Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Firma Otto a praca w Holandii

14.11.06, 21:09
    Czy ktoś z forumowiczów pracował kiedyś w Holandii dzięki pośrednikowi firmie
    Otto? Jeśli tak to proszę o kontakt drogą mailową. Mój mail to czaternik@op.pl.
    Obserwuj wątek
      • rybitwa4 Re: Firma Otto a praca w Holandii 19.11.06, 13:56
        Czyżby nikt?
        • Gość: on Re: Firma Otto a praca w Holandii IP: *.zwm.punkt.pl 19.11.06, 14:02
          chyba najlepsza i najwieksza firma w opolu
          glownie dla 2paszportowcow
          działke dla Polakow z krwi i kosci dopiero rozkrecaja
          • Gość: iw78 Re: Firma Otto a praca w Holandii IP: *.centertel.pl 19.11.06, 14:12
            "chyba najlepsza i najwieksza firma w opolu"

Chyba kiedyś i to bardzo dawno temu.

"glownie dla 2paszportowcow" Już nie.

Jesteś zainteresowany wyjazdem do Holandii za pośrednictwem tej firmy? Co Cie skusiło? Reklama w TV? Kiedyś byli dobrym pośrednikiem i UCZCIWYM. Dziś już nie. Chciwośc pieniądza swoje robi.
            Jest kilka for związanych z pracą za granicą i firmami pośredniczącymi w zatrudnianiu ludzi do Holandii. Poszukaj w necie i dowiesz się czy warto z nimi wyjeżdżać.
            Zyczę powodzenia. Pozdrawiam.
            • Gość: snapka22 Re: Firma Otto a praca w Holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.06, 14:19
              pracowałam w Holandii ale nie przez tę firmę. Chyba dużo zależy od tego co
              chcesz tam robić.Jaka praca Cię interesuje.
              • Gość: iw78 Re: Firma Otto a praca w Holandii IP: *.centertel.pl 19.11.06, 14:44
                Z jakiej firmy Ty wyjechałas?
                • Gość: snapka22 Re: Firma Otto a praca w Holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.06, 15:34
                  Pracowałam w kilku firmach, niektórych naprawdę warto unikać. W końcu najdłużej
                  pracowałam w Yanni-to jest bardzo mała firma-praca na hotelach.
      • rybitwa4 Re: Firma Otto a praca w Holandii 19.11.06, 19:08
        interesuje mnie jakaś praca fizyczna,
        po opłaceniu wszystkiego (mieszkanie, ubezpieczenie itp) chce mieć na reke z 1500zł,

czy pracując w Holandi trzeba mieć pozwolenie na prace? jak je zdobyć? czy firmy
        posrednicze to załatwiają?
        • Gość: snapka22 Re: Firma Otto a praca w Holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.06, 21:01
          coraz więcej firm przyjmuje do pracy z polskim paszportem i tym samym załatwia
          potrzebne papiery. Jeżeli jedziesz do takiej firmy to masz też zagwarantowane
          mieszkanie a z ubezpieczeniem bywa różnie. W Holandii są one drogie, więc
          lepiej wykupić je w Polsce, np.euro 26.
          Jeśli chodzi o pieniądze to wszystko zależy jaka będzie stawka, ile godzin itp.-
          staraj się szukać firmy gdzie zagwarantują Ci ok. 40 godzin pracy w tygodniu.
          1500 zl raczej powinno zostać, choć myślę że i więcej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka