Gość: adek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 09:39 Witam. Jak moza dostać pracę w mediach? Jak tam moza sie dostac? czy to do radia, czy do tv!? Jakie nalezy miec predyspozycjie i wykształcenie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mariusz_robert Re: praca w mediach IP: *.chello.pl 25.01.07, 19:38 nie wiem jak radio i tv, jednak prasa to zamknięty krąg, ludzie pracują z polecenia i rekomendacji. Jednak czasem wydawnictwa organizują staże i konkursy,pracuję właśnie w prasie i co rusz mam propozycje przejścia do innego wydawnictwa. Odpowiedz Link Zgłoś
0tdr0 Re: praca w mediach 25.01.07, 21:59 Najpierw wspolpraca, potem po latach (w Warszawie i kilku najwiekszycvh miastach troche szybciej) etat lub jego czesc. Ale tylko, jesli sie jakis zwolni. Tak jest w prasie oraz radiu. Pomijam male gazetki lokalne, bo w nich nieco latwiej sie znalezc, ale na sensowne pieniadze starczajcae na utrzymanie sie tymbardziej nie nalezy liczyc. W TV nie wiem jak jest, bo nie mialem z ta galezia wiele do czynienia. Odpowiedz Link Zgłoś