Gość: kelo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 15:48 ...w ramach programu Absolwent proszę o info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: z banku Re: zarobki w bph IP: *.e-wro.net.pl 09.11.06, 19:05 w ramach programu nie wiem, doradcy od 2500 brutto plus premia kwartalna-dane na wrocław Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kelo Re: zarobki w bph IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 19:10 dzięki, a czy możesz mi jeszcze powiedzieć jaka jest atmosfera itp. niebawem mam assessment centre, mieszkam spory kawałek od Wawy i zastanawiam się czy warto się zdecydować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z banku Re: zarobki w bph IP: *.e-wro.net.pl 09.11.06, 19:14 sprzedaż, sprzedaż, sprzedaż-straszne parcie na sprzedaż i realizację planów, ale ogólnie nie jest źle, plany są mniej agresywne niż np. w City, nie ma takiej typowej akwizycji, atmosfera zalezy od dyrektora oddziału,a to loteria, możesz trafić dobrze lub źle......spróbuj iść na assessment-to ciekawe doświadczenie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kelo Re: zarobki w bph IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 19:17 wiesz ja obawiam się tylko tego, że przejdę testy a oni mi zaoferują 1500 brutto, a to trochę za mało... nie wymagam cudów, ale za darmo nikt nie chce pracować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z banku Re: zarobki w bph IP: *.e-wro.net.pl 09.11.06, 19:30 nie słyszałam aby ktoś tak mało zarabiał, ale nie wiem co za program, po assessment pewnie jest rozmowa ,spytasz o pieniądze,na pewno nie robią podchodów w tej kwestii, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard51 Re: zarobki w bph 09.11.06, 19:37 dzięki, że chciało Ci się odpisywać pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś