Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

praktyki/staż Tychy

28.05.07, 15:18
    Witam
    Szukam ciekawej praktyki/stażu na wakacje w (bliższych/dalszych) okolicach Tychów. Jestem studentem III roku na wydzialem Mechanicznym Technologicznym PolŚl (kierunek Automatyka i Robotyka). Byłbym wdzięczny, gdyby osoby już pracujące (bo sądze, że takie będe miał najlepszą wied
    Wydaje mi się, że osoby już pracujące, które przeszły ten etap, jak i obecnie, na codzień pracujące w przemyśle będe najlepiej orientować się w sytuacji. Dlatego zwracam się z tą prośbą tutaj. Będe wdzięczny za wszelkie informacje.
    pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • iksior_sl Re: praktyki/staż Tychy 28.05.07, 15:20
        przepraszam za błędy w tekście. mam nadzieję, że nie sprawi to żadnych problemów;)
      • knap.radoslaw Re: praktyki/staż Tychy 29.05.07, 08:32
        Może ta strona Pana zainteresuje; www.silesianum.pl/
        • atomotive Re: praktyki/staż Tychy 30.05.07, 01:13
          Jakis czas temu zauwazylem w internecie oferte silesianum.Chcialem sie
          dowiedziec czy ktos z was bral udzial w tym programie.Mam pewne obawy czy
          startowac.Czy nie jest to po prostu wyrzucenie pieniedzy w bloto, a tak na
          prawde jako stazysta bedzie sie od czarnej roboty typu wklepywanie danych do
          komputera.No i czy po odbytym stazu pracodawcy zatrudniaja na stale, czy znowu
          biora kolejnego mlodego na rok, jak to ma miejsce w wielu przypadkach.Boje sie
          po prostu,ze taka praktyka moze sie okazac rokiem straconym.Dziekuje za opinie.
        • iksior_sl Re: praktyki/staż Tychy 03.06.07, 15:32
          bardzo fajna opcja. jednak skierowana do osób po studiach, a ja dopiero na trzecim roku jestem. myślałem, że na forum znajdą się osoby pracujące w okolicy, które w związku z tym miałyby informacje z pierwszej ręki...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka