Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ojciec kumpla ma kochankę

IP: *.171.49.148.crowley.pl 15.03.07, 20:11
    W mojej firmie pracuje ojciec kumpla, kiedyś dość bliskiego, teraz mniej, ale
    jesteśmy w kontakcie. Starszy pan wpakował się w płomienny romans z koleżanką
    z pracy, w ogóle się nie kryją i pewnie bomba wybuchnie dwoma rozwodami.
    Siedzę cicho, ale biję się z myślami, czy kumpel będzie mial do mnie żal, bo
    widziałam i nie powiedzialam. Puścić jakąś aluzję, czy nie?
    Obserwuj wątek
      • fazi_ze_sztazi Re: ojciec kumpla ma kochankę 15.03.07, 22:58
        NIE
        zarowno kolega jak i ojciec sa dorosli, nie twoja sprawa kto z kim spi. nikt
        nie robi nic nielegalnego, a ze to nie mile dla jego rodziny? coz, ty nie
        jestes temu winien
        pzdr.
        • Gość: bzzzyykk Re: ojciec kumpla ma kochankę IP: 213.17.193.* 16.03.07, 10:16
          TAK
          powiedz!
          ja bym powiedziała..wiem że nie zabija się posłańca..ale może to się na tobie
          odbić niechęcią obu..ale kłamstwo i zdrada to najobrzydliwsza rzecz jaka może
          być..
          Postaw się w sytuacji kobiety z która jest ten buc..chciałabyś być na jej
          miejscu???
          • Gość: takzrób Re: ojciec kumpla ma kochankę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 10:25
            morda w kubeł to ich wybór ich życie
            • Gość: Omajgod Re: ojciec kumpla ma kochankę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 17:15
              Ja na Twoim miejscu nic bym nie mówiła. A jak kumpel będzie miał wąty to
              powiedz, że nic nie wiedziałaś/-eś i że Ty się plotkami nie interesujesz...

:)
      • Gość: ktos Re: ojciec kumpla ma kochankę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 21:00
        morda w kubeł moze to nie romans może to tylko flirt albo sex
        baranie jeden, zajmij sie swoją dupą
        • marzena-dom Re: ojciec kumpla ma kochankę 18.03.07, 12:45
          nie mów
          bo gdy powiesz kolega i tak nie uwierzy bo to przeciez jego ukochany ojciec i
          takiego swinstwa matce by nie zrobil
          obrazi sie na ciebie, pewnie jeszcze wymysli ze chciałas sie zemscic na tej
          kolezance-kochance z pracy
          stracisz kolege
          a potem jak sie sprawa wyda to on i tak nie przyjdzie i nie przeprosi tylko
          dalej nie bedzie sie odzywal
          tak samo w malzenstwach jest. wszyscy o tym wiedza, wreszcie mowisz kolezance
          ze jej mąz ja zdradza, ona sie obraza bo ty tak mowisz z spowodu zazdrosci o
          ich szczescie i dlatego ze sama jestes pewnie tak mowisz. a potem gdy sie
          rozstaja to tez jestes ta najgorsza
      • xtrin Re: ojciec kumpla ma kochankę 18.03.07, 13:38
        Nie zazdroszczę sytuacji. Cokolwiek nie zrobisz będzie źle.
        A może ten kumpel już o wszystkim wie?
        Osobiście chyba spotkałabym się z kumplem i próbowała jakoś wybadać sytuację.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka