Gość: skaner IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.06, 16:11 a co myslicie żeby studiwoać w polsce zaocznie i pracowac powiedzmy w anglii i raz na 2 tygodnie dolatywac do kraju na zajęcia??Fajny pomysł co nie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: skaner Re: to jest pmysł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.06, 16:15 serio i jak jej to wychodzi gdzie pracuje ile zarabia ile na bilety wydaje?? Odpowiedz Link Zgłoś
rozaianna Re: to jest pmysł 17.10.06, 16:23 Szczerze mowiac to nie gadałam z nia dawno - niestety przez ta jej akcje to rzadko sie widujemu. Jakos jej to wychodzi. ale tak naprawde to nie wiem jak to jest. ja cos sie od niej dowiem na ten temat to moge Ci napisac. ale jak nie sprobujesz to sie nie przekonasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skaner Re: to jest pmysł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.06, 16:27 Ej dzięks rozaianna jak by ci sie kiedy chciało to możesz napisac jak jej to wychodzi ale ciekawy jestem jak jej to z tymi biletami wychodzi hmm jak bys sie dowiedziała to rozpocznij nowy temat ale i tak pewnie zapmnisz później hehe Odpowiedz Link Zgłoś
rozaianna Re: to jest pmysł 17.10.06, 16:29 Oj tam zapomne od razu. Nie wierzysz, ze sa jeszcze uczynni ludzie na swiecie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skaner Re: to jest pmysł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.06, 16:45 Hehe wierze wierze jasne wierze tylko dlatego że masz fajny login:)Ale pomysł wydaje się oki tylko dpracować go troszkę tzn odpowiednią prace find i będzie gitara:) Odpowiedz Link Zgłoś
rozaianna Re: to jest pmysł 17.10.06, 16:57 No! Wysłałam znajomej mejla - teraz tylko czekac na odpowiedz ;) pozdrawiam A czy tak naprawde chciałbys pojechac do pracy do Anglii? Tam juz nie mogą patrzec na Polaków i traktują ich.... jak śmieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skaner Re: to jest pmysł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.06, 17:03 Serio wysłałaś!!wow zdziwienie na mojej twarzy jesli tak:)Tzn chciałbym jechac tylko studiuje i chce w polsce studiować ale musze tam jechac dobrze płacą wróce do polski to bede mógł sobie spokojnie pracować za 1400zł powiedzmy i doświadczenie będę łapał w tym zawodzie którym będę chciał Odpowiedz Link Zgłoś
rozaianna Re: to jest pmysł 17.10.06, 17:06 Jak masz jakis pomysł na zycie to mysle, ze warto sprobowac. Gorzej jak sie nie ma zadnego pomysłu.... A co studiujesz? i na ktorym roku? Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skaner Re: to jest pmysł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.06, 17:23 Wejdź na czat na wirtualnej to pogadamy ja jako skaner Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skaner Re: to jest pmysł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.06, 17:24 warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
djo4 do rozaianna 20.10.06, 12:57 Tam juz nie mogą > patrzec na Polaków i traktują ich.... jak śmieci. od kogo masz taka info? Odpowiedz Link Zgłoś
absolwencina Re: do rozaianna 20.10.06, 13:24 moi znajomi - pewnie znajomi większości użytkowników tego forum, pracowali w te lato w Angli - są zadowoleni - tzn. sporo zarobili i nikt ich jak śmieci nie traktował; Odpowiedz Link Zgłoś
rozaianna Re: do rozaianna 20.10.06, 13:39 od znajomych ktorzy tam pracuja, to sa dokladnie ich slowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozaianna Odpowiedz IP: 84.38.95.* 20.10.06, 12:50 No i dostalam mejla od znajomej jak jej sie układa. Aby przyjechac na uczelnie musi wziac w piatek wolne <na co angole bardzo krzywo sie patrza>. latanie tanimi liniami czesto powoduje, ze loty sie opozniaja nawet o kilkanascie godzin - i zamiast byc np w niedziele o 18 w Anglii to jest o 4 rano :) a na 7 do pracy. Co do kasy - zeby placic studia i zycie w Anglii - starcza. ale zeby cos ogłozyc - nie bardzo. Ogolnie jest meczaco ale jakos na razie daje rade <dopiero sie zaczal rok akademicki> no i to wsio :) hej Odpowiedz Link Zgłoś