Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca w GetinBanku

IP: *.sic.katowice.pl 18.10.06, 11:50
    Witam Czy ktoś się orientuje jak płaca w tym Banku na stanowisach
    specjalisty? Wogóle ktoś wie coś na temat pracy tam.
    Obserwuj wątek
      • Gość: ktos tam Re: Praca w GetinBanku IP: *.pronet.lublin.pl 18.10.06, 11:51
        • Gość: ktos tam Re: Praca w GetinBanku IP: *.pronet.lublin.pl 18.10.06, 11:53
          Ja własnie miałam wczoraj rozmowe rekrutacyjna do tego banku i tez za bardzo
          nic nie wiem....oprócz tego ze licza sie tylko plany sprzedazowe. Natomiast
          jesli chodzi o kase to nie mam pojecia...na rozmowie pytają ile chcesz
          zarabiac. A ty gdzie dokładnie składasz? Bo ja miałam rozmowe w Warszawie na
          stanowisko do Lublina
          • Gość: getinbank Re: Praca w GetinBanku IP: *.sic.katowice.pl 18.10.06, 11:58
            staram się o pracę w Katowicach? niestety jeszcze jestem przed rozmową.
          • Gość: ciekawa Re: Praca w GetinBanku IP: *.sic.katowice.pl 18.10.06, 12:00
            A tak wogóle jak mogę spytać jak u nich wygląda rozmowa?? czy zadaja jakies
            durne pytania/?
            • Gość: ktos tam Re: Praca w GetinBanku IP: *.pronet.lublin.pl 18.10.06, 12:06
              Nie ma chyba jakiś durnych pytan. U mnie była luzna rozmowa o mojej ostatnniej
              pracy, jak tu pozyskała bym klinta, ile chce zarabiac...babka sama duzo mowiła
              i taka miła atmosfera. Ale mysle za to zalezy od rekrutujacego, a ta kobieta
              była po prostu fajna i widac ze rozgadana. Czesto sie usmiechała i zartowała.
              • Gość: dzieki Re: Praca w GetinBanku IP: *.sic.katowice.pl 18.10.06, 12:12
                DZIEKI WIELKIE ZA INFORMACJĘ :)Mam nadzieję że i mi sie trafi jakas równa babka
                bo niestety dotychczas mam doświadczenie z facetami bucami.
                • Gość: ? Re: Praca w GetinBanku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.06, 22:18
                  cos w tym jest - w sensie takim ze do tej pory mi tez trafiaja sie sami nadeci
                  faceci a jak rozmowe prowadzi kobieta to zawsze jakos tak inaczej?
      • Gość: :) Re: Praca w GetinBanku IP: *.sic.katowice.pl 19.10.06, 15:30
        czy ktoś może coś wiecej napisac na temat pracy w tym banku?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka