Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pytanie do Administratora Forum

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 22:23
    Witam.
    Prosze mi odpowiedziec,dlaczego usunieto moj wczorajszy post-12.09.06 temat
    POL-ELEKTRA z tego forum? Czy naruszyłam czyjes kompetencje lub narazilam sie
    na cudza prawdę/
    Prosze o odpowiedz,poniewaz bylo to bardzo wazne,natomiast list zniknął.
    Pozdrawiam LUTOWNICZA 543
    Obserwuj wątek
      • zaq28 Re: Pytanie do Administratora Forum 13.09.06, 22:24
        Spamujesz.
        • Gość: Lutownica543 Re: Pytanie do Administratora Forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 22:30
          KOGO KRYJESZ?
      • Gość: lUTOWNICA543 Re: Pytanie do Administratora Forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 22:34
        Jezeli myslisz ,ze zataisz sprawe,to sie pomyliles bo poruszylismy wszystkie
        media i gazety
        • zaq28 Re: Pytanie do Administratora Forum 13.09.06, 22:37
          :)
          • Gość: lutownica 543 Re: Pytanie do Administratora Forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 22:39
            to ,co usunąłes,pojawi sie gdzie indziej ,a szkoda mi czsau na idiotow
            • zaq28 Re: Pytanie do Administratora Forum 13.09.06, 22:41
              i vice versa - jeśli ktoś nie potrafi odszukać własnego postu .....
              • Gość: lutownica 543 Re: Pytanie do Administratora Forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 22:49
                Jezeli jestes sensowna osoba i masz duzo serca ,to pozwol ostrzec komunikatem
                z dnia 12.09.06 ludzi aby,nie popełniali bledu przyjecia sie POL-ELEKTRY ok/
          • Gość: lutownica 543 Re: Pytanie do Administratora Forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 22:41
            I tak Cie przeskoczymy cwaniaku
            • zaq28 Re: Pytanie do Administratora Forum 13.09.06, 22:52
              Słuchaj musisz się zdecydować czego Ty ode mnie chcesz: raz mnie straszysz,
              potem obrażasz a na końcu prosisz. A ja Ci mówie, że Twój wątek jest na miejscu,
              a reszta jest kasowana bo spamujesz.

Zaq
              • Gość: LUTOWNICA545 Re: Pytanie do Administratora Forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 22:55
                fACET TO NIE JEST ZADEN spam-PROSZE O UJAWNIENIE MOJEGO WCZORAJSZEGO
                POSTU,PONIWAZ MAM RACJE I ARGUMENTY.
      • Gość: lUTOWNICA543 Re: Pytanie do Administratora Forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 22:52
        zALATWIMY TO LISTOWNIE TAK CZY OWAK.
        • zaq28 Re: Pytanie do Administratora Forum 13.09.06, 22:55
          Prz okazji - wyłącz Caps Lock'a bo pisanie dużymi literami oznacza krzyk na
          forum i jest niemile widziane. Może zapoznaj się jeszcze z Netykietą
          forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html
          • Gość: LUTOWNICA545 Re: Pytanie do Administratora Forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 22:58
            Przeczliteruj sobie to małymi literami a jak jestes dzieciak,to nie gospdarz
            tak powaznym forum ok?
            • mpopo2 Re: Pytanie do Administratora Forum 13.09.06, 23:28
              zaq28 jeśli on ma coś cennego, jakąśinformacje, ostrzeżenie czemu kasujesz jego post?
              W sumie pojecie SPAm jest bardzo śliskie. Śliska jest granica pomiedzy porzadkiem, spamem a cenzurą prewnecyjną. Zamieść jego treść postu i zablokuj wąrtek. Bedzie informacja o danej firmie- ostrzeżenie.

Czy prawdziwe? to nalezy sprawdzić. Potraktuje te forum jako bazę inforamcji i wiedzy, a ni jak własne podwórko. Ten topic jest gupi, poniewaz tylko 2 osoby sie na nie wypowadaja i nikt nie wie co było w orginalnej wiadomości.

Wklej orginał wiadomosci i zamknij topic.
              Przypominam ze jesteś tu od porządku, a nie oceny co jest właściwe a co nie.
              Szczególnie jeślli chodzi o poglądy. o gustach sienierozmawia, o zdaniu też nie.

Masz rację spam trzeba tępić, ale zamiast wkleić jego wątek i zamknąć wątek, bawisz sięw rozmowę z tym pacjętem na 6-9 wypowiedzi. Po co? masz kompleks czy jesteś samotny? wklej orginał i zamknij temat.

Też jestem adminem na forum, wiem żę jak trafisz na cieżkiego klienta, nie przedłuża się rozmowy. Wklej i zamknij, proste. Pozdrawiam
              ...chociaż mam nadzieje, że poważnie potraktujesz radę.
              • zaq28 Re: Pytanie do Administratora Forum 14.09.06, 08:51
                mpopo2 post lutownicy jest na forum, tylko trzeba zadać sobie odrobinę trudu,
                żeby go znaleźć, a wielokrotne umieszczanie tego samego postu na forum jest
                spamowaniem. Kompleksów nie mam, samotny też nie - mam kochającą żone. Niestety
                na forum GW nie można zamykac wątków. Można je tylko cenzurowac lub kasować.
                Jak sam zauważyłeś moderator ma za zadanie utrzymywanie porządku i to właśnie robie.
                W wyszukiwarce wystarczy w zakładce AUTOR wpisać LUTOWNICA 545

Pozdrawiam

Zaq
                • Gość: LUTOWNICA 545 Re: Pytanie do Administratora Forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 15:56
                  Widzisz facet ja chciałam ostrzec ludzi przed tym zakladem a Ty uwazasz,ze
                  spamuje.Kazdy ma prawo opisac prawde i ostrzec innych.Bardzo dziwne,ze tylko
                  moj watek usunałes.Jezeli twierdzisz,ze kilkakrotnie ten sam watek zostal
                  przezemnie na tym forum wpisany,to sie mylisz.Najwyzej cos z poczatku mi nie
                  chcialo zalapac,bo za duzo bylo duzych liter w temacie,ale to nie znaczy,ze
                  spamuje.
                  Wyluzuj beret,bo widocznie komus zalezało chyba aby ukryc prawde o tej firmie i
                  dlatego usunieto moj post z 12.09
                  Ale nie przejmuj sie we wszystkich gazetach i tak ukaze sie ten sam temat.
                  Pozdrawiam Cie gospodarzu niegoscinny
                  • iberia30 do lutownicy 14.09.06, 20:22
                    rozumiem, ze chcesz ostrzec innych, ale nie zakladaj po kilka watkow -bo tak
                    wynika z powyzszej rozmowy, zaloz jeden i wystarczy.A poza tym moze troche
                    wiecej kultury i daruj sobie to straszenie...
                  • Gość: Maciek Re: Pytanie do Administratora Forum IP: *.nat.student.pw.edu.pl 15.09.06, 08:19
                    Ale jesteś załosna ...
                    Aż trudno mi sobie wyobrazić jakie piekło sobie robisz z życia :\

Pozdrawiam
                    • Gość: jarekdo Re: Pytanie do Administratora Forum IP: 82.160.247.* 15.09.06, 16:33
                      ludzie ale jestescie złoścliwi a szczególnie cały admonistrator forum.
                      nie mozna było w drugim poście wkleic linka do niby usuniętego posta?
                      po co tyle afery
                      litosci....

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23&w=48497893&a=48497893

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka