Gość: hernando IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.06, 13:19 No właśnie: czy tylko mam widoki na "sprzedawcę w aptece"? Czy może coś ciekawszego, ambitniejszego -i najlepiej lepiej płatnego:) ? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hernando Re: Farmacja - co można po niej robić? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.06, 13:49 pzdr was Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agmaa Re: Farmacja - co można po niej robić? IP: *.nasze.pl 21.10.06, 16:32 Dział R&D firmy farmaceutycznej, przedstawiciel medyczny, product manager również w firmie farmaceutycznej. Ogólnie jest wybór:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: Farmacja - co można po niej robić? IP: 213.241.34.* 22.10.06, 20:01 przedstawiciel medyczny to ambitniejsze zajecie niż praca w aptece? gratuluję znajomości tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie wazne kto Re: Farmacja - co można po niej robić? IP: *.bojko.krakow.pl 27.10.06, 20:49 Oczywiście, że ambitniejsze! W aptece pracują paniusie bez matury. Obcowanie z nimi dla człowieka po studiach jest frustrujące. Do tego ta praca polega na zwykłej sprzedaży - cenione umiejętnośći to: automatyczne, bezmyślne stukanie w klawiaturę w tempie strzałów z karabinu maszynowego, szybkie podawanie leków, ładna buźka, najlepiej blond włosy i sprawne wydawanie reszty. Do autora wątku - nie idź na farmację, jeśli nie chcesz zmarnować sobie życia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnida dworska Re:produkcja amfetaminy........polecam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 14:47 Zajęcie co prawda ryzykowne ale za to opłacalne :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ladaco Re:produkcja amfetaminy........polecam :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 17:50 he, he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Farmacja - co można po niej robić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 18:28 jestem po farmacji i powiem tobie tyle, że problemów z pracą nie ma. > No właśnie: czy tylko mam widoki na "sprzedawcę w aptece"? Czy może coś > ciekawszego, ambitniejszego -i najlepiej lepiej płatnego:) ? pzdr postudiuj sobie 5 lat i 6 miesięcy to zobaczymy jaki będziesz mieć pogląd na pracę w aptece. apteka nie jest jedynym miejscem pracy farmaceuty. są firmy farmaceutyczne, laboratoria badawcze. zresztą to co będzesz robić po studiach zależy tylko i wyłącznie od ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Farmacja - co można po niej robić? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.06, 19:44 > No właśnie: czy tylko mam widoki na "sprzedawcę w aptece"? Czy może coś > ciekawszego, ambitniejszego -i najlepiej lepiej płatnego:) ? pzdr WŁASNA APTEKA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 878 Re: Farmacja - co można po niej robić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 09:49 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=40255 Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Praca na farmie ? _____nt 22.10.06, 13:28 Gość portalu: hernando napisał(a): > No właśnie: czy tylko mam widoki na "sprzedawcę w aptece"? Czy może coś > ciekawszego, ambitniejszego -i najlepiej lepiej płatnego:) ? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hernando Re: Praca na farmie ? _____nt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.06, 13:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RolandMacDonald Re: Praca na farmie ? _____nt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.06, 17:13 Farma? Dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hernando Re: Praca na farmie ? _____nt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 17:15 He, he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unnur Re: Praca na farmie ? _____nt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 18:13 No, nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juki Re: Farmacja - co można po niej robić? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 18:16 Możesz robić amfę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hernando Re: Farmacja - co można po niej robić? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 13:12 A tak legalnie?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hernando Re: Farmacja - co można po niej robić? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 14:10 :) Odpowiedz Link Zgłoś