób wypowiadania się był prostacki, ale skoro tak uważasz...lepsze to niż bycie złodziejem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw78 Re: mlm = Łańcuszek dla naiwnych IP: *.centertel.pl 28.08.06, 17:27 "Jak ktos nie jest zorientowany w temacie to lepiej niech sie nie wypowiada" JESTEM AKURAT ZORIENTOWANA W TEMACIE. I WYPOWIADAM SIĘ KIEDY MAM OCHOTĘ " Duzo ludzi dziala w tym systemie " przetłumacze to na język polski: dużo ludzi dało się naciągnąć , co wcale nie oznacza, że działają w tym systemie. Naiwność nie zawsze idzie w parze z głupota. I całe szczęscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapytanie Re: mlm = Łańcuszek dla naiwnych IP: *.dsl.club-internet.fr 28.08.06, 17:34 Prosze tu nie obrazac tych ktorzy sobie doskonale radza w tym systemie i tych ktorzy chca dzialac. Zegnam Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: MLM czy kogos interesuje ?NIE 28.08.06, 17:04 skorzystaj z wyszukiwarki bo to juz bylo, praca....wybacz ale wolalbym ulice sprzatac niz bawic sie w network. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapytanie Re: MLM czy kogos interesuje ?NIE IP: *.dsl.club-internet.fr 28.08.06, 17:15 Jak sie nie ma zylki przedsiebiorczosci to trudno dogodzic Lepiej zamiatac ulice powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw78 Re: MLM czy kogos interesuje ?NIE IP: *.centertel.pl 28.08.06, 17:32 "Jak sie nie ma zylki przedsiebiorczosci to trudno dogodzic" Tak chyba gada każdy polityk, który pragnie dobra całej Polski a patrzy tylko własnego interesu. Ładnie powiedziane...zyłka przedsiębiorczości hihi Faktycznie Iberia30 bardziej uczciwie zarobi na zamiataniu ulic...niż Ty kiedykolwiek na tym systemie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapytanie Re: MLM czy kogos interesuje ?NIE IP: *.dsl.club-internet.fr 28.08.06, 17:41 NIE ZYCZE SOBIE DYSKUSJI Z OSOBA KTORA NIE INTERESUJE MLM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw78 Re: MLM czy kogos interesuje ?NIE IP: *.centertel.pl 28.08.06, 17:51 więc nie dyskutuj i przestań krzyczeć :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapytanie Re: MLM czy kogos interesuje ?NIE IP: *.dsl.club-internet.fr 28.08.06, 18:03 WIDAC KOMU TU BRAK KULTURY... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw78 Re: MLM czy kogos interesuje ?NIE IP: *.centertel.pl 28.08.06, 18:10 Kulturę okazuję tam gdzie warto...życie tego mnie nauczyło :):):) A Ty widze, nie jesteś konsekwentny w postanowieniach...a to chyba podstawowa cecha "dobrego" przedsiębiorcy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapytanie Re: MLM czy kogos interesuje ?NIE IP: *.dsl.club-internet.fr 28.08.06, 18:21 CZLOWIEK KULTURALNY JEST ZAWSZE I WSZEDZIE WIDAC ZE WIELE SIE MUSISZ JESZCZE NAUCZYC SZCZEGOLNIE OGLADY KTOREJ CI BRAK CHAMSTWO CIE NIE OPUSZCZA NA KROK JUZ NIE MOWIAC O INNYCH RZECZACH ZAMYKAM TEN POST DLA CIEBIE ZEBY NIE MIEC DO CZYNIENIA Z NIEUDACZNICTWEM ZAWISCIA I CHAMSTWEM OD TEJ PORY IGNORUJE CIE I DYSKUTUJE TYLKO Z LUDZMI NA POZIOMIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoko Re: MLM czy kogos interesuje ?NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 18:23 Z amwaya jesteś? Czy czegoś podobnego? Biegasz po domach i opychasz ludziom towar? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapytanie Re: MLM czy kogos interesuje ?NIE IP: *.dsl.club-internet.fr 28.08.06, 18:29 ZADNEGO TOWARU NIE OPYCHAM I NIE BIEGAM PO DOMACH JEST TO SPRZEDAZ BEZPOSREDNIA USLUG OCZYWISCIE TYLKO DLA ZAINTERESOWANYCH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoko Re: MLM czy kogos interesuje ?NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 18:31 Powiedz jakie to usługi i w jaki sposób się je sprzedaje??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapytanie Re: MLM czy kogos interesuje ?NIE IP: *.dsl.club-internet.fr 28.08.06, 18:34 SORRY ALE NA POCZATEK ZAPYTAM SIE CZY JESTES ZAINTERESOWANY sprzedaza bezposrednia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw78 Re: MLM czy kogos interesuje ?NIE IP: *.centertel.pl 28.08.06, 18:38 Podaj mu adres mailowy tylko w ten sposob uzyskasz informacje w pełni Cie satysfakcjonujące. Na forum nie poda, bo nie ma odwagi przyznać mi racji, że mam rację w tym co pisze. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw78 Re: MLM czy kogos interesuje ?NIE IP: *.centertel.pl 28.08.06, 18:35 "CZLOWIEK KULTURALNY JEST ZAWSZE I WSZEDZIE" jakoś nie dajesz swoją postawą dobrego przykładu, a już myslałam że nauczę się czegoś od Ciebie. A tu nici.... Oj ja nie tylko jestem chamska, bez ogłady nie mówiąc już o innych rzeczach...sporo tego jest...jestem pyskata jak cholera, pokory we mnie za grosz, złośliwa też jestem...dużo tego... "OD TEJ PORY IGNORUJE CIE I DYSKUTUJE TYLKO Z LUDZMI NA POZIOMIE" hihi na poziomie...czyli takimi, którzy otworza dla Ciebie swój portfel :):):) Też tak może być. Mam nadzieję, że tym razem dotrzymasz słowa :):):) ja niestety obiecac Ci nie mogę, że tu nie wpadne :):):) Ale jak już obiecam to słowa dotrzymam.;p Wiesz...człowiek kulturalny to też chyba uczciwy, co? wybacz moją złośliwość..poprostu nie mogę się powstrzymać :):):) Głowa do góry...wiem, ze napewno ktoś napisze do Ciebie maila z propozycją wspólpracy. :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: MLM czy kogos interesuje ?NIE 28.08.06, 18:44 Gość portalu: zapytanie napisał(a): > Jak sie nie ma zylki przedsiebiorczosci to trudno dogodzic > Lepiej zamiatac ulice > powodzenia oczywiscie znasz mnie, wiesz jakie mam wyksztalcenie i doswiadczenie stad taka analiza mojej osoby pod tym katem :-DDDEDD Wybacz, ale jak mam namawiac znajomych, rodzine na zakup jakis cudow to naprawde wole isc i sprzatac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapytanie Re: MLM czy kogos interesuje ?NIE IP: *.dsl.club-internet.fr 28.08.06, 18:49 dlaczego nie chcialabys sprzedac swoim bliskim czegos za co zaplaca mniej niz gdzie indziej a otrzymaja to samo. Dziwny jest ten narod polski.... Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: MLM czy kogos interesuje ?NIE 28.08.06, 19:20 Gość portalu: zapytanie napisał(a): > dlaczego nie chcialabys sprzedac swoim bliskim czegos za co zaplaca mniej niz gdzie indziej a otrzymaja to samo. a coz takiego rewelacyjnego moge im sprzedac?Czego nie ma w naszych sklepach? Wez mnie zaskocz.... > Dziwny jest ten narod polski.... nie, po prostu taki biznes mnie nie intersuje, nie nadaje sie do akwizycji czy sprzedazy bezposredniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapytanie Re: MLM czy kogos interesuje ? IP: *.dsl.club-internet.fr 28.08.06, 19:28 a z checia bym cie zaskoczyla...chodzi o telefonie stacjonarna i komorkowa szanuje rowniez twoj wybor pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
slft Re: MLM czy kogos interesuje ? 28.08.06, 19:03 Jestem zainteresowany, ale poproszę o szczegóły i jakiś adres Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapytanie Re: MLM czy kogos interesuje ? IP: *.dsl.club-internet.fr 28.08.06, 19:05 lidere@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: MLM czy kogos interesuje ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 23:30 Ludzie dajcie sobie spokój to zwykła piramida finansowa.Zabawa polega na sprzedaży pakietów za 20zł kolejnym naiwnym.Jak to bywa w piramidach tego typu pierwsi zarabiaja ostatni zostaja z niczym.To działa,jeżeli zwerbujesie kolejnych frajerów,ale przerwanie łańcucha powoduje klapę całego przedsięwzięcia.No,ale jak komus odpowiada taka zabawa...to powinien spróbowac.(i nabić kasę innym):)))) Odpowiedz Link Zgłoś