Gość: AREK27 IP: *.chello.pl 23.02.07, 07:01 Czy ktoś z Was pracuję lub pracował w firmie AB. Interesuję mnie stanowisko managera. Jakie zarobki, atmosfera i ogólnie info na ten temat. Bedę bardzo wdzięczny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AREK27 Re: AB firma ktoś pracuje. Branża IT IP: *.chello.pl 23.02.07, 15:15 czy nikt nie ma informacji o tej firmie? Odpowiedz Link Zgłoś
truten.zenobi Re: AB firma ktoś pracuje. Branża IT 23.02.07, 21:21 moi znajomi kiedyś pracowali, było OK później sie popsuło... teraz jak jest nie wiem, ale wiem że jeśli chodzi o organizację pracy to mają niezły b... no bałagan - chociaż prawdę mówiąc to w wszystkich fimah tej branzy, pod tym wzgledem, duzo brakuje do ideału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AREK27 Re: AB firma ktoś pracuje. Branża IT IP: *.chello.pl 24.02.07, 20:25 Ponawiam pytanie. Czy znajdzie się ktoś kto obecnie ma coś wspólnego z tą firmą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AREK27 Re: AB firma ktoś pracuje. Branża IT IP: *.chello.pl 26.02.07, 17:30 Czy naprawdę nikt nie spotkał się z tą firmą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Markus w nielogu Re: AB firma ktoś pracuje. Branża IT IP: *.toya.net.pl 26.02.07, 17:34 Widocznie nikt się nie spotkał, takie to dziwne? Odpowiedz Link Zgłoś