emilia242 18.09.06, 19:46 Witam, chcę wysłać CV i LM mailem(bo tak chce pracodawca) i mam pytania takie: 1)jak zatutułować takiego maila 2)Co w mailu napisać(bo to CV i LM to do załącznika,ale co w treści maila) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annajustyna Re: Wysyłanie CV i LM 18.09.06, 20:11 Najlepiej podac w tytule nr referencyjny...Jesli go nie ma to podanie o prace na stanoowisku/w dziale...Ja wysylam LM jako tresc mejla, jesli jednak LM jest zalacznikiem, to krociutko Szaniwni Panstwo, w odp na ogloszenie przesylam w zalaczeniu, z powazaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
emilia242 Re: Wysyłanie CV i LM 18.09.06, 20:37 dzięki za odpowiedź-w sumie niepotrzebny był ten mój post,bo znalazłam w necie przykład:)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
adamper Re: Wysyłanie CV i LM 19.09.06, 07:31 Nasunęło mi się pytanie do P. ekspert. Jaką formą listu motywacyjnego preferują osoby rekrutujące: w załączniku, czy w treści emaila? Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja.zasieczna Re: Wysyłanie CV i LM 19.09.06, 15:57 Ja preferuje, kiedy kandydaci w temacie maila wpisuja numer referencyjny. Jesli nie aplikuja na konkretne stanowisko wystarczy wpisac w temacie "aplikacja". Wole otrzymywac cv w zalaczniku, a nie w tresci maila. Idac dalej preferuje, aby cv tytulowac imieniem i nazwiskiem. Dzieki temu przeslane dokumenty staja sie przejrzyste i czytelne. Odpowiedz Link Zgłoś