Dodaj do ulubionych

JUPI oferta pracy

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.01.12, 22:02
Tekst linka

Niby wszystko w porządku a rzeczywistość:
1) mamienie ofertą pracy na umowa zlecenie za 1500 zł
2) dążenie do tego żeby pracować po 12 godzin
3) praca w zimnym nie ogrzewanym pomieszczeniu (zarówno na hali jak i w jadalni oraz szatni zimno jak na dworzu)
4) przy prysznicach leżą jakieś stare opony, więc prysznic odpada - zawsze umyć się można w domu,
5) przy maszynach z laserem do wypalania sklejek brak zabezpieczeń (chyba ktoś je ściągnął prawdopodobnie) więc po podniesieniu obudowy, pokrywy śmiało można przez przypadek wsadzić rękę do środka,
6) odpowiedzialność materialna za soczewki ponad 800zł za sztukę, wymagają żeby podpisać odpowiedzialność cywilną, że jak się z nimi coś stanie to zwróci się dobrowolnie za nie kasę,
7) na początek w kadrach wciskają jakieś dziwne oświadczenie, w które trzeba wpisać że legitymujący się dowodem osobistym seria, nr zgadzacie się pracować zupełnie za darmo przez 3 dni celem przyuczenia do zawodu,
8) w końcu brak odzieży roboczej, ciuchy trzeba zapewnić sobie we własnym zakresie i w domu wyprać jak będą brudne,

A tą umowę zlecenie to i tak nie prędko zobaczycie, czy naprawdę w niej pisze 1500 zł, czy raczej jest to praca w akordzie i płacą od sztuki / wypalonej palety. Ciężko powiedzieć.

Super oferta Powinna się zatrudnić naczelniczka powiatowego urzędu pracy i tam popracować :(
Pozdro
Obserwuj wątek
    • Gość: Naiwny Re: JUPI oferta pracy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.01.12, 22:05
      Firma mieści się w Świebodzicach a stanowisko to Operator Lasera
      • Gość: browaro Re: JUPI oferta pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.12, 23:00
        Firma mieści się w totalnej ruinie... Porażka. A na dodatek już na rozmowie mówią, iż mogą sie zdarzyć kilku tygodniowe opóźnienia w płatności... Odradzam
        • Gość: qwerty Re: JUPI oferta pracy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.01.12, 09:30
          No i takie opinie mi się podobają rzeczowo i z sensem.

A nie jak czasem piszą nie polecam firmy XYZ bo to syf, itp
          • Gość: kolega_Tomka Re: JUPI oferta pracy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.01.12, 18:34
            tutaj powinien zatrudnić się SENYK. Wsam raz oferta dla niego :)
    • Gość: do bezrobotnego Re: JUPI oferta pracy IP: *.ip.netia.com.pl 05.01.12, 19:43
      tak wygląda polski gnój w pracy a temu z jupi gnojowi należy skopać mordę za taką ofertę
    • Gość: graf Re: JUPI oferta pracy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.01.12, 23:12
      Zdarzylo mi sie tam jeden dzień zagościć. Firma rzeczywiście dziwna. Rotacja dla stanowiska operator lasera kosmiczna. Organizacja pracy niedopracowana. Co do pieniedzy, trudno dowiedziec sie czegos konkretnego, mi "dawano" 1500 N ale po rozmowach z pracownikami wychodzi na to, ze obiecuja ale nikt tyle nigdy nie dostaje, czasem czeka na pieniadze itp itd. Oferty oczywiscie znowu w UP Wałbrzych i Świdnica, srednio powtarzaja sie co 2 miesiace. Obecnie dla op lasera 2200B .....Swoja droga ktos powinien sie zajac firma podkladajaca do podpisu dokument typu "3 dni pracuje za darmo".
      • Gość: :P Re: JUPI oferta pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.12, 09:19
        Przez pup wpadłem w bardzo gó...aną pracę, od miesiąca czekam na wypłatę, której oczywiście nie dostanę. Żałuję, że tam poszedłem, żałuję jak nigdy w życiu. Te oferty są mega hiper zajebiste!!!
    • Gość: kabooka Re: JUPI oferta pracy IP: *.play-internet.pl 07.01.12, 09:19
      > czy naprawdę w niej pisze

gdybyś wiedział że pisze się "jest napisane" a nie "pisze" prawdopodobnie miałbyś dostęp do lepszych ofert pracy
      • Gość: Gość Re: JUPI oferta pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.12, 09:31
        Jak dla mnie powinni zatrudnic nowa osobe do wklepywania ofert pracy takich jak to heheh www.urzadpracy.pl/portal/pl/13/9968/Sekretarka__of_233.html wiec niech ktos mi odpowie jaki to jest jezyk ,,nangielski,, ? Nie chce mi sie juz wklejac innych ofert ale w kazdej sa bledy. Pozdrawiam Panie z Urzedu
        • Gość: Respondent Re: JUPI oferta pracy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.01.12, 11:46
          Opinia o Pracodawcach na gowork bardzo proszę poczytajcie
      • Gość: graf Re: JUPI oferta pracy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.01.12, 11:50
        Prawdopodobnie umiejętność wysławiania i pisania ma niewielki wpływ na dostęp do lepszych prac. Umiejętnosc pisania niewiele daje. Spróbuj znalexc pracę jako np... korektor. Kto dziś potrzebuje sprawnie piszących ? Błędy znajdziesz wszędzie od gazet po druki urzędowe....Ja miałem za szefa mgr. inz. mówiacego :. my byli, my poszli itp...kiedyś nie uwierzyłbym, że można zostać z takimi naleciałościami po 5 latach studiów.
        • Gość: dżango Re: JUPI oferta pracy IP: *.play-internet.pl 07.01.12, 11:59
          No chyba racja, jedną z Lepiej płatnych prac daje umiejętność robienia loda
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka