Gość: Peterp IP: *.wroclaw.mm.pl 27.02.07, 15:58 Witam Was,mam pytanie,czy ktoś z Was orientuje się na zarobki jakiego rzędu można być przygotowanym starając się tam o pracę,dzięki z góry:):)pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx jak w samoobronie IP: *.acn.waw.pl 27.02.07, 16:04 Zarobki na okres próbny są ustalane indywidualnie z każdym kandydatem, ale wynoszą ok 1200zł netto na okres próbny.Jest jeden DUŻY minus-oprócz odpowiedzialności materialnej musisz podpisać weksel in blanco oraz oświadczenie , że podpisałeś ten weksel dobrowolnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona121 Re:apart IP: *.tktelekom.pl 27.02.07, 16:08 900zł plus zrobić utarg na około 20 000 zł miesięcznie aby otrzymać premię 100zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: jak w samoobronie IP: *.acn.waw.pl 27.02.07, 16:10 na okres próbny na 100% pensja ustalana jest indywidualnie. Byłam na rozmowie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peterp Re: jak w samoobronie IP: *.wroclaw.mm.pl 27.02.07, 20:58 a czy ktos mogłby powiedzieć,czy ogólnie warto tam starać sie o pracę,chodzi mi również o atmosferę tam panującą,tak ogólnie w firmie ,niezaleznie od punktu,dzięki,pzdr.:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: jak w samoobronie IP: *.acn.waw.pl 27.02.07, 21:14 Powiem Ci szczerze, że jeśli nie przeszkadzają ci warunki finansowe i nie boisz się weksla in blanco to startuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurkawodna Re: jak w samoobronie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.07, 09:15 A jak jest w biurze, tzn płaca, atmosfera, itp. ? Bo tam chyba nie ma odpowiedzialności mat. i weksla? Odpowiedz Link Zgłoś