Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

MLM czy kogos interesuje ?

IP: *.dsl.club-internet.fr 28.08.06, 12:57
    Co powiecie o takiej pracy
    Obserwuj wątek
      • Gość: jola Re: MLM czy kogos interesuje ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 15:29
        Mnie interesuje ,chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej.......
        • Gość: zapytanie Re: MLM czy kogos interesuje ? IP: *.dsl.club-internet.fr 28.08.06, 15:40
          Witam
          Interesuje pania wspolpraca ?
          Czy chce pani dzialac od podstaw ?
          Firma wchodzi na rynek polski na jesieni
          i jest to ogromna szansa
          Jesli to pania interesuje zapraszam do kontaktu
          zeby dowiedziec sie wiecej
          • Gość: pawcio Re: MLM czy kogos interesuje ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 15:44
            Ja też chcę dowiedzieć się więcej!
            • Gość: zapytanie Re: MLM czy kogos interesuje ? IP: *.dsl.club-internet.fr 28.08.06, 16:57
              Bardzo chetnie udziele wiecej informacji
              kontakt
              lidere@o2.pl
          • Gość: ??? Re: MLM czy kogos interesuje ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 15:49
            a jaki jest ten kontakt, żeby sie dowiedzieć wiecej??? może jakis mail
            podasz??? pozdrawiam
            • Gość: zapytanie Re: MLM czy kogos interesuje ? IP: *.dsl.club-internet.fr 28.08.06, 17:00
              Oczywiscie ze podam wiecej informacji
              kontakt
              lidere@o2.pl
          • Gość: iw78 mlm = Łańcuszek dla naiwnych IP: *.centertel.pl 28.08.06, 16:14
            " Interesuje pania wspolpraca ?
            > Czy chce pani dzialac od podstaw ?"

Zawsze od tego się zaczyna. No chyba, że w tym systemie ktoś już ma wykupiony
            pakiet A, B...to wtedy przechodzi do C itd :)Czyli juz podstawy ma jakby za
            sobą...

"> Firma wchodzi na rynek polski na jesieni "

- hmm...firma? interesujące, i od jesieni? Od jesieni roku nie wiadomo którego
            już istnieje...

"i jest to ogromna szansa" - oczywiście...naciąganie ludzi do wpłaty na twoje
            konto "marnych" 20 zł za pakiet to ogromna szansa na wzbogacenie się :)

"> Jesli to pania interesuje zapraszam do kontaktu"

Niestety, mimo że obecnie dziś cięzko na rynku pracy, zdecydowanie bardziej
            wolę pracę naprawdę uczciwą nie związaną z naciąganiem ludzi. Spać po nocach
            nie mogłabym wiedząc, że jakiś naiwniak dał się złapać na moją "siłe
            przekonywania" i wpłacił mi na konto moze swoje ostatnie grosze licząc
            na "sukces".

Ludzi naiwnych wciąz jest pełno ale naciągaczy i głupców jeszcze więcej. Naiwny
            szybko zrozumie w czym rzecz a chciwy palant takim juz zawsze pozostanie!!!!!!!

• Gość: zapytanie Re: mlm = Łańcuszek dla naiwnych IP: *.dsl.club-internet.fr 28.08.06, 16:55
              Jak ktos nie jest zorientowany w temacie to lepiej niech sie nie wypowiada
              Duzo ludzi dziala w tym systemie i radza sobie bardzo dobrze wszystko zalezy od
              podejscia czy sie komus chce czy nie.Wymaga to jednak przedsiebiorczosci a
              przede wszystkim checi.
              Wypowiedz bardzo prostacka i akurat w tym przypadku nie wspolmierna
              do oferty.
              Poza tym wierzyc w sukces to podstawa kazdego biznesu a jak to w biznesie bywa
              bez ryzyka i pracy nie zarobisz nic.
              dziekuje i prosze sie nie udzielac w tak prostacki sposob jesli pytanie nie
              tyczy Ciebie.
              • Gość: iw78 Re: mlm = Łańcuszek dla naiwnych IP: *.centertel.pl 28.08.06, 17:22
                Prostacki to skarbie jest Ty. Dlaczego nie udzielisz im wszystkim informacji
                tutaj na jakiej zasadzie działa system mlm??? Bo wtedy w 90% nikt nie zgłosiłby
                się do Ciebie. Prawda boli. Bywa.

Dostaniecie maila z info "nie uwierzycie, ale to działa, to działa, działa, w
                miesiąc zarobiłem 100 tys PLN.A jak Ty się dołączysz do mnie, napewno zarobie
                jeszcze wiecej. Cud. Prawdziwy cud. System mlm jest niewiarygodny. I wy też
                możecie tyle zarobić" hihi hihi

Pan "zapytanie" zachęci was do kupna pakietu A, tzn szkolenie jak przekonywać
                kolejnych naiwnych do wyciagnięcia kasy :)
                Potem macie szukać ( w sposób mniej więcej taki sam jak on to robi) kolejnych
                osób, które chętnie kupią od was ten pakiet A. Pakiet B kupujecie juz od osoby
                od której on kupił A itp itd.

Naprawde powiesz mi, że działa to inaczej?? Łańcuszki działają na tych samych
                zasadach. Ja od Ciebie, ktoś ode mnie itp itd.

Wiesz, wiem, że swoją obecnością tutaj troszkę szkodze Ci, bo moze od paru osób
                byś dostał ta kasę...ale wybacz...mam czasami za miękkie serce...zwłaszcza w
                poniedziałki.:):):)

I nie znosze naciągaczy!!!!! To jak wrzód na d...... :):):)

Pozdrawiam :)
                • Gość: zapytanie Re: mlm = Łańcuszek dla naiwnych IP: *.dsl.club-internet.fr 28.08.06, 17:32
                  Nie chodzi mi o to ze mi szkodzisz
                  ale twoj sposob wypowiadania swiadczy tylko o tobie
                  Masz bardzo krytyczne podejscie ale zachowaj to dla siebie
                  Nie kazdy mysli jak ty i nie chce myslec jak ty
                  wiele osob dziala w tym systemie i sobie swietnie radzi
                  jesli ty nie potrafisz to twoja sprawa
                  Pozostaw to a swoja litosc przejaw inaczej
                  a mianowicie pozwol ludziom zarabiac zwlaszcza tym ktorzy chca to robic
                  Bo nikt na sile nikogo nie namawia i kazdy robi to co chce.
                  Zegnam
                  • Gość: iw78 Re: mlm = Łańcuszek dla naiwnych IP: *.centertel.pl 28.08.06, 17:49
                    Za uczciwa widać jestem i wole zamiatać ulice.

Wiesz, wierze Ci że można zarobić na tym systemie, wystarczy że wyciągniesz
                    kase od 10 osób za pakiet ( 10 osób x 20 zł) powiedzmy tygodniowo niezła
                    kasa...moze faktycznie jestem głupia, ze nie zeruje na ludzkiej naiwności?? Ale
                    pozostawmy to juz mojemu sumieniu.

I wiesz co, nie wydaje mi się aby mój sposób wypowiadania się był prostacki,
                    ale skoro tak uważasz...lepsze to niż bycie złodziejem!!!!

• Gość: iw78 Re: mlm = Łańcuszek dla naiwnych IP: *.centertel.pl 28.08.06, 17:27
                "Jak ktos nie jest zorientowany w temacie to lepiej niech sie nie wypowiada"

JESTEM AKURAT ZORIENTOWANA W TEMACIE. I WYPOWIADAM SIĘ KIEDY MAM OCHOTĘ

" Duzo ludzi dziala w tym systemie " przetłumacze to na język polski: dużo
                ludzi dało się naciągnąć , co wcale nie oznacza, że działają w tym systemie.
                Naiwność nie zawsze idzie w parze z głupota. I całe szczęscie.

• Gość: zapytanie Re: mlm = Łańcuszek dla naiwnych IP: *.dsl.club-internet.fr 28.08.06, 17:34
                  Prosze tu nie obrazac tych ktorzy sobie doskonale radza w tym systemie
                  i tych ktorzy chca dzialac.
                  Zegnam
      • iberia30 Re: MLM czy kogos interesuje ?NIE 28.08.06, 17:04
        skorzystaj z wyszukiwarki bo to juz bylo, praca....wybacz ale wolalbym ulice
        sprzatac niz bawic sie w network.
        • Gość: zapytanie Re: MLM czy kogos interesuje ?NIE IP: *.dsl.club-internet.fr 28.08.06, 17:15
          Jak sie nie ma zylki przedsiebiorczosci to trudno dogodzic
          Lepiej zamiatac ulice
          powodzenia
          • Gość: iw78 Re: MLM czy kogos interesuje ?NIE IP: *.centertel.pl 28.08.06, 17:32
            "Jak sie nie ma zylki przedsiebiorczosci to trudno dogodzic"

Tak chyba gada każdy polityk, który pragnie dobra całej Polski a patrzy tylko
            własnego interesu. Ładnie powiedziane...zyłka przedsiębiorczości hihi

Faktycznie Iberia30 bardziej uczciwie zarobi na zamiataniu ulic...niż Ty
            kiedykolwiek na tym systemie.

• Gość: zapytanie Re: MLM czy kogos interesuje ?NIE IP: *.dsl.club-internet.fr 28.08.06, 17:41
              NIE ZYCZE SOBIE DYSKUSJI Z OSOBA
              KTORA NIE INTERESUJE MLM
              • Gość: iw78 Re: MLM czy kogos interesuje ?NIE IP: *.centertel.pl 28.08.06, 17:51
                więc nie dyskutuj i przestań krzyczeć :):):)

• Gość: zapytanie Re: MLM czy kogos interesuje ?NIE IP: *.dsl.club-internet.fr 28.08.06, 18:03
                  WIDAC KOMU TU BRAK KULTURY...
                  • Gość: iw78 Re: MLM czy kogos interesuje ?NIE IP: *.centertel.pl 28.08.06, 18:10
                    Kulturę okazuję tam gdzie warto...życie tego mnie nauczyło :):):)

A Ty widze, nie jesteś konsekwentny w postanowieniach...a to chyba podstawowa
                    cecha "dobrego" przedsiębiorcy :)

• Gość: zapytanie Re: MLM czy kogos interesuje ?NIE IP: *.dsl.club-internet.fr 28.08.06, 18:21
                      CZLOWIEK KULTURALNY JEST ZAWSZE I WSZEDZIE
                      WIDAC ZE WIELE SIE MUSISZ JESZCZE NAUCZYC
                      SZCZEGOLNIE OGLADY KTOREJ CI BRAK
                      CHAMSTWO CIE NIE OPUSZCZA NA KROK
                      JUZ NIE MOWIAC O INNYCH RZECZACH
                      ZAMYKAM TEN POST DLA CIEBIE ZEBY NIE MIEC DO CZYNIENIA Z NIEUDACZNICTWEM
                      ZAWISCIA I CHAMSTWEM
                      OD TEJ PORY IGNORUJE CIE I DYSKUTUJE TYLKO Z LUDZMI NA POZIOMIE

• Gość: spoko Re: MLM czy kogos interesuje ?NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 18:23
                        Z amwaya jesteś? Czy czegoś podobnego? Biegasz po domach i opychasz ludziom
                        towar?
                        • Gość: zapytanie Re: MLM czy kogos interesuje ?NIE IP: *.dsl.club-internet.fr 28.08.06, 18:29
                          ZADNEGO TOWARU NIE OPYCHAM
                          I NIE BIEGAM PO DOMACH
                          JEST TO SPRZEDAZ BEZPOSREDNIA USLUG
                          OCZYWISCIE TYLKO DLA ZAINTERESOWANYCH
                          • Gość: spoko Re: MLM czy kogos interesuje ?NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 18:31
                            Powiedz jakie to usługi i w jaki sposób się je sprzedaje???
                            • Gość: zapytanie Re: MLM czy kogos interesuje ?NIE IP: *.dsl.club-internet.fr 28.08.06, 18:34
                              SORRY
                              ALE NA POCZATEK ZAPYTAM SIE CZY JESTES ZAINTERESOWANY
                              sprzedaza bezposrednia
                            • Gość: iw78 Re: MLM czy kogos interesuje ?NIE IP: *.centertel.pl 28.08.06, 18:38
                              Podaj mu adres mailowy tylko w ten sposob uzyskasz informacje w pełni Cie
                              satysfakcjonujące.

