Gość: Justyna IP: *.ok.wroc.pl 07.05.03, 15:43 Mam pytanie czy ktos wie ile sie zarabia w General Electric Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: EDEK Re: Ile sie zarabia w GE IP: *.racke.de, / 192.168.6.* 07.05.03, 16:07 A co to jest ? Cos do jedzenia czy do picia ? :) Ja znam tylko Siemens`a ....... .... no i Prokom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gearbox Re: Ile sie zarabia w GE IP: *.lodz-retkinia.sdi.tpnet.pl 07.05.03, 16:16 Twoje pytanie zawiera pewien brak, w wyniku czego odpowiedź nie będzie Cię satysfakcjonować: od 540 zł netto/m-c (ochroniarz, czyli stróż nocny) do 18 mln USD rocznie + opcje na akcje + udział w zysku + renumeration package (CEO). Domyślasz się czego brakuje w Twoim pytaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: softsuspension Re: Ile sie zarabia w GE IP: *.cal.net 07.05.03, 17:54 Gość portalu: gearbox napisał(a): > Twoje pytanie zawiera pewien brak, w wyniku czego odpowiedź nie będzie Cię > satysfakcjonować: od 540 zł netto/m-c (ochroniarz, czyli stróż nocny) do 18 mln > > USD rocznie + opcje na akcje + udział w zysku + renumeration package (CEO). > > Domyślasz się czego brakuje w Twoim pytaniu? nie, ale za to jestem ladna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfonso Re: Ile sie zarabia w GE IP: *.mt.sfl.net 08.05.03, 17:46 Gość portalu: softsuspension napisał(a): > ale za to jestem ladna zalezy ilu dziennie obrocisz, tyle zarobisz moge Ci nadzorowac interes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koles Gearbox, pracujesz w GE? IP: 213.77.27.* 08.05.03, 09:14 Czy Elester to firma, ktora GE kupil w Lodzi? Czy znasz sytuacje personalna tam? Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
i.r Re: Gearbox, pracujesz w GE? 09.05.03, 12:24 Gość portalu: koles napisał(a): > Czy Elester to firma, ktora GE kupil w Lodzi? > Czy znasz sytuacje personalna tam? > > Dzieki tak, kupilo tez Apene w Bielsku Bialej... inne biznesy GE tez kupily co nieco :) Odpowiedz Link Zgłoś
inzynier_m Re: Ile sie zarabia w GE 08.05.03, 18:38 w jakim oddziale? w polsce GE ma sporo oddzoalow, pozdrowienia inzynier Odpowiedz Link Zgłoś