GoĹÄ: pierwszy IP: *.sanetja.pl 12.09.06, 15:18 witam staram sie o stanowisko dewelopera w tej firmie jak wyglada proces rekrutacji jaka płaca pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: pytająca Re: coca cola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 15:27 byłam na rozmowie w coca-coli, ale na stanowisko stażystki. Rozmawiałam z dwiema, miłymi paniami z HR-u, bardzo wnikliwem rozmowa dosyć długo trwała. Stażu nie dostałam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pierwszy Re: coca cola IP: *.sanetja.pl 12.09.06, 15:52 a co na takiej rozmowie pytaja ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
torpiczka Re: coca cola 12.09.06, 19:30 jeśli to nowoczesne hr to z pewnością o ulubiony kolor, co zamierzasz robić za 5 lat oraz jak wyobrażasz sobie swoją starość, o ciążę Twojej żony/dziewczy, i dlaczego masz jamnika a nie dobermana. A na koniec Ci powiedzią, że to nie dobrze, że jesteś ambitny bo to znaczy, że szybko od nich odejdziesz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pierwszy Re: coca cola IP: *.sanetja.pl 12.09.06, 21:37 a dostałas prace?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
torpiczka Re: coca cola 13.09.06, 08:06 to było jedynie przypuszczenie możliwej rozmowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pierwszy Re: coca cola IP: *.sanetja.pl 13.09.06, 20:12 nikt z was nie pracuje w coli nie wierze Odpowiedz Link Zgłoś
remicius Re: coca cola 14.09.06, 15:52 Pewnie pracują i dlatego nie mają czasu tu pisać :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaha Re: coca cola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 19:41 zgadzam się z przedmówcą, też pracowałam w coca-coli. Podrapać się nie ma czasu... Odpowiedz Link Zgłoś