czarnolas 13.02.07, 14:41 Witam Czy ktoś może mi napisać cokolwiek o pracy w firmie Antalis ? będę bardzo wdzięczna za wszelkie informacje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ya Re: praca w firmie Antalis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 12:34 ya znam - wysyłałam tam aplikację ale nikt się nie odezwał:) jedyne info jakie posiadam na temat Antalisu to info z ich strony internetowej...:( a! zdobyli nagrodę "Inwestor w Kapitał Ludzki" więc myślę, że firma i praca tam powinny być jak najbardziej ok. no ale to moje zdanie:)) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
nananana1 Re: praca w firmie Antalis 14.02.07, 23:32 Dobra firma, tylko ciężko się dostać. Jesli masz okazję, to startuj. Powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czarnolas Re: praca w firmie Antalis 15.02.07, 09:35 Dziękuję. Już byłam na pierwszej rozmowie, a co dalej zobaczę.. Odpowiedz Link Zgłoś
karina1233 Re: praca w firmie Antalis 23.02.07, 22:32 Udało się? Jakie stawiają wymagania? Czy naprawdę tak trudno się do nich dostać? Właśnie wysłałam do nich aplikację i nie wiem czego się spodziewać. Odpowiedz Link Zgłoś