Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Multibank-asystent ds sprzedaży usług bankowych

IP: 85.117.9.* 22.06.07, 16:31
    hej; czy ktoś z Was oientuje się jak pracuje się w Multibanku na stanowisku asystenta bankowego ds. sprzedazy usług bankowych?idę na rozmowę i chciałbym szerzej doowiedzieć o tej pracy. czy plany sa realizwoane?czy zgodnie z ogłoszeniem trzeba latać po mieście w poszukiwaniu klienta?czy raczej praca stacjonarna?jak zarobki i premie?dzięki za odpowiedź!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Malwinka82`` Re: Multibank-asystent ds sprzedaży usług bankowy IP: *.chello.pl 27.06.07, 17:24
        No wlasnie, ja takze aplikuje na to stanowisko i nie wiem czego mam sie
        spodziewac. Przydatne beda wszystkie informacje na temat tej pracy.

Pozdrawiam
      • Gość: Roger Mila Re: Multibank-asystent ds sprzedaży usług bankowy IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.07, 17:46
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23&w=64939720
        • Gość: Malwinka 82 Re: Multibank-asystent ds sprzedaży usług bankowy IP: *.chello.pl 27.06.07, 20:16
          dzieki za te info ale ja szukam aktualnych informacji na temat pracy w
          multibanku

pozdrawiam
      • rafik82 Re: Multibank-asystent ds sprzedaży usług bankowy 27.06.07, 21:14
        Tego typu stanowiska to jeden wielki syf i szkoda czasu na wysłuchiwanie o jego
        wątpliwych zaletach i możliwościach awansu.
        • Gość: Malwinka82 Re: Multibank-asystent ds sprzedaży usług bankowy IP: *.chello.pl 28.06.07, 19:08
          Ja wczoraj bylam na rozmowie a dzis mi powiedzieli ze nie- powod - chodze na
          rozmowy w czasie zwolnienia lekarskiego. Tylko koles nie zapytal czemu jestem
          na zwolnieniu. I bardzo dobrze wyszlo- jutro rozmowa w bosiu i invest.

Pozdrawiam

• Gość: michał Re: Multibank-asystent ds sprzedaży usług bankowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 21:39
            a było pytanie o zarobki z Twojej strony?
            albo oni coś mówili o kasie?
            Byłem na rozmowie w WBK - pełen profesjonalizm:)

• Gość: Malwinka82 Re: Multibank-asystent ds sprzedaży usług bankowy IP: *.chello.pl 01.07.07, 22:31
              wiesz ze bylo

ja im powiedzialam ze min 2000 netto na reke

oni nic tylko kiwali glowami wiec chyba to byla glowna przyczyna odmowy

zaznaczam ze kwalifikacje bankowe mam niezle
              odzywaja sie inne banki i zamierzam z tego skorzystac))
              • Gość: pracownik Re: Multibank-asystent ds sprzedaży usług bankowy IP: *.4web.pl 06.07.07, 22:08
                witam,
                poczytałem Wasze wypowiedzi i zastanawiam się skąd takie podejście, po pierwsze
                to jestem pracownikiem MultiBanku, pracuję od dwóch lat zaczynałem jako asystent
                teraz pracuje na stanowisku spejalisty ds. obsługi klientów zamożnych,więc
                scieżka awnasu to nie jest mit, do tego mam pełny pakiet medyczny i premie c
                kwartał, a to że czas siedzenia za biurkiem i podejscia " czy się stoi, czy się
                leży...." minął dla niektórych widać jest szokujące.
                • Gość: anty Re: Multibank-asystent ds sprzedaży usług bankowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 22:55
                  a nie jest to głos PR związany z brakiem pracowników?
                  brakuje wam jeleni do pracy za miskę ryżu, bo nawet w Łodzi brakuje ludzi do
                  pracy a raczej głów do myślenia.

• Gość: ja Opiekun Klienta w multi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 22:58
        Złożyłem aplikacje na w/w stanowisko.
        Coś możecie powiedzieć o pracy w takim charakterze.
        na jaką kasę można liczyc?
        dziekuje
      • Gość: up Re: Multibank-asystent ds sprzedaży usług bankowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 09:41
        up
      • masket Re: Multibank-asystent ds sprzedaży usług bankowy 10.08.07, 08:02
        Gość portalu: Maciek napisał(a):

> hej; czy ktoś z Was oientuje się jak pracuje się w Multibanku na
        stanowisku asy
        > stenta bankowego ds. sprzedazy usług bankowych?idę na rozmowę i
        chciałbym szerz
        > ej doowiedzieć o tej pracy. czy plany sa realizwoane?czy zgodnie z
        ogłoszeniem
        > trzeba latać po mieście w poszukiwaniu klienta?czy raczej praca
        stacjonarna?jak
        > zarobki i premie?dzięki za odpowiedź!

obsługujesz klientów detalicznych , masz plan nałożyny na produkty
        dla nich , dostajesz pensje co miesiąc ok 2500 brutto a dot ego masz
        system motywacyjny co kwartał( rocznie masz nawet dodatkowo 7
        pensji) mas zopiekę medyvczna i ściezkę kariery
        • Gość: agi Re: Multibank-asystent ds sprzedaży usług bankowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 15:48
          jak wyglada rozmowa kwalifikacyjna?ide wlasnie na rozmowe do
          multibanku wiem ze ma to byc videokonferencja z Lodzia...?
          • on.on Re: Multibank-asystent ds sprzedaży usług bankowy 25.09.07, 21:07
            tak w Multi trzeba przejść videokonferencje z Łodzią, a pytania jak to na
            rekrutacji to co zawsze, dlaczego właśnie u nas, co cię motywuję do pracy, twoje
            wady, zalety i inne bzdury...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka