Gość: Anna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 00:18 Czy ktos z Was był może na Wrocławskich Targach Pracy jakie macie wrażenia znaleźliście coś dla siebie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anna Re: Wrocławskie Targi Pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 11:31 potrzymuje nikt nie był? Odpowiedz Link Zgłoś
poszukiwacz_pracy Re: Wrocławskie Targi Pracy 27.09.06, 12:26 ja byłem na targach pracy we Wrocławiu, w sumie spodziewałem się, że będzie więcej firm, poskładałem sporo podań, jak do tej pory dostałem jedną odpowiedź odmowną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Wrocławskie Targi Pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 21:21 witam, ja bylam na tych targach. nie znalazlam niestty nic dla siebie.skonczylam teraz Architekture Krajobrazu, szukam pracy, ale na tych targach nic dla siebie nie znalazłam. Odpowiedz Link Zgłoś
poszukiwacz_pracy Re: Wrocławskie Targi Pracy 27.09.06, 22:52 ja jako informatyk z wykształcenia miałem tam sporo firm do których mogłem poskładać podania np: LG, Siemens, Volvo, tylko czy ktoś na nie odpowie to już inna kwestia Odpowiedz Link Zgłoś