gosiaialex 05.06.07, 08:46 temat jak wyżej, czy orientuje się ktos ile kosztuje miesięcznie wynajęcie sali w szkole na jakieś 2 razy w tyg. po 90 min. celem prowadzenia kursów językowych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: wynajęcie sali w szkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 09:33 bede problemy, jeżeli chcesz wynająć od szkoły państowej- pieniądze za wynajem są oddawane do kasy gminy,więc nie za bardzo im się opłaca, chyba że w formie darowizny, kupisz jakiś sprzęt, materiały biurowe. itp. napisz może najpierw w jakim mieście szukasz to by bardzo ułatwiło, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urz. Re: wynajęcie sali w szkole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.07, 09:38 Ja bym to ujął, że moga być problemy. Zalezy od szkoły. Ja miałem takie przypadki: wynajęcie bez problemu i na konto szkoły, bez problemu ale na konto Komitetu rodzicielskiego (problem dla nas był), z problemami bo na konto gminy. Ogólnie sprawa skomplikowana i zależąca od stosunków szkoła - gmina. Pozdrawiam P.S Cena różnie bardzo ale za zwykłą salę pewnie 100 - 200 zł (na Podlasiu). Odpowiedz Link Zgłoś