camel_3d 09.11.08, 20:21 a co tam...wlasnie urodzil mi sie synek - 8 dni temu. Wybralem dla neigo imoona Roman Rainer. Musialem cos znalezc zeby pasowalo i w Niemczech i w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: Roman Rainer:) 09.11.08, 20:24 Gratulacje! Lubię imię Roman, kojarzy mi się ze świetnym kuzynem. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 Re: Roman Rainer:) 09.11.08, 20:25 W Polsce fajnie, ale Roman to chyba w Niemczech rzeczownik oznaczający powieść? Jak z tym? Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: Roman Rainer:) 09.11.08, 20:36 > W Polsce fajnie, ale Roman to chyba w Niemczech rzeczownik > oznaczający powieść? Jak z tym? tak, ale pod warunkiem ze z akcentem na Román. Odpowiedz Link Zgłoś
quasi.modo Re: Roman Rainer:) 09.11.08, 20:40 Fajnie Kiedyś bardzo lubiłam imię Roman, ale mi trochę przeszło. Kto wie, może jeszcze powróci na moją listę. No i przede wszystkim - GRATULACJE Odpowiedz Link Zgłoś
donmari-2 Re: Roman Rainer:) 10.11.08, 13:35 Oba imiona ekstra. Rainera lubię, odkąd 7 lat temu znalazłam to imię w kalendarzu. Nie żebym na Rainera chorowała, ale lubię. Ponadto moja znajoma ma synka o tym imieniu. Bardzo ładny zestaw. Odpowiedz Link Zgłoś