Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

praca dla nieletnich

26.04.07, 00:16
    Czy ma ktos moze adresy to firm ogranizujacych prace za granica dla osob
    nieleTnich ? jesli tak to bardzo bym prosila o jakies informacje na ten temat.
    Obserwuj wątek
      • Gość: mlmsystem.k.r Re: praca dla nieletnich IP: *.ists.pl 26.04.07, 20:58
        Poszukujesz dodatkowego zajęcia? Uważasz, że pracujesz zbyt ciężko, a
        zarabiasz zbyt mało? Chcesz dorobić do swojej pensji, emerytury czy kieszonkowego?

Znalazłeś właśnie rozwiązanie...
        Cała potęga systemu, który Ci proponuję polega na tym, że będąc
        początkującym handlowcem możesz zarobić 600 zł tygodniowo włączając komputer
        (z dostepem do internetu) na zaledwie 30 minut dziennie.

Sama jestem studentką I-go roku zarządzania i dzięki systemowi MLM, który
        oferuję uniezależniłam się od rodziny, która do niedawna finansowała mój pobyt
        na studiach... DO NIEDAWNA, bo teraz dzięki absolutnie legalnemu interesowi,
        zarabiam prawdziwe pieniądze!!!

Praca ta polega na sprzedawaniu drogą e-mailową Pakietów w cenie 20 zł.

Warunkiem odniesienia sukcesu jest stopień Twojego własnego zaangażowania oraz
        zastosowanie się do instrukcji i materiałów, które otrzymasz. Dokładne
        wykonanie wszystkich zaleceń "krok po kroku" zagwarantuje Twój zarobek na
        poziomie wyższym niż 2400 zł miesięcznie.

Piękno tego biznesu polega na tym, że nie musisz wychodzić z domu i
        uczestniczyć w sprzedaży bezpośredniej. Działalność prowadzisz bez personelu i
        zbędnych opłat nie ponosząc żadnych dodatkowych kosztów. Sekret MLM w
        Internecie polega na tym że zainteresowani sami zgłaszają się do Ciebie. Raz
        umieszczone ogłoszenie może przynieść setki zapytań od osób zainteresowanych i
        nie musisz chodzić od domu do domu rozdając ulotki. Internet zrobi to sam za
        Ciebie!

Zapoznaj się z programem, i zacznij działać. Wystarczy wysłać maila na
        niżej podany adres. Im dłużej będziesz czekać, tym więcej ludzi będzie robiło
        ten biznes za Ciebie! PRZEZNACZENIE to nie sprawa szansy, to sprawa WYBORU. To
        nie jest to, na co się CZEKA, to jest to, co się OSIĄGA !!! MLM to największy
        przełom w Twoim życiu, zdasz sobie z tego sprawę w momencie kiedy nauczysz się
        wszystkiego, co jest Ci potrzebne do osiągnięcia sukcesu. Napisz, więc do mnie
        maila i dowiedz się jak stworzyć sobie nieograniczone możliwości zarobku.

Proszę pisać i pytać, to nic nie kosztuję a wrecz może okazać się świetnym
        sposobem zarobienia pieniędzy.

Nazywam się Karolina i czekam na pytania pod adresem mailowym:
        mlmsystem.k.r@gmail.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka