Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

zarobki w bph

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 15:48
    ...w ramach programu Absolwent
    proszę o info
    Obserwuj wątek
      • Gość: z banku Re: zarobki w bph IP: *.e-wro.net.pl 09.11.06, 19:05
        w ramach programu nie wiem, doradcy od 2500 brutto plus premia kwartalna-dane
        na wrocław
        • Gość: kelo Re: zarobki w bph IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 19:10
          dzięki, a czy możesz mi jeszcze powiedzieć jaka jest atmosfera itp.
          niebawem mam assessment centre, mieszkam spory kawałek od Wawy i zastanawiam
          się czy warto się zdecydować
          • Gość: z banku Re: zarobki w bph IP: *.e-wro.net.pl 09.11.06, 19:14
            sprzedaż, sprzedaż, sprzedaż-straszne parcie na sprzedaż i realizację planów,
            ale ogólnie nie jest źle, plany są mniej agresywne niż np. w City, nie ma
            takiej typowej akwizycji, atmosfera zalezy od dyrektora oddziału,a to loteria,
            możesz trafić dobrze lub źle......spróbuj iść na assessment-to ciekawe
            doświadczenie!
            • Gość: kelo Re: zarobki w bph IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 19:17
              wiesz ja obawiam się tylko tego, że przejdę testy a oni mi zaoferują 1500
              brutto, a to trochę za mało...
              nie wymagam cudów, ale za darmo nikt nie chce pracować
              • Gość: z banku Re: zarobki w bph IP: *.e-wro.net.pl 09.11.06, 19:30
                nie słyszałam aby ktoś tak mało zarabiał, ale nie wiem co za program, po
                assessment pewnie jest rozmowa ,spytasz o pieniądze,na pewno nie robią
                podchodów w tej kwestii, pozdrawiam
                • ryszard51 Re: zarobki w bph 09.11.06, 19:37
                  dzięki, że chciało Ci się odpisywać
                  pozdro!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka