mandok 21.10.06, 07:29 Wojewodztwo slaskie , 6 lat doswiadczenia w dziale jakości , duza korporacja (amerykanska), kurys auditora ,FMEA, SPC ,Metrologia,MSA . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bozena.jakubowska Re: Technik Jakości 23.10.06, 10:39 Witam, Wśród naszych stanowisk z działu jakości nie występuje Technik Jakości, ale moze podam wynagrodzenia dla specjalisty ds. jakości: 5000 brutto (mediany) w firmie zatrudniajacej powyzej 500 osób. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
mandok Re: Technik Jakości 23.10.06, 11:36 W naszej firmie wystepuje ale niewazne , moze inaczej Auditor Wyrobu , Kontrola Jakosci Procesu ale nie jest to stanowisko inzynierskie , wiec moze cos Pani dopasuje??? Odpowiedz Link Zgłoś
zdzislaw_jarecki Re: Technik Jakości 24.10.06, 11:52 Mam podobne pytanie co kolega , czy moze udzielic Pani odpowiedzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
mandok Re: Technik Jakości 30.10.06, 16:46 W dalszym ciagu oczekuje od Pani jakiej informacji Odpowiedz Link Zgłoś
bozena.jakubowska Re: Technik Jakości 31.10.06, 11:00 Witam, Niestety, muszę Pana zawieść ale nie posiadamy takiego stanowiska w naszym zestawieniu, a nie mogę wyjąć danych surowych...tak zwyczajnie nie robimy - nigdy. Na tym polega utrzymanie zaufania naszych partnerów. Bardzo mi przykro, Odpowiedz Link Zgłoś