Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ISTA - referent ds. rozliczeń

IP: *.stk.vectranet.pl 15.05.07, 13:16
    Czy ktoś pracuje w tej firmie na w/w stanowisku lub podobnym?
    Jakie są warunki pracy i jakie jest średnie wynagrodzenie na takim stanowisku?

Bardzo proszę o pomoc, to pilne, ide jutro na rozmowę.
    Pozdrawiam, An.
    Obserwuj wątek
      • Gość: an Re: ISTA - referent ds. rozliczeń IP: *.stk.vectranet.pl 15.05.07, 13:24
        Powiem jeszcze jedno: jeśli nie orientujecie się, ile można zarobić na takim
        stanowisku to przynajmniej napiszcie, ile mogłabym rzucić na rozmowie?

Dodam, że mam wykształcenie licencjackie, za rok bronię mgr, bardzo dobra
        znajomość jęz. niemieckiego i podstawy angielskiego; w pełni dyspozycyjna,
        3-letnie doświadczenie w pracy w jednym z banków. Myślałam o 1000zł netto, ale
        pewnie mi to z głowy wybijecie?

Rekrutację prowadzi firma pośrednictwa pracy, domyślam się, że umowę podpiszę z
        nimi, ile oni wynegocjują z firmą, tego już nie wiem, ale wszystko ponad to, co
        ja powiem, będzie na czysto dla nich.
      • Gość: Ona Gliwice Re: ISTA - referent ds. rozliczeń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 13:53
        Koleżanka zaczyna u nich pracę jako Gł.Księgowa-dostała tyle ile chciała.
        • Gość: an Re: ISTA - referent ds. rozliczeń IP: *.stk.vectranet.pl 15.05.07, 14:26
          dzięki za odpowiedź. proszę o jakieś sugestie dotyczące wynagrodzenia.
          • Gość: Ona Gliwice Re: ISTA - referent ds. rozliczeń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 14:30
            Powiedz kwotę 2 razy taką jak masz-koleżanka tak właśnie zrobiła.
      • Gość: up/ nt Re: ISTA - referent ds. rozliczeń IP: *.stk.vectranet.pl 15.05.07, 19:22

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka