Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

BOK Orange-test kwalifikacyjny

IP: *.szwajcarska.pl 04.01.07, 16:03
    Na pierwszym etapie rekrutacyjnym dostalam material do nauki, za tydzien
    test.Czy ktos juz taki pisal?Czy jest trudny do zdania i jakie sa szanse, ze
    po zdanym tescie przyjma mnie do pracy?
    W ch.j jest tej nauki, juz mnie glowa boli od zapamietania tych wszystkich
    ofert.Jak mnie nie przyjma to sie chyba zastrzele.
    Obserwuj wątek
      • Gość: t Re: BOK Orange-test kwalifikacyjny IP: *.c160.msk.pl 04.01.07, 18:20
        Sprytni sa. Zamiast placic przyjmowanym osobom- kaza im pracowac (bo poznawanie
        oferty i zakuwanie jej to praca) jeszcze przed podjeciem jakijkolwiek decyzji.
        Ciekawe czy Kodeks Pracy nie powinien tego typu sytuacji jakos regulowac.

Bo juz sobie to wyobrazam- chce sie zatrudnic w duzym salonie RTV/AGD. Ja oraz 7
        innych chetnych dostajemy cennik i specyfike calego asortymentu. Nauczy sie tego
        5, a sposrod nich wybiora 1. Reszta przez tydzien pracowala za darmo.
        Szczesciarz dostaje angaz za 930 zl brutto.
        Jesli wiecej pracodawcow podchwyci temat to az strach bedzie aplikowac do
        Castoramy czy hipermarketow.
      • Gość: agula Re: BOK Orange-test kwalifikacyjny IP: 62.233.130.* 07.01.07, 10:32
        ja pisałam test jest bardzo prosty ,musisz przyswoić trochę materiału.który
        dostałaś,jeżeli zaliczysz na 80%(czasami zaniżają próg bo się okazuje że mało
        osob go przekroczyło) to zostanisz poproszona na rozmowę,jeżeli jesteś osobą
        komunikatywną jest więcej niż pewnne że dostanisz tę pracę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka