Gość: PIERWSZY IP: *.sanetja.pl 30.08.06, 18:36 jak wyglaga praca w lukas banku na stanowisku przedstawiciela jakie sa zarobki co pytaja na rozmowie kwqalifikacyjnej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ella Re: LUKAS BANK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 10:45 W W-wie rozmowa trwa ok. godziny. Pytają o CV i predyspozycje handlowe - bo przedstawiciel to po prostu akwizytor (najczęsciej w firmach) kart kredytowych, kont osobistych i rzadziej kredytów hipotecznych. Rozmowa OK. Ale trzeba się wykazać...POzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: LUKAS BANK IP: *.sanetja.pl 31.08.06, 10:56 a jakie sa zarobki?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ella Re: LUKAS BANK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 11:09 Niestety, nie powiodło mi się na rozmowie, więc nie wiem: ofertę finansową dostajesz, kiedy już się zakwalifikujesz. Ale z rozmowy wywnioskowałam, że niewielki procent to część stała. Całe zarobki składają się z: część stała prowizja premia miesięczna premia półroczna.... czyli generalnie - ile zarobisz tyle Ci dadzą... Odpowiedz Link Zgłoś