Na forum nie poda, bo nie ma odwagi przyznać mi racji, że mam rację w tym co
                              pisze. :)
                      • Gość: iw78 Re: MLM czy kogos interesuje ?NIE IP: *.centertel.pl 28.08.06, 18:35
                        "CZLOWIEK KULTURALNY JEST ZAWSZE I WSZEDZIE"

jakoś nie dajesz swoją postawą dobrego przykładu, a już myslałam że nauczę się
                        czegoś od Ciebie. A tu nici....

Oj ja nie tylko jestem chamska, bez ogłady nie mówiąc już o innych
                        rzeczach...sporo tego jest...jestem pyskata jak cholera, pokory we mnie za
                        grosz, złośliwa też jestem...dużo tego...

"OD TEJ PORY IGNORUJE CIE I DYSKUTUJE TYLKO Z LUDZMI NA POZIOMIE"
                        hihi na poziomie...czyli takimi, którzy otworza dla Ciebie swój portfel :):):)
                        Też tak może być.

Mam nadzieję, że tym razem dotrzymasz słowa :):):) ja niestety obiecac Ci nie
                        mogę, że tu nie wpadne :):):)
                        Ale jak już obiecam to słowa dotrzymam.;p

Wiesz...człowiek kulturalny to też chyba uczciwy, co?

wybacz moją złośliwość..poprostu nie mogę się powstrzymać :):):)

Głowa do góry...wiem, ze napewno ktoś napisze do Ciebie maila z propozycją
                        wspólpracy. :):):)
          • iberia30 Re: MLM czy kogos interesuje ?NIE 28.08.06, 18:44
            Gość portalu: zapytanie napisał(a):

> Jak sie nie ma zylki przedsiebiorczosci to trudno dogodzic
            > Lepiej zamiatac ulice
            > powodzenia

oczywiscie znasz mnie, wiesz jakie mam wyksztalcenie i doswiadczenie stad taka
            analiza mojej osoby pod tym katem :-DDDEDD

Wybacz, ale jak mam namawiac znajomych, rodzine na zakup jakis cudow to
            naprawde wole isc i sprzatac.
            • Gość: zapytanie Re: MLM czy kogos interesuje ?NIE IP: *.dsl.club-internet.fr 28.08.06, 18:49
              dlaczego nie chcialabys
              sprzedac swoim bliskim czegos za co zaplaca mniej niz gdzie indziej a otrzymaja
              to samo.
              Dziwny jest ten narod polski....
              • iberia30 Re: MLM czy kogos interesuje ?NIE 28.08.06, 19:20
                Gość portalu: zapytanie napisał(a):

> dlaczego nie chcialabys sprzedac swoim bliskim czegos za co zaplaca mniej niz
                gdzie indziej a otrzymaja to samo.

a coz takiego rewelacyjnego moge im sprzedac?Czego nie ma w naszych sklepach?
                Wez mnie zaskocz....

> Dziwny jest ten narod polski....
                nie, po prostu taki biznes mnie nie intersuje, nie nadaje sie do akwizycji czy
                sprzedazy bezposredniej.
                • Gość: zapytanie Re: MLM czy kogos interesuje ? IP: *.dsl.club-internet.fr 28.08.06, 19:28
                  a z checia bym cie zaskoczyla...chodzi o telefonie stacjonarna i komorkowa

szanuje rowniez twoj wybor
                  pozdrawiam
      • slft Re: MLM czy kogos interesuje ? 28.08.06, 19:03
        Jestem zainteresowany, ale poproszę o szczegóły i jakiś adres
        • Gość: zapytanie Re: MLM czy kogos interesuje ? IP: *.dsl.club-internet.fr 28.08.06, 19:05
          lidere@o2.pl
      • Gość: anty Re: MLM czy kogos interesuje ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 23:30
        Ludzie dajcie sobie spokój to zwykła piramida finansowa.Zabawa polega na
        sprzedaży pakietów za 20zł kolejnym naiwnym.Jak to bywa w piramidach tego typu
        pierwsi zarabiaja ostatni zostaja z niczym.To działa,jeżeli zwerbujesie
        kolejnych frajerów,ale przerwanie łańcucha powoduje klapę całego
        przedsięwzięcia.No,ale jak komus odpowiada taka zabawa...to powinien
        spróbowac.(i nabić kasę innym):))))
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka