Gość: getinbank IP: *.sic.katowice.pl 18.10.06, 11:50 Witam Czy ktoś się orientuje jak płaca w tym Banku na stanowisach specjalisty? Wogóle ktoś wie coś na temat pracy tam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ktos tam Re: Praca w GetinBanku IP: *.pronet.lublin.pl 18.10.06, 11:53 Ja własnie miałam wczoraj rozmowe rekrutacyjna do tego banku i tez za bardzo nic nie wiem....oprócz tego ze licza sie tylko plany sprzedazowe. Natomiast jesli chodzi o kase to nie mam pojecia...na rozmowie pytają ile chcesz zarabiac. A ty gdzie dokładnie składasz? Bo ja miałam rozmowe w Warszawie na stanowisko do Lublina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: getinbank Re: Praca w GetinBanku IP: *.sic.katowice.pl 18.10.06, 11:58 staram się o pracę w Katowicach? niestety jeszcze jestem przed rozmową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: Praca w GetinBanku IP: *.sic.katowice.pl 18.10.06, 12:00 A tak wogóle jak mogę spytać jak u nich wygląda rozmowa?? czy zadaja jakies durne pytania/? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos tam Re: Praca w GetinBanku IP: *.pronet.lublin.pl 18.10.06, 12:06 Nie ma chyba jakiś durnych pytan. U mnie była luzna rozmowa o mojej ostatnniej pracy, jak tu pozyskała bym klinta, ile chce zarabiac...babka sama duzo mowiła i taka miła atmosfera. Ale mysle za to zalezy od rekrutujacego, a ta kobieta była po prostu fajna i widac ze rozgadana. Czesto sie usmiechała i zartowała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieki Re: Praca w GetinBanku IP: *.sic.katowice.pl 18.10.06, 12:12 DZIEKI WIELKIE ZA INFORMACJĘ :)Mam nadzieję że i mi sie trafi jakas równa babka bo niestety dotychczas mam doświadczenie z facetami bucami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Praca w GetinBanku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.06, 22:18 cos w tym jest - w sensie takim ze do tej pory mi tez trafiaja sie sami nadeci faceci a jak rozmowe prowadzi kobieta to zawsze jakos tak inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Praca w GetinBanku IP: *.sic.katowice.pl 19.10.06, 15:30 czy ktoś może coś wiecej napisac na temat pracy w tym banku? Odpowiedz Link Zgłoś