Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Browary Łódzkie

IP: *.retsat1.com.pl 25.06.07, 08:50
    Czy ma ktos jakas wiedze na temat firmy Browary Łódzkie?czy to warty uwagi
    pracodawca, jak placa i jaka jest atmosfera w firmie?znalazlam ogloszenie i
    nie wiem czy zawracac sobie w ogole glowe...
    Obserwuj wątek
      • Gość: evy Re: Browary Łódzkie IP: 212.160.236.* 25.06.07, 14:44
        własna działalność, max 1200 brutto, produkt ......szkoda gadać
        • Gość: antyidol Re: Browary Łódzkie IP: *.retsat1.com.pl 26.06.07, 14:39
          z ta wlasna działalnością to chyba wyssane z palca. Bynajmniej nic o tym nie wiem.
          Nikt z Was nie zna tej firmy? Ludzie pomóżcie, proszę :)
          • Gość: bankier Re: Browary Łódzkie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 21:18
            to oni jakies piwo warzą? nie wiedziałem ani widzialem w sklepie. lepiej
            poszukaj co innego
            • Gość: antyidol Re: Browary Łódzkie IP: *.retsat1.com.pl 26.06.07, 22:37
              to moze mnie zatrudnisz?
      • Gość: bang Re: Browary Łódzkie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.14, 15:26
        Znam tą firmę. Z tego co sie orientuje sa trzy ogloszenia dwa na stanowiska biurowe, jedno do dzialu kontroli jakosci. Placa na kazdym stanowisku na poziomie minimalnej krajowej, dodatkowo praca nie przynosi satysfakcji a jedynie nerwy i stres. Dodam ze pierwsza umowa jest na rok, kolejna na 5 lat. Latwo sie dostac do tej firmy bo rotacja pracownikow jest ogromna (nie sa zwalniani ale sami odchodza, bo nie wytrzymuja zarowno psychicznie jak i fizycznie). Decyzja nalezy do Ciebie czy chcesz podjac prace.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka